icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

galioska
14. jan 2017

Ja sa čudujem že ešte niekto takýmto dietam veri🤔🤣

vanesenka
14. jan 2017

Dnes prvú deň zamnou 😃 ešte keby boli takéto aspoň z 13 nast 😂

bbroskynka
21. jan 2017

@verka277 Ako sa ti darí pokračovať?

verka277
22. jan 2017

@bbroskynka -8kg,keby som si sem-tam aj zacvicila,tak by to bolo aj viac.No,len mala som dva dni za sebou vybavovacky,tak aom nejedla cele doobedie a to nebolo dobre.Tak,ale.....dieta je sice 13.-dnova,no zajtra zacinam 3.tyzdnen,funguje a mam inspiraciu ;)

dadulka5
5. feb 2017

Ahojte kočky, kto sa prida od zajtra?

sticker
dadulka5
5. feb 2017

@vanesenka ako sa darí?Vydržala si?

vanesenka
5. feb 2017

@dadulka5 ahoj vykašľala som sa vtedy nato začal ma voleit zub, mala som zápal ucha tak som bola ko nič ma nebavilo a potk muž doma nemohla som začať lebo jemu vadia takéto mojediety hnevá sa na mňa či som normlane čo chcem chuť a tak ale ráno ide do práce tak som sibuz nakúpila čo treba tak chcem sa zas do toho pustiť síce prišiel nato načo sa chystám ale nebude doma tak to tak tragicky nebude brať

dadulka5
5. feb 2017

@vanesenka ahojky, tak to som rada že nezačnem sama.... ja si idem kúpiť bezlaktózové mlieko... rano si dam nalačno psylium a potom mliečko... musime to dať... žiadne vyhovorky.. už si ju držala niekedy?Ja ano a vydržala som celých 13 dní... u mňa je to tak že prve dni vydržím ale kríza prichádza na 7-8 deň... držím palce 😉

mishi147
5. feb 2017

@dadulka5 zabera ? 😁

cencula
5. feb 2017

Aj ja zajtra zacinam v sobotu idem na ples, tak si budeme pisat?

vanesenka
5. feb 2017

@dadulka5 áno držala som ju schudla ale už neviem koľko ty si dala dole koľko za tých 13 dní ?

dadulka5
5. feb 2017

@mishi147 určite áno 🙂

dadulka5
5. feb 2017

@vanesenka schudla som okolo 6 kg...

mishi147
5. feb 2017

@dadulka5 za aky cas?

dadulka5
5. feb 2017

@cencula kludne si mozeme pisat,len treba vydrzat 👍

dadulka5
5. feb 2017

@mishi147 za 13 dni

vanesenka
5. feb 2017

@dadulka5 to super teda to by som bola inak rada kebyže schudnem toľko ale aj tri kg je dobré 😊tak od rána sa držíme teda žiadne prešľapy ja budem už len nato myslieť že je ešte niekto v tom a že robmusimndodrzat až som neni padavka 😊

zuzka1502
5. feb 2017

Ahojte potrebujem poradiť čo a ako sa može jest nejest pri diéte od zajtra by som zacala aj ja ...Ďakujem

cencula
5. feb 2017

zuzka1502 daj si do googla 13dbnova mliecna dieta

zuzka1502
5. feb 2017

Preštudované idem to skúsiť resp musim to dať 🙂

dadulka5
5. feb 2017

@zuzka1502 Zuzka stačí ked si dáš v lavom rohu trošku nižšie že "zobraz úvodný príspevok, ktorý začal túto diskusiu" a tam máš napísané presne čo máš obsiahnuté v tejto dietke... 😉 Kočky musíme to dať!!!! Držím palce !

cencula
6. feb 2017

Veru musime, bude to tazke, ale dufam, ze to dame vsetky. Takze rano odvazene, pomerane

vanesenka
6. feb 2017

@cencula ja som sa len vazila nemam sa čím odmerať zvládam to ok u mňa je kritický večer prvé tri dni ak vydržím bude dobre 😊

vanesenka
6. feb 2017

Za mnou už je prvý deň ešte má caka čaj zelený, celkom som spokojná že som to dala ešte 12 dní pred nami 😊

cencula
6. feb 2017

Ja sa drzim zatial tiez vanesenka . Pre mna je tiez kriticky vecer este posledne jedlo predo mnou a potom neviem co 😨 asi spat

dadulka5
6. feb 2017

Ahojte kočky, zatial sa držim... 😀 hlavne nezabudajte pit vela vody... Mna caka este mliečko o 19:00 a zajra si dame konečne niečo v tuhom stave do žaludka...😀 držte sa 😉

vanesenka
6. feb 2017

@cencula
@dadulka5 hádam sa nam to podarí a budeme s výsledkom spokojné hádam nejaký bude 😊

cencula
7. feb 2017

Ja to bez vahy moc nevydrzim, zajtra sa rano sa odvazim, kto ma na plane sa zajtra odvazit?

vanesenka
7. feb 2017

@cencula ja sa odvážim možno dnes bol ťažký deň od obeda má stále jedlo pokúšalo dcéra papá dobroty a ja susim hubu 😂 až do teraz som mala také chute na hoc čo musím to potlačil 😊a tak zatiaľ idem podľa plánu

cencula
7. feb 2017

Vanesenka daj vediet, ja som dnes zhresila 😣