13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@dijuri Kedy začneme? Pridám sa 🙂
@bbroskynka pod zajtra
@alexandra2222 Dobre, tak od zajtra 🙂
Caute ja potrebujem 8kíl dat dole, táto diéta je masaker ale asi mi nic ine neostáva
Ahojte baby co je to za dieta? Co a ako sa konzumuje? Dakujem 🙂
@bbroskynka
@alexandra2222
Dnes teda začínam.Dúfam.že vydržím viac ako naposledy 6 dni
@dijuri @bbroskynka @krasneleto tak dnes iba mlieko celý deň 🙂
@alexandra2222 Ja iba mlieko alebo latte 🙂 Ale môžeš aj nízkotučný jogurt alebo kefír 🙂
@katuska284 Ahoj, na prvej strane tejto diskusie nájdeš podrobný rozpis.
@bbroskynka dakujem krasne idem kuknut 🙂
@bbroskynka dávam doteraz latte celý deň, najbližšie však dám kefír a pijem nonstop. Ešte že je také teplo
@alexandra2222 Ja som dnes vypila 3 kávy, ale prvý deň za nami 🙂 Ešte 12 ☹
@alexandra2222 musim sa na to odhodlat🙂
Druhý deň. Ideme na to
@alexandra2222 Raňajky za mnou a po včerajšku -1,2 kg 🙂
@bbroskynka ja 0,7 kg ale vážila som sa až po raňajkách. Dobrá si
Hlásim 1,5 kg za 2 dni. Dnes som dala ale najprv zeleninu a najbližšie dám ovocie. Večer namiesto hovädzieho bude kuracie
@alexandra2222 Ja - 1,6 kg za 2 dni. Akurát som si nakrájala paradajku 🙂 Večer tiež bude kuracie asi namiesto hovädzinky.
@bbroskynka dnes som ale daka hladna. ty zvladas v pohode? snazim sa pit vodu a caj, trosku pomaha
@alexandra2222 Tiež som myslela, že sa na obed vrhnem skôr, ale dáko to skúsim vydržať 🙂 Bude aj horšie ☹
Ja by som tiež potrebovala schudnúť. Aj by som sa pridala, ale nemám nikoho, kto by išiel do toho so mnou 😖 ...
@alexandra2222 Po troch dňoch mám - 1,8 kg. Včera večer som už nevydržala a urobila si kakao ☹ A ty si ako na tom?
@bbroskynka ja mam 1,5 ale teraz na večeru som si dala kačacie pate trochu. Ach jaj
@alexandra2222 Tiež som to dnes večer porušila a urobila si chlieb s maslom, šunkou a kápiou 🙂
@alexandra2222 Po 4 dňoch - 2,2 kg 🙂
@bbroskynka
@alexandra2222
Ahojte. Ja som dnes po 3 dňoch a mám dole len - 1,5 kg. Ako ste na tom Vy?
Ja po 6 dňoch dve kilá. No ešte 4 musím dať dole
@alexandra2222 Držím palce... 🙂

@dijuri mne sa zmenila situacia( navsteva, ktory mala prist na tyzden, nepride), tak zajtra idem na to 🙂 mlieko kupene. chcem schudnut minimalne 6 kg.