icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

3kvietok3
7. nov 2015
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

Babuľky, asi vás nepoteším, ale ja som tiež kedysi držala túto diétu a síce som niečo schudla, ale vydržalo mi to len chvíľku. Podľa mňa zbytočne trpí vaše telo a aj vy. Ale chápem vás že ste sa na to dali veď aj ja som si tým prešla, vyskúšala som veľa vecí kým som nakoniec schudla, ale vďaka tejto mliečnej diéte to určite nebolo...

sidma
7. nov 2015

Ja držím nizkodacharidovu, za dva mesiace som schudla 9 kg, este cca.5 kg a budem v čisle 36 a mám 42 rokov......🙂

ikabu
8. nov 2015

@sidma a to je aka??? ja by som este 5 kg potrebovala schudnut....

sidma
10. nov 2015

@ikabu ...preklep.... nizkosacharidovu 🙂 t.j. 20 gr . sacharidov v jedle max. , ale napr. tuky v akomkolvek mnozstve , v podstate ide o to,ze tuky pozieraju tuky.....pri chudnutí neubuda svalstvo .....je to v podstate keto dieta ( ale varim si a nekupujem tie praskove polotovary ) ,.....5 -krat / denne jem a pijem vela vody ......nesmie sa cvicit,aby neklesol cukor v krvi,nakolko príjem sacharidov je nizky.....cvicit sa moze po schudnutí plánovaných kg....

silvi56
14. nov 2015

Každý, kto má nejakú fyzickú záťaž by nemal postupovať túto formu diéty.... http://www.tabletky-na-chudnutie.sk/mliecna-dieta/

adinka83
20. nov 2015
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

@3kvietok3 a ako sa ti to nakoniec podarilo? 🙂

cencula
22. nov 2015

Tak aj ja som začala pred týždnom po 6dnoch mám dole 2,7kg, dnes 7. den ešte vydržím, len som na rázcestí či pokračovať alebonie. V podstate mi to vyhovuje aj žalúdok sa hlási každé 3 hodiny čo si zvykol jesť. Len to teraz nepokaziť a vydržať

3kvietok3
22. nov 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

@adinka83 no chcelo to na sebe zapracovať :D držala som tú istú čo sidma, nízkosacharidovú 🙂 podľa môjho názoru je najúčinnejšia. Len s tým rozdielom, že som si jedlo nevarila ale objednala som si z ketofit.sk, pretože som na to nemala čas a bolo to trošku od ruky pripravovať pre seba jedlo osobitne a pre zvyšok rodiny zase osobitne :D ...ale tak samozrejme každému vyhovuje niečo iné 🙂

sidma
22. nov 2015

@3kvietok3 je fakt super, uz mam dole 11 kg a to pridavam uz aj sacharidove jedla a bez jo-jo efektu...🙂

cencula
23. nov 2015

sidma 3kvietok3 gratulujem Vám ja som tú nízkosacharidovú bez kupovania sáčkov nejak nepochopila, tak sa trápim s 13dňovou

demito
24. nov 2015

Ahojte, tak ja uz dlhsie obzeram tuto dietku, potrebovala by som dat dole 5-6kg, aby som sa dobre citila v obleceni, aby nic netlacilo, tak hadam to vydrzim... Zajtra zacinam

demito
24. nov 2015

sidma 3kvietok3 mne sa velmi tazko rataju tuky... kalorie...
vazit jedlo a tak... Pre mna komplikovane. Naposledy som drzala 90DD, podarilo sa mi 16kg, a este potom nieco, ale teraz to nejak ide tazko... Hladam....skusam....

sidma
24. nov 2015

@demito nevazim a neratam...nie je to potrebne....🙂 a ani na to nemam cas....
@demito

vierka74
24. nov 2015
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

baby podla mna diety niesu moc ucinne, ja som uz tiez nejake skusala a nikdy mi to dlho nevydrzalo

demito
24. nov 2015

@sidma a ako ti to ide? Ako si vies odsledovat mnozstvo sacharidov?

blcha76
24. nov 2015

@demito Ja chcem tiež začať ešte raz, ak si za, môžeme od zajtra držať spolu 🙂 ... Ja som dala už 9 kg dolu, ale ešte by som chcela a neviem sa sama nakopnúť. Ak naozaj začneš, môžeme sa podporovať 🙂.

demito
25. nov 2015

@blcha76 supet som rada, ze sa budeme podporovat. Tak ja dnes som vstala taka nabudena, ze idem do toho, tsk pevne verim, ze to dame. Ja ked dodrzujem nejake pravidla, v pohode som disciplinovans, drzsla som 90DD a celkom v pohode som ju zvladla, mne skor dlhsie trva kym sa rozhodnem

demito
25. nov 2015

Tak aj tebe drzim palce a hor sa do boja.... 😉

jujha122
25. nov 2015

Baby ja zacnem od pondelka(som este chora, zapal priedusiek) tak by som rada nasla nejaku spolubojovnicku s ktorou sa budeme podporovat a tesit z vysledkov☺

margaretka
25. nov 2015

Ja som vcera zacala, s jednym prehreskom okrajok z kolaca raw

margaretka
25. nov 2015

@vierka74 mne tiez nevydrzalo zhodenie,diety nie su dobre pre zdravie,ale v tejto je to okrem prveho dna pestre nie drasticke. Ako trochu ubratia kg pred vianoc.vecierkami,posedeniam do peknych siat je to dobry pocit tak hura do toho

blcha76
25. nov 2015

@demito
@margaretka
Ja som tiež vstala nabudená, druhýkrát som sa prebudila keď som stúpila na váhu 😀 a šla som si dať šálku mlieka 😀 😀 😀

margaretka
26. nov 2015

je to mozne aby som po dvoch dnoch diety mala o kilo viac? 😲

blcha76
26. nov 2015

@margaretka to nie...

3kvietok3
26. nov 2015

@sidma no keď sa to pridáva postupne tak jojo efekt nenastane 🙂 len to treba dodržať
@demito to bol ďalší dôvod prečo som si to kupovala 😀

margaretka
28. nov 2015

Ako sa vam dari?

demito
29. nov 2015

Tak baby ja som musela po 2 dnoch prestat, bolo mi zle ale viem ze to je reakcia na detox.... Mozno do vianoc este by som chcela skusit znova, aby sa mi stiahol zaludom pred sviatkami..

demito
29. nov 2015

Premyslam, ze od pondelka skusim...len ja uz mam odskusane,ze to musim mat v hlave zrovnane, ze idem do toho...ak nie, vtedy to nefunguje

margaretka
29. nov 2015

Tak ja po 4 dnoch mam to nabrate kilo dole,cize som na startovacej vahe,uvidime dalej. Zdravotne mi nic nie je akurat mi robi problem dodrzat 3 hod,zabudam, alebo obcas hodim nieco do ust ze sa pozabudnem pr krajani a vareni pre rodinu.
Jem teraz podstatne viac ako normalne takze mi staci

cencula
29. nov 2015

ja som poctivo vydržala 10 dní ale poctivo, potom som to držala ale maal som hlavne večer prehrešok, schudla som cca 4kg čo som spokojná teraz na nej nie som snažila som sa prejsť na delenú stravu a po týždni by som ju znova chcela vyskúšať. Skúšal to niekto takto držať? ako mu to išlo?