icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

misiak2014
19. jan 2015

ahojte baby, no ako ste na tom? Ja som schudla 4 kg, za 4 dni... je to možné? ale potom som porušila... mali sme oslavu a neodolala som chlebíčkom a zákuskom... takže musím odznova.... 🙂

rysisi
19. jan 2015

Tak kočky od zajtra idem nato aj ja, potrebujem zhodiť 9 kg ☹ pridá sa ku mne niekto?
od zajtra ?????

jul17
19. jan 2015

no siesty den za mnou rano som sa merala 2 kila dufam ze aspon dalsie dve dokonca este presne tyzden. ale musim uznat ze dneska to bolo premna najtazsie vydrzat dufam ze zajtra to bude lepsie. drzim palce aj ostatnym!

monique89
19. jan 2015

@misiak2014 ahoj, no ja mam dnes za sebou treti den a strasnu krizu... som bez energie a hrozne hladna, a to som uz aj dnes porusila - mala som asi 1,5 dcl pudingu, v ziadnom pripade som nechcela vysvetlovat mame, co za dietu drzim, tak som radsej jeden zjedla... musim sa zajtra rano povazit a dufam, ze tam bude nejaky ubytok, inak moja motivacia pojde asi dolu vodou... ale poradte, co mam robit teraz, ked som sama, manzel v sluzbe, mala spi, ja musim este pracovat (minimalne do polnoci) a som straaaasne hladna a unavena???

misiak2014
19. jan 2015

@monique89 tak ja som si robila caro a pila som bylinkový čaj na chudnutie Puerh...

monique89
19. jan 2015

@misiak2014 ja mam cajov od vymyslu sveta, na zrychlenie metabolizmu pijem zeleny, ale teraz si asi nejaky fajny vyberiem a spravim pol litra...

suriacik
19. jan 2015

@barbora286 pre mna je to tiez malo 😀 este aspon 12 musi ist dole.
@lubina121 ja som to tiez parkrat porucsila, mali sme oslavu a napr. aj vcera som varila na obed svieckovu a neodolala som 🙂 super si aj ty schudla 🙂
takze v pondelok sa tu vidime?
inac ja dnes posledny den celkom v pohode.

suriacik
19. jan 2015

@rysisi ja od pondelka 😀

suriacik
19. jan 2015

@monique89 uvar si nejaky cajik aj ovocny a vela vela. najlepsie matovy, ten tlmi chut na jedlo 🙂

barbora286
19. jan 2015

@suriacik ja tiez v pohode, na zaciatku som si myslela ze to bude tazsie ale uz sa tesim na repete v pondelok 😀 , este take 5 kg a budem spokojna. takze vidime sa v pondelok.pa

suriacik
19. jan 2015

@barbora286 tak zatial peknu dovolenku od mlieka 😀

monique89
19. jan 2015

@suriacik uz mam plny hrncek 🙂 inak obdivujem vas, ze ste to uspesne dotiahli do konca...

barbora286
19. jan 2015

no ja mam este zajtra na pridel, posledny den 🙂 ale jedalnicek budem mat podobny tomuto aj najdalej, vyhovuje mi to, ked si k tomu dam nejaky obedik tak staci uplne,

suriacik
19. jan 2015

@monique89 neboj, ono to aj samo pojde prve dni boli krute asi pre vsetkych a po tom 5.tom sa to nejako samo upravilo a teraz uz pohodicka 🙂 asi sa nam zmensil zaludok (konecne). Drzim palce, vydrz to 🙂

lubina121
19. jan 2015

@suriacik no je to pravda, že prvé dni boli ťažké a potom sa to dalo zvyknúť, takže od pondelka sa opäť pripájam, hoc neviem ako to dotiahnem, keďže ďalší víkend má dcéra narodeniny, aj mama a bude sa oslavovať. Chuťovky doma skúsim odolať, len nedeľňajší obed nemôžem odmietnuť, dám si mäso so šalátom.....

monique89
19. jan 2015

@suriacik do piatka to dam, som pevne odhodlana, ale ako mam riesit sobotnajsiu oslavu prvych narodenin neterky, ked nas pozvali aj na obed? ideme len my s manzelom, dcerkou a svokrovci, dokopy nas teda bude 6 dospelych a dve deticky, teda nikomu neujde, ak nebudem jest... a svokra ma este taky otravny zvyk neskutocne nanucovat jedlo, nakladat a dokladat bez ohladu na to, ci chcem, ci nie, a ked si z niecoho nedam vobec - napriklad odmietnem dezert, lebo fakt nevladzem, urazi sa 🙂 inak ju mam rada a mame dobry vztah, ale v tomto je s nou tazko...

