icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

zuzulaxx
31. júl 2012

jááj ženy ja som zmenila strav.návyky veľa zeleniny a rajčin a po 16 ho nepapám už ale každý druhý den 60min na orbitreku a za 2 mesiace som dala 11 kil dolu...teraz som trošku polavila ale od dneska zase som vyštartovala vpred,takže chudnutiu zdar 😎 😲 😲 😲

keksicek
2. aug 2012

po 16-tej hodine už neješ? co ja viem, tak by sa malo jest naposledy 2-3 hodiny pred spanim - lahke jedlo, urcite nechodis spavat o 19-tej 😉

zuzulaxx
6. aug 2012

@keksicek viem že by sa malo posledne jedlo jesť 3 hodiny pred spaním,ale ja to už nedokážem už som tak naučená a spávať chodim okolo polnoci 😉 lebo žehlíííím 🙂

alidion
27. sep 2012

Caute baby. 13 dni len na mlieku sa mi zda byt dost vela. neviem, ci by som to vydrzala. pozerala som na nate a nasla som 5dnovu mliecnu dietu. ta sa mi skor pozdava 🙂 aha http://www.dietyachudnutie.sk/redukcne-diety/ml...
co na nu hovorite?nebude to menej narocne?

sonia2010
31. okt 2012

začala som túto diétu... prvý a druhý deň bol úplne v pohode, aj keď ma vždy večer bolela hlava. no dnes je tretí deň, ráno keď som sa zobudila, v posteli ok. ale keď som sa postavila, bolo mi na odpadnutie, triasli sa mi ruky, srdce mi bušilo... šla som na wcko, po chodbe som skoro odpadla... hrozný pocit, môjmu telu strašne niečo chýbalo... som si povedala že musím si dať aspoň kávu s mliekom a cukrom, aby som mala niečo sladké a z toho energiu. ale potom som si držanie tejto diéty rozmyslela, však som nemala silu vziať na ruky môho malého, preboha! ako nejaká troska. tak som si dala šunkový chlebík a povedala som si, že tadiaľto cesta ku krajšej postave u mňa určite nevedie... plus ešte stále kojím, takže aj kvôli tomu. takže škoda, ale nestojí mi zato takto trýzniť svoje telo...

sonia2010
31. okt 2012

@alidion ahoj. môžeš si prečítať moju skúsenosť- predošlý príspevok. v tejto 13dňovej sa jedia viaceré veci, nielen mlieko, akurát že v malých porciách. ale v tej 5dňovej sa tuším pije len mlieko 5dní... človek nevie, kým neskúsi. verím že mnohé baby to zvládli v pohode, no moje telo bohužiaľ veľmi protestovalo, takže sa nedalo. a tentokrá to nebolo o tom že by som nemala pevnú vôľu, ale bolo mi fakt strašne... takže prajem veľa šťastia a síl všetkým Vám, ktoré sa nato dáte...

sis80
6. jan 2013

idem na to 🙂 🙂 🙂 🙂 ,vyskúšam 🙂 len či sato dá vydržatˇ 😉 😒 ☹

katka1981
6. jan 2013

Mam ju za sebou, schudla som 5 kg, ale nevladala som nic robit. To je tak na dovolenku ze clovek nic nerobi cely den. A samozrejme nesmie mat dieta, Takze som si ju vyskusala raz a naposledy. 🙂

sonia1501
7. jan 2013

U mna dnes 5.den, 2,5kg dolu, ale vcera som troska polavila....dnes uz znovu prisne, som zvedava ako to pojde dalej.. popri tom aj cvicim trocha

sis80
11. jan 2013

ja mám dnes 5 den a dá sa,ale večere sú strašné ,som strašne hladná 😖 😖 😖

sonia1501
12. jan 2013

ahojte, je vytvorena sukromna skupina ohladne tejto diety co ju drzime, kto sa chce pridat, nech ma kontaktuje :o)

budulienka
12. jan 2013

@sonia1501 chcela by som sa pridať

sonia1501
13. jan 2013

@budulienka som rada, uz si medzi nami :o)

devilgirl821
13. jan 2013

@sonia1501 ahoj ja by som sa chcela pridat k vam do sukromnej skupiny..od zajtra zacinam a urcite mi bude treba aspon nejaku psych.podporu, lebo je tam naozaj malinko jedla na gramaz...🙂) Ale musim to zdolat...🙂 Dakujeeem..

