13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Halooo baby ako ste na tom? ja som na 5.dni a zatial - 2.5kg , ale mala som jeden prehresok. Prve 2 dni boli najhorsie.. Dufam ze v posledny den to bude aspon tych 6kg . Napiste ako ste na tom vy 🙂
Ahojte, aj ja som zacala v sobotu 🙂 nevazim sa teraz, az na konci, ale keby to bolo minus 6 az 8 kg, tak by to bola parada 🙂
@ikabu ahoj, aj ja som to chcela tak ze az na konci ale bola som netrpezliva :D najhorsie su na tom tie casy lebo nie som cely den doma a mam s tym dost starosti brat si jedlo von a stale iba skoro to iste... Ako to riesis ty? nevadi ti to? a netoci sa ti hlava? lebo mne sa casto.. a chyba mi kava s cukrom :( dakujem za odpoved..
Ja idem zajtra odznova akosi som zabudla ze mam nejaku 13dnovu
koceny v com spociva mliecna dieta?
@tinka0008 ahoj, tak ja som doma, som na rodičovskej dovolenke, ale pre mňa je horšie to, že bývame s mojimi rodičmi a mám už dve deťúrence a oni jedia úplne iné veci ako ja a mňa to dosť láka... a dnes ráno (3.deň) som musela vypiť sladký čaj, lebo presne ako píšeš sa mi točila hlava a taká slabá som sa cítila, ale zjedla som ovocie, podľa diéty, zapila to sladkým čajom a bolo všetko ok... a káva s cukrom to chýba aj mne, ale tak radšej nepijem žiadnu ako bez cukru 🙂
Aj mňa by to zaujímalo.
Holky nebláznite, ja som toto skúšala viiackrát ale dlhodobým výsledkom bol len zhoršený metabolizmus, jojo efekt a dokazené zdravie.
Naozaj prosím, kašlite na tuto dietu.
Myslim ze horsi efekt ako pri mojom stravovani pred tym to byt nemoze, a nie je to az take drasticke da sa to v pohode zvladnut a necitim sa vobec dako zle. A @ikabu malo by to trvat 13 dni a na 14 jest co chces ale taky sok pre zaludok by som nerobila, nemusis dodrziavat rozpis cize presne uvedene jedla a tak.. ale mala by si byt nastavena na to ze jest proste v malych porciach a pravidelne a tak by sa jojo efekt dostavit nemal kedze sa nebudes prejedat, mozno budes chudnut este aj po tych 13d. ak budes papat ako mas 🙂 a ja som uz na 6.dni a dala som dole 2.8kg a - 6cm z pasu a - 4cm z bokov ;)
Ja zacinam dnes, dam vam vediet, ako to ide priebezne. 7kg by bolo skvele dat dole
@lenocka84
13 dňová mliečna diéta ( mínus 8 kg)
1.deň
7:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
2.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 15dkg tvarohu (môžeme nahradiť aj bielym jogurtom)
13:00h 15dkg bieleho masa (napr. uvarené kuracie prsia)
16:00h 15 dkg ľubovolnej zeleniny (čerstvej)
19:00h 2 uvarené vajcia
3.deň
7:00h 10 dkg ovocia (nie kompót)
10:00h 10 dkg čerstvej zeleniny
13:00h 10 dkg diétnej salámy alebo kuracej šunky
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 15 dkg vareného hovädzieho mäsa
4.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 10 dkg zeleniny
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg diétnej salámy alebo šunky
5.deň
7:00h 2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny
10:00h 10 dkg ovocia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka
6.den
7:00h 10 dkg kuracej šunky
13:00h 10 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
7.deň
7:00h 2 varene vajcia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
8.deň
7:00h 20 dkg ovocia
10:00h 20 dkg zeleniny
13:00h 20 dkg ovocia
16:00h 20 dkg zeleniny
19:00h 20 dkg ovocia
Po ukončení 8.dňa sa pokračuje zase od prvého dňa. Táto diéta trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti by mal byť minimálne 8 kg. (samozrejme, podľa rezerv) Na 14.deň sa vraj môže jesť všetko. (Čo by som radšej neskúšala vracať sa k nesprávnym stravovacím návykom, pretože rovnako rýchlo sa môžu vrátiť kilá naspäť)
ZÁSADA: jesť pravidelne, čas si možete posunúť podľa seba, no treba dodržať 3 hodinový odstup medzi 2 jedlami, dávky sa nesmú zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným
Denne vypite aspoň 2 litre vody (čistej vody, minerálky alebo bylinkového čaju)
Ahojte, ja som skúsila dva dni. Dnes pokračujem. Držte palce. Vážim 69,5 kg a meriam 160cm. Také malé pivo. Pohyb mám okolo domácnosti a každý deň rýchlejšie kočíkovanie:-P
a ked tuto dietu skoncite minimalne polovica toho co schudnete sa vam vrati
@blcha v mojom prípade je plus už len to, že som začala so sebou niečo robiť! Ja si dám dobrý pozor, či budem žrať alebo sa kontrolovať!
Tak, mne sa nepodarilo skoncit ani prvy den (stress so stahovanim atd), no dietku skusim opat niekedy, ked budem mat pokojnejsie obdobie.
Zaruceny jo- jo efekt, mám to vyskusane......a to som cvičili aj po diéte...
Baby 5deň mám zasebou. A mínus 3cm z brušiska!
Ahojte, nie je tu baba co by chcela zacat od zajtra? By nam to dvom lahsie islo.🙂
Ahojte, tak ja som skoncila vcera... minus 5 kg 🙂 konecne obleciem veci, ktore som nosila predtym ako som otehotnela 🙂 ale musim povedat, ze ja este stale maleho dojcim, ale nebol ziaden problem, aj ked som jedla len tolko malo, tak on mal tolko mliecka kolko potreboval... necvicila som vobec, ani neplanujem teraz zacat... v oktobri ideme na svadbu, tak to pred svadbou skusim opat...
Ahojte...tak aj ja sa chcem k vam pridat. Od zajtra zacinam. Iba sa chcem spytat, ze ak si dam prve jedlo o 8.00 mozem si dat potom posledne az o 20.00 hod.? Nie je to uz neskoro?
Janet napis mi
Ja som tuto dietu drzala, ale neschudla som ani prd, takže u mna nefunguje

Ahojte. Chcem zacat od zajtra, prida sa niekto?🙂