icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

loknicka
2. jan 2015

Ahojte baby aj ja by som sa pridala 7.1. 😉

suriacik
2. jan 2015

@loknicka super 🙂 tak vitaj medzi nami 🙂

barbora286
2. jan 2015

Ahojte dievcata, tak od zajtra sa pridavam aj ja, kym mam take velke odhodlanie to vydrzat az do konca 🙂

suriacik
2. jan 2015

@barbora286 držím palce 🙂 a ak sa rozhodneš počkať do 7.1. tak ťa radi privítame na mliečnej dráhe medzi nami 😀

loknicka
2. jan 2015

@suriacik dakujem. No snad to zvladnem aj ked este to nemam moc nastudovane co a ako... Cez tehotenstvo som pribrala 9 kil a tie mi zostali takze sa ich chcem zbavit 😉

ivka_marek
2. jan 2015

Ahojte, mlieko nie je vhodna potravina.. Tiež sa snažím zit zdravo a aj schudnúť.. Skuste mlieko zameniť za napr vodu so zarobenou chiou, na ochutenie med a kakao ale bio a neprazene...
Ak sa mi podari dam vam k mlieku nejaké clanky prečo nie..
Napr čínska medicína ho vôbec neodporúča - skuste si to vyhladat
Dobra stránka http://www.receptynahubnuti.cz/chcete-byt-zdrav...
Tuje aj vela receptov a dobrých rad

suriacik
2. jan 2015

@loknicka juuuj tak to si dobra ked len 9 😀 mne ostalo 22 😠 ale 10 uz mam dole

loknicka
2. jan 2015

@suriacik dobraaaa ako si to dokazala? Ja vlastne o tejto diete neviem skoro nic. Zbadala som vo fore tak teda vyskusam

suriacik
2. jan 2015

@loknicka to tak nejako samo zislo ale teraz sa to zastavilo a viac to nejde dole.ja som o tejto diete tiez doteraz nepocula 😉

levandel
2. jan 2015

Milé dámy,môžem sa k vám pridať?

suriacik
3. jan 2015

@levandel jasnacka 🙂 nakup mlieko na 7.1. 😀

loknicka
3. jan 2015

@suriacik vies mi to nejak v skratke napisat co a ako? Diky

levandel
3. jan 2015

@suriacik ďakujem za prijatie

ena70
3. jan 2015

@sisaha no ja by som tiež isto zomrela od hladu 😀 😀 a začala asi bučať 😀

blue99
3. jan 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
suriacik
3. jan 2015

@loknicka na prvek strane tejto diskusie je vsetko napisane 🙂

gabinka279
4. jan 2015

Ahojte tak ja dnes už idem tretí deň. Nestihla som to včera presne tak som vynechala kuracie prsia. V prvý deň ked som bola hladná dala som si kávu. Dnes ráno váha ukázala - 2,9 už sa odvážim iba o týždeň 🙂

suriacik
4. jan 2015

@gabinka279 si super 😉

macickamiruska
4. jan 2015

velmi sa ospravedlnujem že vstupujem to temy beztoho aby som prispela niecim k eci chcem sa vs baby vsak opytam napisala som tu prispevok nejake kocky mi odpisali ale ja im uz neviem odpisat .. aj ked tlacim pridat vlastnu odpoved.. som tu novaa.. co robim zle preco im neviem odpisat dakujem.pekne nehnevajte sa

suriacik
5. jan 2015

@macickamiruska pod prispevkom kazdej baby mas napisane napr:
Včera o 14:50 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
tak kliknes na moznost odpovedz a je to 🙂

stanka2712
5. jan 2015

Ahojte, ja mám dnes prvý den, a nieje to az taká tragedia, samozrejme chute mám uz aj na to čo neľúbim, ale zmákem to, mám 155 cm a 65 kg, po porode mi fajne nabehlo 10kg hore, tak som zvedavá čo to dá ;)

loknicka
5. jan 2015

@suriacik budes to dodrziavat presne podla toho jedalnicka? Neviem ako si zvyknem tolko krat denne jest. A napr. Tvaroh u mna nehrozi! A kavicku si neodpustim

suriacik
5. jan 2015

@loknicka no je to tazke naplanovat jedlo 5x denne, ale skusim. Nastavim si budicek v mobile ze JEDLOOOO 😀 ja sa skor obavam, ze je toho malo ☹ ale zase po sviatkoch som dobre vypchata, tak tie prve dni by som mala prezit. Inac som niekde citala, ze kavu mozes kolko chces ale nesladenu. No a tvaroh, tak neviem, by som mozno jogurtom nahradila, alebo syrom?

loknicka
5. jan 2015

@suriacik presne som myslela na jogurt... Prvy den je IBA mlieko tak to som zvedava

stanka2712
5. jan 2015

ja mám prvý deň za sebou aj s fikom t,jupii 🙂)) už bude len dobre 😀 baby drzte sa ;)

timatria
5. jan 2015

Aj ja ak mozem sa predávam zajtra ku Vám🙂 ja som za 3 mesiace schudla 13 kg ... Nejem pecivo vobec a sladkosti.. Len uz 2 týždne vaha stoji tak skúsim tuto diétu

gabinka279
6. jan 2015

Ahojte tak ja dnes 5ty deň -4,2 kg ukázala ráno váha. Bohužiaľ musím ju zastaviť strašne sa mi krúti hlava. Mám 3 mesačného syna a včera ked som ho mala na rukách sa mi zamotala neskutočne ! Myslím že to bude tým že odrazu tak málo stravy príjmam. Takže idem papať zdravo každé tri hodinky a cvičiť.. Pri tej diéte cvičiť neodporúčam . Ale bundu zapínam podstatne ľahšie ako cez sviatky. Ja sa do nej pustím zas o nejaký mesiac ked si telo zvykne na inu stravu. Zatiaľ vám držím palce od zajtra idete a budem sledovať ako vám to ide.. 🙂

suriacik
6. jan 2015

@gabinka279 super si to zvladla. A drzim palce k zdravemu stravovaniu 🙂

suriacik
6. jan 2015

@timatria
@mony221
@loknicka
@levandel
takze zajtra zaciname ? Pat hviezd na mliecnej drahe? 🙂
Mlieko pripravene?

levandel
6. jan 2015

Mlieko,jogurty ,tvaroh prípravné. Už sa teším na zajtra,ale kávy sa ráno nevzdam. 😝😛😜