13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
po 16-tej hodine už neješ? co ja viem, tak by sa malo jest naposledy 2-3 hodiny pred spanim - lahke jedlo, urcite nechodis spavat o 19-tej 😉
Caute baby. 13 dni len na mlieku sa mi zda byt dost vela. neviem, ci by som to vydrzala. pozerala som na nate a nasla som 5dnovu mliecnu dietu. ta sa mi skor pozdava 🙂 aha http://www.dietyachudnutie.sk/redukcne-diety/ml...
co na nu hovorite?nebude to menej narocne?
začala som túto diétu... prvý a druhý deň bol úplne v pohode, aj keď ma vždy večer bolela hlava. no dnes je tretí deň, ráno keď som sa zobudila, v posteli ok. ale keď som sa postavila, bolo mi na odpadnutie, triasli sa mi ruky, srdce mi bušilo... šla som na wcko, po chodbe som skoro odpadla... hrozný pocit, môjmu telu strašne niečo chýbalo... som si povedala že musím si dať aspoň kávu s mliekom a cukrom, aby som mala niečo sladké a z toho energiu. ale potom som si držanie tejto diéty rozmyslela, však som nemala silu vziať na ruky môho malého, preboha! ako nejaká troska. tak som si dala šunkový chlebík a povedala som si, že tadiaľto cesta ku krajšej postave u mňa určite nevedie... plus ešte stále kojím, takže aj kvôli tomu. takže škoda, ale nestojí mi zato takto trýzniť svoje telo...
@alidion ahoj. môžeš si prečítať moju skúsenosť- predošlý príspevok. v tejto 13dňovej sa jedia viaceré veci, nielen mlieko, akurát že v malých porciách. ale v tej 5dňovej sa tuším pije len mlieko 5dní... človek nevie, kým neskúsi. verím že mnohé baby to zvládli v pohode, no moje telo bohužiaľ veľmi protestovalo, takže sa nedalo. a tentokrá to nebolo o tom že by som nemala pevnú vôľu, ale bolo mi fakt strašne... takže prajem veľa šťastia a síl všetkým Vám, ktoré sa nato dáte...
idem na to 🙂 🙂 🙂 🙂 ,vyskúšam 🙂 len či sato dá vydržatˇ 😉 😒 ☹
Mam ju za sebou, schudla som 5 kg, ale nevladala som nic robit. To je tak na dovolenku ze clovek nic nerobi cely den. A samozrejme nesmie mat dieta, Takze som si ju vyskusala raz a naposledy. 🙂
U mna dnes 5.den, 2,5kg dolu, ale vcera som troska polavila....dnes uz znovu prisne, som zvedava ako to pojde dalej.. popri tom aj cvicim trocha
ja mám dnes 5 den a dá sa,ale večere sú strašné ,som strašne hladná 😖 😖 😖
ahojte, je vytvorena sukromna skupina ohladne tejto diety co ju drzime, kto sa chce pridat, nech ma kontaktuje :o)
@sonia1501 chcela by som sa pridať
@budulienka som rada, uz si medzi nami :o)
@sonia1501 ahoj ja by som sa chcela pridat k vam do sukromnej skupiny..od zajtra zacinam a urcite mi bude treba aspon nejaku psych.podporu, lebo je tam naozaj malinko jedla na gramaz...🙂) Ale musim to zdolat...🙂 Dakujeeem..
Hej ja poznam tu to dietu ale este som ju nevyskusala aj ked som uz mala na nu nakupene :/ ja poznam ze 13 dnova dieta tiez tam je najdôležitejšie jest kazde 3 hodiny mam ju od kamosky ktora mala vyse 70 teraz má 58 a vaha sa drzi 2roky potom by si mala zase drzat dietu...neviem ja som vzdy zlihala max dva dni....ale isla by som do toho
Ahojte aké mileko ste pili pri tejto diéte ???? Nizko alebo polo tucne ? Dakujem za odpoved
@mangoli333, v tom case som ficala len a len na nizko.
Ahojte uz to je stary prispevok ale pomohla niekomu ta dieta ? Chcem ju. Vyskúšať
jasom teraz 10. deň, som mierne sklamaná ale zo seba lebo som vydržala len 4 prvé dni podľa rozpisu a potom, každý deň sa neovládnem a dám si aj niečo iné, je toho málo, ale aj tak. tak som si povedala, že tonejak dotiahnem a dám pauzu a skúsim ešte raz. dole len 3-4kg 😠 ale aspoň brucho mi trochu spľaslo 😉
Chcem sa spytat, to mlieko sa mysli vylucne nizkotucné??? alebo mozem aj polotučné?.... lebo pit nizkotucne mlieko, tak to mozem zrovna vodu... 😀
ahojte baby, ja som tuto dietu drzala asi pred dvoma rokmi a schudla som 2kg, no ale to asi nie z tuku ale z vody. a bola som velmi hladna. ale drzala som ju presne na slovo. sklamana z vysledku som sa aspon nastartovala na delenu stravu a to uz islo pekne dole. skor by som povedala ze mi nastartovala travenie a schudla som 9kg. takze drzim vsetkym ktore zacnu palce 🙂
@sonia1501 ešte je tá skupina funkčná? chcela by som sa pridať 🙂
@inzi_jozka ahoj, pridat ta mozem ak chces, my co sme ju drzali tak to bolo este v zime, sem tam som tam este nakukla, ale nikto sa neozyval.
@sonia1501 aha aha...tak buď taká dobra aj tak ma pridaj, ja sa na ňu chystám od 8.7 😀 mám tam 3 týždne pred dovčou .... aspoň si prečítam ako Vám to išlo 🙂 a nejaké motivácie si pozriem 🙂
baby gratulujem , ja som začala dnes, tak som zvedavá
@eliska666 ahoj ja som ju v minulosti drzala a schudla som 10kg po diete som sa stravovala zdravo - uplne inac ako pred dietou, t.j. ziadne pecivo a viac menej maso zelenina, ovocie, syry, mliecne vyrobky a schudla som este 3kg a drzala som si to asi 5 rokov, az kym som nezacala brat hormonalne lieky, injekcie a Prednison :( okrem inych zlych veci co mi to narobilo som pribrala behom 2 rokov 30kg lebo som zaroven aj posledny rok otehotnela a po porode slo dole len asi 6-7kg a zvysok nejde a nejde. uz som prestala dojcit, takze som zacala s touto dietou opat. dnes zacinam 9. den a schudla som zatial 5kg, nie vela, ale ak to bude o tyzden dokopy 10kg tak to uz na mne aj bude vidiet a budem pokracovat delenou stravou: ranajky jogurt, obed: maso+zelenina, vecera: tvaroh / zelenina a po urcitom case tuto dietu mozno znovu skusim, aby som sa dopracovala na velkost aspon 38.

jááj ženy ja som zmenila strav.návyky veľa zeleniny a rajčin a po 16 ho nepapám už ale každý druhý den 60min na orbitreku a za 2 mesiace som dala 11 kil dolu...teraz som trošku polavila ale od dneska zase som vyštartovala vpred,takže chudnutiu zdar 😎 😲 😲 😲