stefka33
20. jan 2015

Baby dnes začínam mliečnym dňom 🙂 Túto diétu som už držala pred 2 rokmi a schudla som 5,5 kg, ale dosť som ju porušovala. 😉 Ešte niekto dnes začal?

rysisi
20. jan 2015

@stefka33 aj ja oddnes 🙂 ale kávu si dám bez nej nemôžem žiť 🙂

suriacik
20. jan 2015

@monique89 a keby si povedala ze ti je zle od zaludka? U mna to zabera 🙂

stefka33
20. jan 2015

@rysisi Jj aj ja chlascem kávu vo veľkom. 🙂 Dnes už dve s mliekom. 🙂 Môžme si písať ako sa nám darilo, čo povieš? Teraz som si zaliala 0,5l čaju (kotvičník na energiu). O 10 si dám mliečko, ale rozmixujem si do neho 1/2 banánu. Mám vyoperovaný žlčník, ak by som si nepridala čosi navyše bolo by mi zle. Potrebujem aby sa mi uvoľnila žlč z pečene po noci. Chcela som si dať trochu banánu už ráno, ale vtedy je zhon, tak som nestihla. Ja mám inak otrasné stravovacie návyky, potrebujem pravidelne jesť, ale zabúdam na to a potom mi je zle keď sa nacpem napr. poobede. 🤐 Dúfam, že mi to pomôže začať sa o seba viac starať. Neplánujem diétu dodržiavať úplne do bodky. Hlavne časový rozvrh, lebo na môj zdrav. stav je to príliš prísne.

monique89
20. jan 2015

@suriacik vidis, to je dobry napad, dakujem 🙂 inak dnes som sa vazila - po vcerajsej krize som potrebovala nakopnut - a mam o 3 kg menej!! ani sa mi verit nechce, nic na sebe necitim/nevidim, no ale hadam aj to pride... a dufam, ze su to trvalo zhodene kila, nie len nejaky vysledok prazdneho zaludka 🙂

nikita14.88
20. jan 2015

Mam dnes 6.den,ale prave koncim.Vsak z toho sa nenaje ani male dieta.Nevladzem.Radsrj 4 kila navyse ako zomriet od hladu.Jedlo si rozlozim do mensich porcii,bude to dlhsie,no ucinnejsie si myslim. 3 kila som schudla asi.

migar
20. jan 2015

Vcera som sla cvicit a to bola chyba, lebo som to prehnala a vecer ma chytil obrovsky hlad. Porusila som dietu. Dnes zacinam znovu prvym dnom a POCTIVO. Viem, ze viac, ako dvakrat nemozem zacinat kvoli zdraviu. Takze moja vaha je teraz 57.5 kila. Ciel je dat 5 kilov dole.

loknicka
20. jan 2015

@suriacik tak ako si to zvladla? ja budem trosku pokracovat a + to cvicenie a ked budem jest normalne tak to trosku upravim.... snad to priebezne dam aj lepsie. inak - 3 kg

sisa1826
20. jan 2015

@misiak2014 já som vydržala 5 dní a tiež prišla oslava a začínam odznova 😠

jul17
20. jan 2015

No citam ze je vela oslav normalne som hrda na seba ze som na oslave vobec nehresila. Siedmy den za mnou tie ranne vajce ma tak nasitili skoro na cely den. A uz sa bojim od zajtrajska ovocie a zelenina nic moc radsej by som si dala jogurt. Drzte sa

kacena24
21. jan 2015

Ahojte zienky.....tak ja mam 6 dni dietky za sebou a minus 4 kg 🙂 este ma 7 dni caka, tak hadam zidu este aspon 3 kila. Mali sme cez vikend oslavu, no zvladla som to bez prehresku. Este stale odolavam zakuskom v nasej chladnicke. Drzte sa 🙂

suriacik
21. jan 2015

@loknicka no celkom dobre som skoncila 🙂 celkovo -4kg. Od pondelka idem este raz skusit. Teraz sa snazim dodrziavat najma casy jedenia 🙂

monique89
21. jan 2015

@levandel ako sa drzis?

rysisi
21. jan 2015

@stefka33 ahoj ja 2 deň a už som nedodržala neraňajkovala som a dala som si až o 10 termix a teraz až o 4 kyslú rybu počaz jazdy v aute 🙂 mali sme dnes frmol prerábame kúpelňu 🙄 ale dám si o siedmej to čo mám a budem pokračovať tak ako mám zajtra budem mať kľud musíme hlavne dodržiavať tie 3 hod. odstupy aj ked sem tam troška to jedlo zmeníme teda určiťe nezamieňať z rezňom 😀