13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
tato dieta moze priniest kratkodoby efekt, ale co sa stane ked ju skoncis. Vsetko co si nejedla 2 tyzdne, budes do seba tlacit a naopak mliecne produkty nedas do seba vobec. Telu budu chybat pernamentne stale nejake vitaminy. Podla mna skvela dieta na jojo efekt.
Ja idem dnes s kym sa mozem podporovat navzajom?
držým ju za 6 dní 4 kila dole:D
@anjelik12345 super a akú mas váhu ?
Momentale 80kg
@anjelik12345 aj tak super držím palce som zvedavá čo bude po tých 13 dňoch 😂 daj vedieť ako si dopadla
Ok
Ahoj. Ja som držala túto diétu pred rokom. Schudla som 16,5 kg. Zo začiatku som ju dodržiavala. Ale obed som si nemohla odpustiť aj keď na malom tanieri ale predsa. Ale čo mi asi najviac pomohlo to bol pohyb. Moja dcérka nevedela zaspať (či po obede alebo večeri) iba na rukách, a to som pri tomto musela klusať po byte. Teraz má už skoro 2 rôčky a zaspáva aj z maminkou v posteli. A maminka nemá pohyb a nedodržuje diétu. Maminka má 2,5 kg +. Takže od zajtra začíname z mliečnou diétou, ktorá mi zo začiatku pomohla. Kto sa ku mne pridá?
Ja som na nej 2 den
Nie. Zacala som ju v auguste 2015. Prve 2 tyždne som ju dodržala. A potom už iba rano mliečko, desiata mliečko, obed normal, ale mala porcia, olovrant a vecera buď mliečko alebo jogurt a i... . A samozrejme veľa pohybu. Držala som ju v tomto režime asi do novembra. Potom mi vaha šla sama dole /asi naštartovany metabolizmus/. Normal som papkala ale z odstupom 3 hodin. Už pred letom som mala - 16kg. No teraz sa neviem naštartovať . A to som od leta už + 3.5 kg.
Dijuri @ ja sa pridam od zajtra vyskusam ci vydrzim...🙂 na akej vahe zacinas?ja 83 dufam ze vydrziiiiim a dam aspon nieco dole
@monia123654 zacinam s hroznou vahou .idem si dat mliecko .mna strasne zahlienuje v poslednej dobe tak uvidim,mam znamu ktora dala dole ppocas tejto diety 11 kg potom mala pauzu dva tyzdne a ppotom 14 kg.Dostala som beziaci pas tak budem behat.
Tak dufam ze to zvladneme drzme palce 🙂to za tie dva tyzdne dala tolko dole??
@monika123654
@dijuri
baby, pridavam sa od zajtra k vam, uz som frustrovana z toho, ze nemam pomaly co na seba, vsetko? zacala som aj cvicit, ale asi nemam nervy na zdrave chudnutie, trva nejak pridlho :D :D ako sa drzite?
Caute Baby tak je tu niektora ktora momentalne dietu este drzi?
@luckanemecko jaj, ved ja som nakoniec nezacala, si hovorim, ze radsej az po sviatkoch, ale daj update, ze ako sa ti vodilo 🙂
Ja som mala pevnu volu pred dvoma rokmi,Drzala som ju mesiac a 18 kg dolu.Snazili sme sa o babatko a na nase prekvapko sa podarilo 🙂 ,ale co,zacala som normal jest,no,normal,ako tehotna 😀 a neuverite,pred porodom som skocila na vahu a za 41 tyzdnov aom pribrala 60kg,v porodnici som hned nechala 12kg,dcerka mala 4700g,voda z tela odbudala postupne,no 20kg mi zostalo navyse.Takze,hor sa do toho a od dnes zacinam.Vyskusam,ci mam este povnu volu 🙂,drzte palce ;)
@verka277 jaj no drzim palce..ja som zacala, ale kedze kojim, tak ju nedodrziavam uplne- davam si lahky obed a trocha vacsie porcie toho co sa akoze ma a teda zatial len kilo dole(6.den).asi by som sa nemala cudovat :D uvidime,ked odstavim, mozno skusim este raz presne vsetko na gram :D
eala prepáč, že tak neskoro odpisujem, ale nezvládla som ju, ale zas nad nou špekulujem 🙂, drží ju teraz niekto?
Ano 😀
Babky aj ja od zajtra pol roka stojím a zdravo mibto uz nejde tak skúsim toto potom zas zdravo keby som dala 3 kilá za ten týždne by bolo super 😃
Ja mam dnes posledny den ovocno zeleninovy a za tych sedem dni -6kg(bez cvicenia,pri babatku nemam na to cas).Takze urcite pokracujem ,aj keby som mala dietu drzat mesiac.Potom sa dam na zdrave stravovanie 🙂

ja dnes druhy den.Este niekto?