13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@bbroskynka
@orieskova
@tajka1986 baby, poradte.. Kedze pracujem ako recepcna striedaju sa mi denne a nocne 12-hodinove smeny. Ako to drzat ked mam napr nocnu ?? Myslite ze ked si cely jedalnicke posuni napr do 22:00 tak to nebude "platne" ??? Potom zas po nocnej spim asi do 13:00 cize zase nedodrziavam jedalnicke na 100% ... Ta moja praca je dost na figu 😀
@bbroskynka to nelubim 🙂
@janka1994 ja urcite nevydrzim 4 dni ja sa uz vidim zajtra na vahe 😀 no dufam ze vydrzim aspon 2 dni, posledny cas je vazenie moja zavislost.
inac ked som tuto dietu drzala minule cvicila som aj toto, a zacinam zas http://littleyoungladies.blogspot.sk/2014/04/pl...
@barbora286 ja toto cvicim denne.. Ma to efekt je to vidno 🙂
ja cvičím Jillian.. tak dúfam, že spolu s touto dietov sa aspoň o krôčik pohnem k vysnívanej váhe 🙂
Hm no ja cvicit nemozem bohuzial nic kvoli srdcu ale dietku si dame aj dvakrat po sebe 😉
@barbora286 jeeej ahoj, az teraz som sa dostala k tomu 🙂 no zial teraz nemozem, mala som nejaku crevnu potvoru teraz mesiac ani to nase tretie kolo som nedokoncila ☹ tak teraz nemozem ziadne dietky robit ☹ ale o nejaky mesiac dva by som dala 🙂 inac ako sa mas? ako idu kilecka dole? Mne teraz dost zisli, ale to skor tym, ze som bud grcala alebo sedela na zachode 😝
@suriacik no mne sa vratilo kilo po sviatkoch, ale dovtedy stale rovnaka vaha a to som sa nijako neobmedzovala, jedine chlieb nejem vobec, ako to tretie kolo som drzala ale nie tak poctivo ako prve dva no teraz je moj ciel pod 60 😀, ako sa mame , mala mi chodi od aprila do skolky, takze doma mam volnejsie, len lei idu naraz 3 zubky ta je ako certik, place teplotuje kaka nervozna je no hruza.
ahojte,
ja zatial dodrzujem dietku poctivo, nejako to zvladam v pohode, az som z toho prekvapená. ten moj pitny rezim je fakt zlý, no snazim sa 🙂 Zajtra saodvážim a napísem , ako som na tom 😀
@myskaf Snaž sa veľa piť. Ja som pri 90DD málo pila a urobili sa mi strie. Vtedy mi baby písali, že pijem málo vody ☹
Baby ja som dala po sviatkoch dole -1 kg 😀 teraz sa nevazim lebo mam "svoje dni" tak vaha je isto vyssia.. Ale dietujeme aj nadaej.. Tak zase o 6 dni na vahe 🙂 tesiiim
Ahojte, začala som s vami v stredu 8. 4. 2015. Všetko dodržiavam, vela pijem, ale boli ma hlava. Pred tym som nevedela čo je bolesť hlavy. Kde robím chybu? 😒
Tak co baby ako sa dari?Zajtra sa chcem po 9 dnoch odvazit,ci to ma nejaky efekt.dodrziavam tak na 80%..
dievcata chcela by som sa vás opýtať že ked schudnete tak len s brucha alebo ide dole všetko (brucho pás aj stehná) ? chcela by som od zajtra s tym začať
Takze mile damy.dnes som sa vazila po 9dnoch takze -1,8kg.ale neviem ci to bolo dietou,asi skor nie.denne som totizto cvicila pol hodiny jullian,35 min.denne rychla chodza do roboty..takze dieta asi nincem.urcite sa vratim k racio strave a pokracujem v cviceni.to bude zarucene a bez jojo efektu.
@bubobubo29 ahoj mne islo zo vsetkeho dole 🙂 no ja som dala dole 10 kg
@barbora286 10 kg za 14 dní?
@bbroskynka nie, drzala som ju 13 dni tak 2 tyzdne pauza ( ale co som sa cudovala aj vtedy mi zisli 3 kg dole, mozno preto ze som dodrziavala cas aj ked som jedla uz normalne)a potom dalsia 13 dnova dieta.bolo to este v januar- februar a nevratilo sa mi nic, no na velku noc 1 kg tak som zacala drzat opat vydrzala som uz len 3 dni a som spat na vahe ani kilo naviac. ja som s touto dietou max spokojna a odporucila by som ju kazdej ktora chce schudnut 🙂
Ahojte,
tiež rozmýšlam že to skúsim s touto diétou-len ešte nabrať odvahu ☹
@barbora286 Ja to vždy vydržím len 4 dni, lebo mi je už potom zle od hladu. No ale aj tak schudnem tie dva kilá za štyri dni a už sa mi nevrátia. Tak asi to budem kúskovať. 🙂

Ved to ano.. Ale mrzi ma to lebo som si na to v praci nemala cas ani spomenut.. Taa nepravidelna strava ☹