love232
16. feb 2013

Hej ja poznam tu to dietu ale este som ju nevyskusala aj ked som uz mala na nu nakupene :/ ja poznam ze 13 dnova dieta tiez tam je najdôležitejšie jest kazde 3 hodiny mam ju od kamosky ktora mala vyse 70 teraz má 58 a vaha sa drzi 2roky potom by si mala zase drzat dietu...neviem ja som vzdy zlihala max dva dni....ale isla by som do toho

mangoli333
24. mar 2013

Ahojte aké mileko ste pili pri tejto diéte ???? Nizko alebo polo tucne ? Dakujem za odpoved

kamilkak
25. mar 2013

@katka1981 - aj ja som ju držala. Na naštartovanie ok , ale potom som sa dočítala , ako veľmi zahlieňuje organizmus - takže raz a dosť 😉

katka1981
25. mar 2013

@mangoli333, v tom case som ficala len a len na nizko.

barbi_na
14. apr 2013

Ahojte uz to je stary prispevok ale pomohla niekomu ta dieta ? Chcem ju. Vyskúšať

kaila1
14. apr 2013

@barbi_na Aj mna by zaujímalo. 😉 A najmä či ju držali aj kojace maminky a ako to zvládali, čo sa týka energie...

barbi_na
14. apr 2013

@kaila1 ja ju držím od dnes tak som zvedava 🙂 dosť namáhava je dúfam že vydrzim 🙂 a keď kojis radšej neriskus 😉

kaila1
14. apr 2013

@barbi_na písala tu jedna kočka čo ju držala,že kojí...daj potom info ako si na tom energeticky.Bo ja mám dve deti a ak mám niekde odpadnúť...No, ani pomyslieť! 😀

lucik106
29. máj 2013

jasom teraz 10. deň, som mierne sklamaná ale zo seba lebo som vydržala len 4 prvé dni podľa rozpisu a potom, každý deň sa neovládnem a dám si aj niečo iné, je toho málo, ale aj tak. tak som si povedala, že tonejak dotiahnem a dám pauzu a skúsim ešte raz. dole len 3-4kg 😠 ale aspoň brucho mi trochu spľaslo 😉

mima1983
29. máj 2013

Chcem sa spytat, to mlieko sa mysli vylucne nizkotucné??? alebo mozem aj polotučné?.... lebo pit nizkotucne mlieko, tak to mozem zrovna vodu... 😀

lienka1688
29. máj 2013

ahojte baby, ja som tuto dietu drzala asi pred dvoma rokmi a schudla som 2kg, no ale to asi nie z tuku ale z vody. a bola som velmi hladna. ale drzala som ju presne na slovo. sklamana z vysledku som sa aspon nastartovala na delenu stravu a to uz islo pekne dole. skor by som povedala ze mi nastartovala travenie a schudla som 9kg. takze drzim vsetkym ktore zacnu palce 🙂

inzi_jozka
18. jún 2013

@sonia1501 ešte je tá skupina funkčná? chcela by som sa pridať 🙂

sonia1501
19. jún 2013

@inzi_jozka ahoj, pridat ta mozem ak chces, my co sme ju drzali tak to bolo este v zime, sem tam som tam este nakukla, ale nikto sa neozyval.

inzi_jozka
19. jún 2013

@sonia1501 aha aha...tak buď taká dobra aj tak ma pridaj, ja sa na ňu chystám od 8.7 😀 mám tam 3 týždne pred dovčou .... aspoň si prečítam ako Vám to išlo 🙂 a nejaké motivácie si pozriem 🙂

cencula
12. aug 2013

baby gratulujem , ja som začala dnes, tak som zvedavá

bubutko
20. aug 2013

@eliska666 ahoj ja som ju v minulosti drzala a schudla som 10kg po diete som sa stravovala zdravo - uplne inac ako pred dietou, t.j. ziadne pecivo a viac menej maso zelenina, ovocie, syry, mliecne vyrobky a schudla som este 3kg a drzala som si to asi 5 rokov, az kym som nezacala brat hormonalne lieky, injekcie a Prednison :( okrem inych zlych veci co mi to narobilo som pribrala behom 2 rokov 30kg lebo som zaroven aj posledny rok otehotnela a po porode slo dole len asi 6-7kg a zvysok nejde a nejde. uz som prestala dojcit, takze som zacala s touto dietou opat. dnes zacinam 9. den a schudla som zatial 5kg, nie vela, ale ak to bude o tyzden dokopy 10kg tak to uz na mne aj bude vidiet a budem pokracovat delenou stravou: ranajky jogurt, obed: maso+zelenina, vecera: tvaroh / zelenina a po urcitom case tuto dietu mozno znovu skusim, aby som sa dopracovala na velkost aspon 38.