icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

zdenuska1
22. aug 2013

Ja som túto mliečnu tiež držala..Ale schudla som celkovo 4 kg... potom som jedla normálne... A druhý raz som skončila asi po 10 dni.. A prišiel jojo efekt.......táto dieta nie je vhodná pre všetkých ľudí, len pre zdravých je..

cucu19
30. aug 2013

@inzi_jozka ahoj, chcela by som sa pridať aj ja 🙂 držala si tú diétu? ako si dopadla a kolko si schudla? 🙂 ja som ju držala cca pred rokom a dala som dolu 7 kg tak sa chcem pokúsiť o to este raz 🙂

inzi_jozka
30. aug 2013

@cucu19 ahoj, zhodila som s ňou 5kg 🙂 celkom v pohode, lebo som mala dosť prehreškov, ja som sa dala na dukankovu dietu, zdá sa mi menej drastická ako táto 🙂

cucu19
31. aug 2013

ja som akurát dnes začala s touto mliečnou tak som zvedavá o 13 dní ako to bude vypadať :D :D

allie69
31. aug 2013

radsej upravit stravu a cvicit ako toto

zdenuska1
31. aug 2013

@cucu19 mne sa potom trochu mlieko až znechutilo 🙂

cucu19
31. aug 2013

@zdenuska1 ja mlieko milujem! a aj vsetko čo je z mlieka 🙂 takže pre mna táto diéta nie je trest 🙂 a mlieko je len v prvý deň, potom sa tam pridáva aj zeleninka, ovocie, vajíčka atď takže sa to dá určite zvládnuť 🙂 ja som dnes už s tým začala 🙂

kukuc2
1. sep 2013

baby ako sa vam darí?zajtra to chcem skusit aj ja s malou upravou tohto jedalnicka..ja potrebujem aj kavu takze rano a poobede by som namiesto toho co je napisane si dala kavu s dvomi dcl mlieka.

cucu19
5. sep 2013

@kukuc2 ahoj ja som po šiestich dnoch s touto diétou skončila nie preto lebo mam hlad ale preto lebo mi známi povedali, že mi ovísa koža na tvári z tolkého prudkého chudnutia ... za týchto 6 dní som dala dolu 3 kg ale ako vravím končím!

kukuc2
5. sep 2013

@cucu19 no to si dobra ja som skoncila hned na obed prvy den. 😒

kukuc2
5. sep 2013

@cucu19 ale predtym ked som ju drzala,tak som vydrzala najviac tyzden a tiez som dala dole 3 kila.

cucu19
7. sep 2013

@kukuc2 ja ju idem znova odzajtra držať lebo za mesiac mame krstiny a chcem vyzerať dobre :D tentokrat to vydržím nech ludia vravia čo chcú :D a podla mna sa to dá vydržať 🙂 vravím, vydržala by som aj dlhšia len ma "ranila" ta poznamka od môjho priatela :/

kukuc2
7. sep 2013

@cucu19 ok kedy zacinas?

cucu19
8. sep 2013

@kukuc2 zajtra 🙂 a ty?

22mia
8. sep 2013

ahojteee,zajtra idem baby s vami do toho !! 😉

michaeladekan
8. sep 2013

Babeny aj jaaaaa ;)

kukuc2
9. sep 2013

@cucu19 no mohla by som aj ja dnes zacat ak nebudeme ratat ze mam za sebou uz ranajky.to uz nevratim spat. 😉

kukuc2
9. sep 2013

@22mia
@michaeladekan no ja som zvedava kolko vladneme este som ju celu nedodrzala vobec a cez tyzden mam aj meniny tak to bude riadne odopieranie. 😒

evinaz
9. sep 2013

Baby, aj ja sa pridavam. Dobre ranko a hor sa do toho! 🙂
Dnes - den c.1. 😉

22lucinka22
9. sep 2013

Ahojte zienky. Nechcem byt zla ale toto podla mna nieje riesenie. Som pol roka od porodu a schudla som uz 32 kil z povodnej cahy 105 kg mam len 73. Ziadna drasticka dieta. Na ranajky a obed jem vsetko (slaninu klobasu proste naco mam chut len mensie porcie. Len poobede jedavam ovocie. Ked som hladna tak si dam do tej tretej musli. A samozrejme treba cvicit minimalne pol hodinku denne. To je vsetko

cucu19
9. sep 2013

@22lucinka22 ahoj 🙂 u mna je to tak, že ked sa zdravo stravujem neviem schudnúť...musím sa veľmi obmedzovať aby som zhodila čo i len kilo a ked ja zdravo jem, tak na mna to nemá žiadny efekt....pol roka sa snažím uz zdravo jesť a neschudla som nič :( takže na mňa zaberajú len drastické diéty inak ani pohnúť :D

cucu19
9. sep 2013

Ahojte kočky ;) takže dnes som začala, tento víkend bol hrozný čo sa jedla týka :D takže ideme na to ;)

22lucinka22
9. sep 2013

@cucu19 ahoj vsak ja sa zdravo nestravujem len poobede jem iba ovocie to je cele

cucu19
9. sep 2013

@22lucinka22 v dobrom závidím, na mna by to nezaberalo...

kukuc2
9. sep 2013

baby asi to nedokazem aspon naobedovat sa musim.poobede si dam znova len bielkoviny .ale obed si musim dat inak vyzeriem vsetko sladke co mame doma.uvidim skusim ci to pojde takto ze obed si dam na maly tanierik a poobede znova mliecko a bielkoviny jednoducho nieco z tejto diety.lebo verim ze bez obeda a niejakych ranajok vyzeriem vecer vsetko co najdem.

cucu19
9. sep 2013

@kukuc2 musíš si veriť 🙂 ja som si tiež na začiatku myslela, že to nedokážem ale ked si predstavím ako budem vyzerať s mínus 7kg tak ma chuť na jedlo hned presla 🙂 ....ak chceš jesť obed tak potom neodporúčam túto diétu lebo inak budeš priberať, ibaže ak by si mala obed čisto bielkovinový. Lebo aj z mlieka ako takého sa pribera ale pri tejto diéte, kde je velký prísun bielkovín a ničoho iného tak sa chudne ale inak neviem aký to bude mať efekt. Vyskúšaj a napíš 🙂

kukuc2
10. sep 2013

@cucu19 zatial po vcerajsku mam dole 300g.

22mia
10. sep 2013

ahojte,tak ja po vcerajsku mam dole kilo 🙂 aspon som sa dobre odvodnila,bo vikend bol plny oslav a slanych veci 😒

cucu19
10. sep 2013

super kočeny 🙂 ja sa do toho nejak neviem pustiť, už dva dni si hovorím, že začínam oddnes a stále nič :D to bude asi tým, že mam dva týždne dovolenku, ked som v práci tak tam sa skôr kontrolujem ako doma 🙂

marcelastierankova
10. sep 2013

Ahojte.chcem sa pridať k vám.mám 2 ročnú dcérku a 13 kilo navyse.ide niekto na túto diétu od pondelka?