13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@evittam , ked to nie je realne a zdrave pre "evittam", neznamena, ze to nie je realne a zdrave pre mna! Kazdy je individualny a chudne inak! Je to o tom, ako sa clovek pozna. Na mna platia iba rychle jednorazove dietky, inak nechudnem! Milujem, ked ludia, co o mne nic nevedia, mi pisu, co je pre mna zdrave, haha, sa len pousmievam!
@martina0511 vdaka za prispevok! Skvela praca!
@aela52 dakujem, myslela som, že niekto začne so mnou, ale nikto sa nenašiel 😉
@martina0511 ja od zajtra začínam
@aela52 Hahaha. Ja som to myslela vseobecne,nielen na teba,tak hned nemusis "vyskakovat". A chudni ako chces,len aby sa nedostavil potom opacny efekt,ked prestanes dodrziavat dietu. Drzim ti prsty.
Zalezi aj od toho kolko mas rokov,mne tiez stacilo v 20 par dni diety a islo to. Ale dnes uz nie. A urcite je zdravsie upravit stravu a cvicit a chudnut pomalsie. Môj nazor.A ak s tou alebo onou dietou schudnete,dievcata,tak napiste tak za 3-6 mesiacov ako ste na tom-samozrejme ak sa vratite k pôvodnej strave.
@martina0511
@evittam všetko je o tom, či začneš potom zase "žrať" alebon upravíš stravu
@luccinka23 tak držím palce a daj potom vedieť 😉
@martina0511 Ved som napisala to iste😀, a urcite treba aj pohyb,lebo schudnute nespevnene telo tiez nevyzera vabne...Drzim vam palce kocky. A aby ste sa uz nikdy nemuseli "mordovat" z nezmyselnymi dietami. Pomaly dalej zajdes.😉
@evittam-
1. ked si to myslela vseobecne, tak preco to bolo adresovane mne alias @aela52
2. upozornenia, ci varovania typu "aby sa nedostavil opacny efekt", chudnut pomaly, zdravo a zalezi na veku- nic nove, radsej si ich nechaj pre seba...
3. takze o 3-6 mesiacov mam pisat, ako na tom som, ak sa vratim k povodnej strave? Myslis tej zalozenej na cokoladach, chipsoch, slanine a bielom pecive? To ti mozem napisat rovno dnes, ako by som na tom bola, haha. Jasne, ze treba po diete zmenit jedalnicek..opat nic nove
4. z tvojho prispevku som sa nic nedozvedela, dokonca nie je ani povzbudzujuci, ci motivujuci, co som od tejto diskusie ocakavala.
5. pomaly dalej zajdes mozno len ty, ja sa teda urcite touto dietou "nemordujem", prave naopak, citim sa lahko ako nikdy- od vcera pol kila dole 😝
Po piatich dnoch -3.8kila!
Zacinam zajtra kto sa prida? Mozte zenusky do spravy a budeme sa podporovat spolu 🙂 cakaaaam postu paaaa a ozvite sa
@mia885 ja som dala za 8 dní 6 kg
@aela52
@martina0511
Baby a to ste vôbec necvičili iba dodržiavali túto dietu? A držali ste ste presne , žiadny prehrešok? Je to super výsledok.
@martina0511 Krásny výsledok. A pokračuješ ďalej?
@martina0511
@martina0511 wauuuu to je parada , cize prisne dodrziavanie ziadny prehresok zrejme🙂 hm?
@anickablava
@bbroskynka
@mia885 baby, prehrešky prišli na 10 deň,nakoľko som dostala menzes a vtedy by som zjedla všetko. Takže od včera dietujem zas a mám ďalšie kg dole. A necvicila som, lebo pri malej sa mi veľmi neda
Povodne som chcela dat 10 dni, ale uz mi mliecko lezie krkom. Po dnesnom opat mliecnom dni som oficialne uspesne ukoncila deviaty den. Celkovy ubytok 5,5 kila! Cvicila som asi 30 minut kazdy den lahky beh alebo bicykel a dva razy som bola v saune 🙂
V pondelok začínam. Pridá sa niekto?
@bbroskynka ahoj ako to funguje ? Lebo salat mi lezie uz hore krkom 🌿🙊
@bbroskynka ja som dnes začala, už som kdysi držala túto dietu vydržala som 8 dní a to čo som schudla sa mi nevrátilo späť
z akej váhy začínaš?
@kika58 Ahoj, aj ja som dnes začala. Už som ju predtým držala 5 dní a tiež sa mi to späť nevrátilo. Mám teraz 69,6 kg. A ty?
@bbroskynka ja idem z 64,5 kg dúfam, že to zvládnem celé tentokrát ale ja si robím malé úpravy ako namiesto mlieka si dám acidko biele
Ako to teda funguje baby ?
@ada510 Na 1. strane tejto diskkusie nájdeš presný rozpis 13-dňovej diéty.
@kika58 Mne sa teraz dá držať diéta iba do soboty. Tiež občas niečo pomením 🙂
Ahojte.je tu niekto kto by chcel začať od pondelka?
ja som mala vcera prvy den a dnes rano o 1.5 kg menej. ako motivacia super 🙂, dnes ma uz caka len vecera a vobec nie som hladna.
po druhom dni o 0.7 menej, dokopy -2.2 za dva dni 🙂, pijem vela zihlavoveho caju a uzivam forfemina na zadrziavanu vodu, tak asi aj to ma svoj podiel. ale citim sa ovela lahsia, hladna stale nie som, vecer ma trosku bolela hlava, nemam ani chut na sladke, ani na pecivo... dokonca mam pocit, ze jem prilis casto a ked som si vcera na obed odvazila 15 dkg masa, tak sa mi to zdalo vela 🙂.
Ja mám za sebou 3 dni a - 2,4 kg.

@luccinka23 ono to ide samo a islo by aj viac, kebysom cvičila