icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

stefka33
26. jan 2015

Znovu dnes s váhou stojím, ten víkend je snáď zakliaty. Verím, že cez týždeň to bude lepšie. 🙂

barbora286
26. jan 2015

suriacik dala som dole este 2 kila :D, ale nepocitovala som aby som nejak hladovala, taky jedalnicek mi vyhovuje. uz si aj okolie vsimlo ze som nejak velmi pochudla a to tak potesi, ale vzdy to nieje moj ciel 🙂

barbora286
26. jan 2015

@suriacik ala som dole este 2 kila :D, ale nepocitovala som aby som nejak hladovala, taky jedalnicek mi vyhovuje. uz si aj okolie vsimlo ze som nejak velmi pochudla a to tak potesi, ale vzdy to nieje moj ciel 🙂

siska8800
26. jan 2015

znovu som ranajky prespala,ale vaha ukazuje uz 55..(2 kila dole) 🙂

rysisi
26. jan 2015

@stefka33 dáš si iba jeden a budeme piť iba mlieko a na večeru pre istotu jablko to ťa ráno prečistí hm? musíme si ju troška prispôsobiť 🙂 dnes siedmi deň a skoro 3 kg 🙂 už to ide pomalšie ☹

stefka33
26. jan 2015

@rysisi O gád, ani sa nepýtaj čo som dnes všetko požrala. Dostala som nejaký záchvat žravosti. Do večera to budem tráviť. 🤐 Dostala som PMS, prsia mám jak balóny. Ech ťažký víkend a dnes to dosiahlo vrchol. Tak snáď ma to upokojí a budem môcť pokračovať. Ráno váha rovnaká už 2 dni. Jo, skúsime to, lebo 13 dňovku znovu nechcem. 😉

rysisi
26. jan 2015

@stefka33 nezačínaj pokračuj nejak dobojujeme a začneme tú ľahkú je podobná ako delená strava dá sa zvládnuť podobnú som držala budeme si pomáhať. Aj mňa čaká PMS okolo 5,2, dúfam že sa budem krotiť troška, poznám to celá študenská pečať biela ako nič je fuč 🙂 a to na raňajky ☹(((( čokolády na kilá ani iné nejem 😝

suriacik
26. jan 2015

@barbora286 tak ako dnes? ja celkom v pohode. Este som aj olovrant vynechala 😀 som sa nejako pozabudla a o sieste j som sa spamatala, tak som uz vyckala do vecere. teraz ma este caka praca par hodin, tak uz popijam zihlavovy cajik 😀
Inac si super, ze si schudla dalsie dve kila. paradicka 😎

barbora286
26. jan 2015

@suriacik tiez uplne v pohode az sa cudujem, nakoniec zistim ze mi stacia len 5 pohare mlieka a cista voda na den a jest nepotrebujem :D tiez som velmi rada ze to tak ide dole. do leta budem modelka, konecne ked sa pozriem do zrkadla som spokojna, aj ked take mini brusko este je, no uz nevyzeram ako v 5 mesiaci. dnes som bola aj na nakupy lebo su mi vsetky rifle velke :D a to naozaj vdaka tebe ty si ma nakopla. takze dakujem

jul17
26. jan 2015

takze dneska koncim este zajtra napisem skore kolko sa mi podarila a o tyzden zacnem este raz takze caute drzte sa!

siska8800
27. jan 2015

dnes mam 5 den,vaha 54,5..(-2,5kg)..toto je super dieta 🙂 🙂 🙂

wiwka
27. jan 2015

od zajtra by som to skúsila keď len na pár dní, či to vôbec dokážem, ja nemám vôbec pevnú vôľu

wiwka
27. jan 2015

@siska8800 - nepostrehla som akú máš diétu? Bože mať 55 - to akoby mám loto v rukách ..

siska8800
27. jan 2015

@wiwka ahoj..mliecnu 13 dnovu.. 🙂 no pre mna to je moc kg,na moju vysku(160cm)

wiwka
27. jan 2015

@siska8800 - ja mám tak 171, ale 63 kg, čo som v živote nemala, keby mám aspoň tak 57-58, idem to skúsiť - začnem už dnes 13tou, bože tak úžasne sa čítajú tie pokroky tých žien, len či aj ja raz budem môcť napísať - 2kg, - 3kg .. bože

siska8800
27. jan 2015

drzim palce..uvidis,zvladnes to aj ty..ja som sa tiez obavala,co a ako,ale je to v pohode..zatial sa drzim,a nie som vobec hladna..

siska8800
27. jan 2015

@wiwka drzim palce..uvidis,zvladnes to aj ty..ja som sa tiez obavala,co a ako,ale je to v pohode..zatial sa drzim,a nie som vobec hladna..

