13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Tak ja mam dnes 10 den.rychlo to s vami uteka,ale rozhodla som sa ze budem drzat tuto dietu dokedy ma bude bavit ale obed nebudem dodrziavat ,budem si davat detske porcie.co si o tom myslite?myslim si ze aj takto to bude fungovat a budem chudnut dalej, len mozno pomalsie.
@kimina7 Táto diéta je strašne prísna.. ale dá sa vydržať.. ja som ju fakt vydržala len vďaka káve, ktorú som si dopriala aj s mliekom... mäskom na masle, lebo varené si neviem ani predstaviť..to by som asi do seba nedostala.. a sem tam som zjedla 3-4tyčinky za deň... ved to sa nedá len tak sedieť a pozeral tv alebo niečo... tiež som zvyknutá chrumkať niečo... len je dôležité sa znova neprejedať.. jasné, dopriať si nejakú sladkosť alebo niečo, to je v pohode.. len nie všetko naraz a do puknutia.. Sama viem, aké to chce veľkééééé sebazaprenie a pevnú vôlu...tiež som z tých čo každý pondelok začínajú s diétou a vydržím 1 deň a večer sa najem.. je to ťažké...
@barbora286 Myslím, že po tejto diéte schudneš po čase dalšie 2-3kilá ani nebudeš vedieť ako...
Ja ju dnes držím 6ty deň, tiež som zvedavá, čo ukáže váha o týždeň.... dúfam, že aspoň 2-3kilá schudnem.
Dosť sa po tejto diéte zmení metabolizmus..
Baby chcem sa spytat tie co uz ste pri piatom siestom dni ako je to a wc myslim velke
@barbora286 som niekde citala ze ked skoncis tych 13 dni tak sa mas 3dni normalne stravovat 5xdenne a potom zase mozes 13 dni skusit. Dlhsie sa vraj neodporuca drzat. Ale tiez som rozmyslala ze sa zacnem podobne stravovat. Hlavne 5xdenne a mensie porcie. 🙂 mozeme potom spolu ist do toho 🙂
No den za mnou pat kilometrov plus sto brusakov som prekvapena ze ako dobre to znasam okolo obeda som hladna dam si pol litra vody a potom mi to prejde a dnesny prestupok je ze som papala len styrikrat lebo sme vstali neskoro. Zajtra to bude tazke ideme na oslavu ani nie preto ze tam bude vela namka ale aby som ich neurazila s tym ze dam len vodu a plus neviem este co tam mam zajtra.
@suriacik tak ja budem urcite pokracovat s tymi obedmi, lebo podla mna je to zdrave normalne stravovanie. napr. ranajky : jogurt/mlieko, desiata ovocie, obed, olovrant tvaroh/ cotagge a vecera zelenina, mas plnohodnotnu stravu na cely den a len to menit. ide o to 5 x denne jest male porcie a ziadne sladkosti .
Zacala som v stredu s touto diétou...dnes je nedeľa a schudla som 4,5 kíl.dodrzujem presne stravu ako je napísané,zo začiatku som bola hladná pretože niesom zvyknuta na take malé davky,ale ak budete dodržiavať pitný režim a stale niečo robiť tak na hlad ani nepomyslite.som zvedava na výsledok kíl po 13 dňoch 🙂
Som netrpezliva a preto dietku zacinam uz dnes, vazim 58,5 kila (pri vyske 162cm). Chcela by som dat dole 6 kil!
Dnes som mala 4.den.Dodrziavam to presne.Ale stale som hladna a este ked ostatnych vidim jest nedelne rezne a musim im to varit ☹
@sisaha nie asi ale rozum dá že určite...žiaden úspech z diéty nie je celoživotný....je vtipné si myslieť že dám si týžden dietku, schudnem a potom sa zasa začnem stravovať ako pred diétou ale ostanem chudá...
uspechom je stravovať sa pravidelne aspon 5x denne, menšie porcie, vyradiť sladké, mastné vyprážané, pečivo a CVIČIŤ. Nič iné nie je trvalé.
@migar dobry den kde najdem celi postup diety mliecnej dakujem
@nikita14.88 Nemusíš... ja ako držím diétu, tak robím rybu a ľahšie jedlá.. nikto nefrflal ešte :D
@lenka23011992 Dobry den, poslala som ju v poste 🙂
Zajtra posledny den 🙂
@migar dakujem pekne vyskusam
@suriacik rychlo to zbehlo, co? ale ja este budem tahat dalej lebo niesom spokojna este s mojim cisielkom, chcem do 63 kg, na zaciatku tpo vyzeralo dost slubne ale teraz ku koncu idu kilecka pomalsie dole. vcera som bola u nasich a vytiahla som stare rifle este od skoly ci si ich nahodou uz neobleciem a obliekla, to bolo radosti 😀 😀 😀 aj brucho mam mensie o co mi slo.takze ja mam zajtra posledny den ale budem pokracovat dalej len s tymi mini zdravymi obedmi.
@barbora286 a kolko si schudla? Ja asi 4 kg. Myslim ze celkom dobre za dva tyzdne. Ja este raz skusim presne drzat tuto dietku asi tak o tyzden a po jej skonceni uz nabehnem na 5x denne male porcie.
@suriacik zatial 4,5 kg je to super ale pre mna este stale malo. Mozme sa dohodnut ze o tyzden sa tu zas stretneme a dame si druhe kolo 😀
@suriacik priebezne sledujem tvoje prispevky, ja som uz na konci sem tam porusila, ale snazim sa aspon trosku dotiahnut to do konca. Vahu mam dole asi 3.5 kg, som spokojna, ale nie je to zly napad si to potom zopakovat. Dufam, ze budem disciplinovanejsia. Inac da sa to zvládnuť. Len si treba zvyknut pravidelne jest 🙂 🙂 🙂
Po prvom dni 1,5 kila dole 🙂

@suriacik vdaka, zatial sa citim plna energie - psychika pracuje, vytesujem sa, ze som konecne zacala robit nieco konkretne 🙂