13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Ahojte dievcata, tak od zajtra sa pridavam aj ja, kym mam take velke odhodlanie to vydrzat az do konca 🙂
@barbora286 držím palce 🙂 a ak sa rozhodneš počkať do 7.1. tak ťa radi privítame na mliečnej dráhe medzi nami 😀
Ahojte, mlieko nie je vhodna potravina.. Tiež sa snažím zit zdravo a aj schudnúť.. Skuste mlieko zameniť za napr vodu so zarobenou chiou, na ochutenie med a kakao ale bio a neprazene...
Ak sa mi podari dam vam k mlieku nejaké clanky prečo nie..
Napr čínska medicína ho vôbec neodporúča - skuste si to vyhladat
Dobra stránka http://www.receptynahubnuti.cz/chcete-byt-zdrav...
Tuje aj vela receptov a dobrých rad
Milé dámy,môžem sa k vám pridať?
Ahojte tak ja dnes už idem tretí deň. Nestihla som to včera presne tak som vynechala kuracie prsia. V prvý deň ked som bola hladná dala som si kávu. Dnes ráno váha ukázala - 2,9 už sa odvážim iba o týždeň 🙂
@gabinka279 si super 😉
velmi sa ospravedlnujem že vstupujem to temy beztoho aby som prispela niecim k eci chcem sa vs baby vsak opytam napisala som tu prispevok nejake kocky mi odpisali ale ja im uz neviem odpisat .. aj ked tlacim pridat vlastnu odpoved.. som tu novaa.. co robim zle preco im neviem odpisat dakujem.pekne nehnevajte sa
@macickamiruska pod prispevkom kazdej baby mas napisane napr:
Včera o 14:50 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
tak kliknes na moznost odpovedz a je to 🙂
Ahojte, ja mám dnes prvý den, a nieje to az taká tragedia, samozrejme chute mám uz aj na to čo neľúbim, ale zmákem to, mám 155 cm a 65 kg, po porode mi fajne nabehlo 10kg hore, tak som zvedavá čo to dá ;)
@loknicka no je to tazke naplanovat jedlo 5x denne, ale skusim. Nastavim si budicek v mobile ze JEDLOOOO 😀 ja sa skor obavam, ze je toho malo ☹ ale zase po sviatkoch som dobre vypchata, tak tie prve dni by som mala prezit. Inac som niekde citala, ze kavu mozes kolko chces ale nesladenu. No a tvaroh, tak neviem, by som mozno jogurtom nahradila, alebo syrom?
ja mám prvý deň za sebou aj s fikom t,jupii 🙂)) už bude len dobre 😀 baby drzte sa ;)
Aj ja ak mozem sa predávam zajtra ku Vám🙂 ja som za 3 mesiace schudla 13 kg ... Nejem pecivo vobec a sladkosti.. Len uz 2 týždne vaha stoji tak skúsim tuto diétu
Ahojte tak ja dnes 5ty deň -4,2 kg ukázala ráno váha. Bohužiaľ musím ju zastaviť strašne sa mi krúti hlava. Mám 3 mesačného syna a včera ked som ho mala na rukách sa mi zamotala neskutočne ! Myslím že to bude tým že odrazu tak málo stravy príjmam. Takže idem papať zdravo každé tri hodinky a cvičiť.. Pri tej diéte cvičiť neodporúčam . Ale bundu zapínam podstatne ľahšie ako cez sviatky. Ja sa do nej pustím zas o nejaký mesiac ked si telo zvykne na inu stravu. Zatiaľ vám držím palce od zajtra idete a budem sledovať ako vám to ide.. 🙂
@gabinka279 super si to zvladla. A drzim palce k zdravemu stravovaniu 🙂
Mlieko,jogurty ,tvaroh prípravné. Už sa teším na zajtra,ale kávy sa ráno nevzdam. 😝😛😜

Ahojte baby aj ja by som sa pridala 7.1. 😉