wiwka
27. jan 2015

určite dám minimálne v piatok vedieť, bodaj by si mala pravdu 🙂

evaa25
27. jan 2015

Ahojte dievcata,tak uz som aj ja tu,som po dvoch porodoch a nadvaha 10 kg,takze som sa dala na boj spolu s vami. Dnes mam druhy den,zatial ok,sem tam pocitujem slabost,ale inak ok. Dievcata,dodrziavali ste presne rozpis,alebo ste to troska pozmenili,napr.namiesto tvarohu cottage cheese?

zukrik
27. jan 2015

Ahojte,no nepodarilo sa mi ešte začat,ale zajtra už určite slubujem 🙂 Idem si zajtra aj pre stroj na cvičenie a od zajtra rána začínam 😀 😀 😀

suriacik
27. jan 2015

@barbora286 super pocit, ked je konecne vsetko velke na oblecenie,nie? ja som tiez minuly tyzden nove rifle kupovala 🙂 mne teraz brucho tak cudne ovislo, ale da sa lepsie zamaskovat 😀 do leta aj ovisnutie zmizne dufam 🙂 mne to tiez pomaha vela ze sme tu takto spolu , ze sa podrzime. Hlavne ked chcem nieco zjest co je mimo rozpisu, tak si hned na teba someniem a hned to odlozim a dam si cajik 🙂
inac ako dnes? ja v pohode, len namiesto maska som mala parky ☹ manzel videl rano rozmrazene kuracie prsia ak si urobil do roboty a ked som na obed na to prisla, tak uz len parky mi ostali 🙂 inac vsetko v pohode. Zase som skoro zabudla na olovrant 🙂 musim si nastavit asi pripomienku do mobilu, ze mam jest.

suriacik
27. jan 2015

@evaa25 ja dnes miesto maska parky 😀 😀 inac som dodrziavala co bolo, len som si to niekedy poprehadzovala trosku

katie1
27. jan 2015

Ahojte baby, tak ja som dnes zacala 1. den. Cez den v pohode, aj ked som sa nevedela dockat kedy prejdu 3 hodiny 😀 ale teraz som velmi hladna, popijam cajik, ale az ma zvyja od hladu... Co robit, poradte! Nikdy som ziadnu dietu nedrzala, ale pribrala som 5 kil za posledne mesiace a to musi ist prec, aj cvicim od zaciatku januara doma, no nie vzdy mi to vyjde pri malej. Budem vas sledovat, aby som vydrzala....uz sa neviem dockat zajtrajsieho termixu 😀 Snad sa ovladnem a nevyjem v noci chladnicku...

barbora286
28. jan 2015

@suriacik myslim ze tie parky urcite nevadia, to ide o pravidelnu stravu v malych porciach, ked ja som asi tyzden jedla normalne obedy a kila isli aj tak dole. ja tiez mam po porode leusky este brucho ale uz je to uplne o inom, uz ho nevidno.ale do dvojdielnych plavok to este nieje ale BUDE.vcera pohoda, to je uz asi zvyk na take malicke porcie.je to ine ked sme tu tak spolu, ked som si sama povedala ze idem chudnut jeden max 2 dni som vydrzala .no len tak dalej, som zvedava s akym cislom skoncime 🙂 ja dufam 63 kg a menej

katie1
28. jan 2015

Ahojte, tak som vydrzala 😉 Idem do 2. dna, prave ranajkujem 🙂 Pekny den kocky

stefka33
28. jan 2015

@rysisi Ahoj. 🙂 Tak ja mám dnes ovocno-zelenivový deň. Veľmi sa mi posledné dni nedarí držať chute na uzde. S váhou stojím na mieste. Tak mi treba keď začínam diétu pred menzesom. ☹

evaa25
28. jan 2015

@suriacik no tak to je fajn a prosim ta,kolko si schudla s touto dietou?

suriacik
28. jan 2015

@evaa25 4 kg. potom som mala tyzden pauzu, to sa mi vaha drzala rovnako a teraz od pondelka opat mliekujem. 😀

suriacik
28. jan 2015

@barbora286 ja by som sa chcela dostat aspon na 70 kg do leta. teraz mam 80,5. tak dufam ze tych desat zvladnem do leta 😀

siska8800
28. jan 2015

Ahojte..dnes 6 den..vaha tak isto 54,5..mozno kvoli menzesu..vcera vecer som nemohla zaspat,okolo pol noci som rozmyslala co si dam,ci pecene masko,sladkost,slane,...tak rychlo som sa isla napit,zapalit si cigaretku,a potom sup do postele.. 🙂 tak dalsi uspesny den za mnou