13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@inzi_jozka ahoj, chcela by som sa pridať aj ja 🙂 držala si tú diétu? ako si dopadla a kolko si schudla? 🙂 ja som ju držala cca pred rokom a dala som dolu 7 kg tak sa chcem pokúsiť o to este raz 🙂
@cucu19 ahoj, zhodila som s ňou 5kg 🙂 celkom v pohode, lebo som mala dosť prehreškov, ja som sa dala na dukankovu dietu, zdá sa mi menej drastická ako táto 🙂
ja som akurát dnes začala s touto mliečnou tak som zvedavá o 13 dní ako to bude vypadať :D :D
radsej upravit stravu a cvicit ako toto
baby ako sa vam darí?zajtra to chcem skusit aj ja s malou upravou tohto jedalnicka..ja potrebujem aj kavu takze rano a poobede by som namiesto toho co je napisane si dala kavu s dvomi dcl mlieka.
ahojteee,zajtra idem baby s vami do toho !! 😉
Babeny aj jaaaaa ;)
@22mia
@michaeladekan no ja som zvedava kolko vladneme este som ju celu nedodrzala vobec a cez tyzden mam aj meniny tak to bude riadne odopieranie. 😒
Baby, aj ja sa pridavam. Dobre ranko a hor sa do toho! 🙂
Dnes - den c.1. 😉
Ahojte zienky. Nechcem byt zla ale toto podla mna nieje riesenie. Som pol roka od porodu a schudla som uz 32 kil z povodnej cahy 105 kg mam len 73. Ziadna drasticka dieta. Na ranajky a obed jem vsetko (slaninu klobasu proste naco mam chut len mensie porcie. Len poobede jedavam ovocie. Ked som hladna tak si dam do tej tretej musli. A samozrejme treba cvicit minimalne pol hodinku denne. To je vsetko
@22lucinka22 ahoj 🙂 u mna je to tak, že ked sa zdravo stravujem neviem schudnúť...musím sa veľmi obmedzovať aby som zhodila čo i len kilo a ked ja zdravo jem, tak na mna to nemá žiadny efekt....pol roka sa snažím uz zdravo jesť a neschudla som nič :( takže na mňa zaberajú len drastické diéty inak ani pohnúť :D
Ahojte kočky ;) takže dnes som začala, tento víkend bol hrozný čo sa jedla týka :D takže ideme na to ;)
@cucu19 ahoj vsak ja sa zdravo nestravujem len poobede jem iba ovocie to je cele
@22lucinka22 v dobrom závidím, na mna by to nezaberalo...
baby asi to nedokazem aspon naobedovat sa musim.poobede si dam znova len bielkoviny .ale obed si musim dat inak vyzeriem vsetko sladke co mame doma.uvidim skusim ci to pojde takto ze obed si dam na maly tanierik a poobede znova mliecko a bielkoviny jednoducho nieco z tejto diety.lebo verim ze bez obeda a niejakych ranajok vyzeriem vecer vsetko co najdem.
@kukuc2 musíš si veriť 🙂 ja som si tiež na začiatku myslela, že to nedokážem ale ked si predstavím ako budem vyzerať s mínus 7kg tak ma chuť na jedlo hned presla 🙂 ....ak chceš jesť obed tak potom neodporúčam túto diétu lebo inak budeš priberať, ibaže ak by si mala obed čisto bielkovinový. Lebo aj z mlieka ako takého sa pribera ale pri tejto diéte, kde je velký prísun bielkovín a ničoho iného tak sa chudne ale inak neviem aký to bude mať efekt. Vyskúšaj a napíš 🙂
ahojte,tak ja po vcerajsku mam dole kilo 🙂 aspon som sa dobre odvodnila,bo vikend bol plny oslav a slanych veci 😒
super kočeny 🙂 ja sa do toho nejak neviem pustiť, už dva dni si hovorím, že začínam oddnes a stále nič :D to bude asi tým, že mam dva týždne dovolenku, ked som v práci tak tam sa skôr kontrolujem ako doma 🙂
Ahojte.chcem sa pridať k vám.mám 2 ročnú dcérku a 13 kilo navyse.ide niekto na túto diétu od pondelka?

Ja som túto mliečnu tiež držala..Ale schudla som celkovo 4 kg... potom som jedla normálne... A druhý raz som skončila asi po 10 dni.. A prišiel jojo efekt.......táto dieta nie je vhodná pre všetkých ľudí, len pre zdravých je..