icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

cucu19
13. sep 2013

@kukuc2 a u vás to nemá kto pojesť? iba ty? 🙂 tak si to naplánuj na taký dátum, kde dva týždne za sebou nebude mať nikto sviatok a ty sa budeš môcť na to plno sústrediť 🙂 a už len pevnú vôľu!! 🙂 držím ti palce, ja mám dnes úspešne za sebou prvý deň s troma pohármi mlieka a uz dnes ani nič jesť nejdem, iba si kávu uvarím aby ma náhodou neprepadol vlčí hlad 😀 istota je istota 😀

cucu19
13. sep 2013

a este niečo ....vtedy, 7 mesiacov cca dozadu, ked som ju prestala držať, tak som sa týzden v kuse napchávala!!! podotýkam, napchávala!!! a nič som nepribrala...potom som mala tých sladkostí a slaností a všetkých hlúposti uz dost a bolo mi zle, tak som sa začaa stravovať tak ,že kazdé tri hodiny som jedla malé porcie jedál a schudla som ani neviem este ako 3kg...takže podla mna táto diéta je tá najlepsia, s ktorou som sa v zivote stretala...striedajú sa v nej aj vyzivne potraviny ako mlieko, vajcia, ovocie, zelenina, mäso, jogurty, takže určite nie je chudobná na živiny 🙂

kukuc2
13. sep 2013

@cucu19 pocuvaj myslis si ze ked do stravy zaradim aj dvakrat kavu s decom mlieka tak to velmi pokazim?neviem pit kavu bez mlieka.a pokial ide o tie oslavy tak to sa teraz len tak sype.oco mal utorok narodeniny,ja stvrtok meniny.zajtra pravdepodobne bude sestra oslavovat tiez meniny co ma pondelok,sobotu ma svokor narodeniny a o tyzden nedulu hned meniny.a potom hned 5 oktobra ma mala 2 roky a vtedy by som uz chcela vyzerat ako clovek lebo aj pred rokom som vyzerala ako hroch tak aspon teraz troska lepsie nech to je. ci?

kukuc2
13. sep 2013

ja si myslim ze tato dieta je podobna dukanovej lebo je tam vela bielkovin a aj zelenina az na to ovocie to v dukanovej nieje.ale aspon niejaky cukor nie?

cucu19
13. sep 2013

@kukuc2 to mlieko v káve ti absulútne neuškodí!! ja si taktiež davam mlieko síce nie deci ale o polovicu aj viac menej ale podla mna to je nič ...ja vypijem denne aj 5 káv a nazbiera sa mi tam taktiež aspon 2,5dcl mlieka navyse a chudnem pekne aj s tým 🙂 takže toho sa určite neboj 🙂

cucu19
13. sep 2013

@kukuc2 neviem ti povedať aka je dukanova lebo vzdy ked chcem zhodiť tak použijem túto diétu o iné sa ani nezaujímam

indie6
13. sep 2013

@cucu19 ja som tu niekde v diskusii čítala, ze nema zmysel robiť túto diétu ak je človek krvná skupina 0, a to ja som. Tak sa bojím či to má v mňa zmysel. Ale ak by som začala tak by som vydržala...

indie6
13. sep 2013

@kukuc2
@cucu19 možno trochu na telo otázka...vy kolko vážite? Chcela by som to porovnať so sebou. Ja mám momentálne myslím 63 kg pri 169 cm a chcela by som sa dostať na 57 kg, tolko som mala na začiatku tehotenstva, stale mám kilá navyše po porode a vadí mi to

cucu19
13. sep 2013

@indie6 ja mam 75kg pri 174cm výske...viem trošku moc zasa nie som žiadny extrém lebo mám v "správnych" partiách rozložený tuk ale aj tak trošku chcem tie boky dat dolu 🙂 a ja mam tiež 0 krvnú skupinu a žiadny problém

indie6
13. sep 2013

@cucu19 jeej, super, to si ma potešila s tou krvnou skupinou... no tak sa ja možno od pondelka na to dám, ešte premyslím cez víkend

kukuc2
13. sep 2013

@indie6 ja mam tiez kvnu skupinu 0 a raz som ju drzala jeden tyzden a dala som dole 3kg priblizne. a mam vysku 172 a 82 kg

no baby dnes boli niejaky hostia tak som im vsetko zabalila na cestu a je koniec zajtra zacinam. 😉

indie6
13. sep 2013

ja začnem v pondelok, alebo možno aj nedeľu. Začala by som už zajtra, ale máme doma len plnotučné mlieko, a žiadny nízkotučný jogurt, partner mi povedal, že mi nakúpi veci na to 🙂

cucu19
14. sep 2013

paráda, takže nejdem v tom sama 🙂 ja som začala dnes už druhý deň ale po vcerajsom pití mlieka mam o 1cm menej v páse 😉 ak to bude takto pokračovať tak sa asi zbláznim od šťastia 😀
Doschudnutia 😀

indie6
14. sep 2013

@cucu19 joj super, gratulujem, len tak ďalej 😉 ja som zvedavá ako to bude v mňa. No uvidíme 🙂

kukuc2
15. sep 2013

dobre ranko baby tak ako vam to ide?vcera jasne ze som to nedodrzala ved od tretej som bola do vecera na oslave.no a nejedz.ale dnes som mala na ranajky nizkotucne acidko-to len aby to nebolo stale len mlieko. k tomu som si dala kavu s mlieckom a skoro som to nevypila.acidka som mala len 2dcl ten zvysok mlieka so mala v kave.uz som si povedala ze musim zvladnut aspon par dni ved niesom padavka.takze som zvedava co bude.uz ma aj mala drazdila s mojou oblubenou cokololadou.ale odolala som.zuvam len melonove zuvacky bez cukru aby som trosku zahnala chute. 😉

indie6
15. sep 2013

@kukuc2 zvládneš to, musíš! Ak to velmi chceš, tak sa to podarí 🙂 ja začínam zajtra, a som zvedavá na prvý deň, lebo ten sa mi zdá najnáročnejší, keďže sa pije len mlieko alebo jedia jogurty....ozaj a aké mlieko pijete? Nízkotučné? A tie gramáže masa sa myslia v surovom stave?

cucu19
15. sep 2013

Ahojte 🙂 ja to zvládam zatial v pohode, mam za sebou zachvílu tretí den a vôbec nie som hladná...a to este nejem odporúcané množstvo jedál 5x denne ale ja jem len 3x denne no ale aj tak je to super 🙂 uz aj cítim na sebe že rifle na mne začínajú lietať ...som hrdá na seba!!! 😀 😀 ale nie 😀 a dietu som si stanovila aj o pár dní dlhsie, pretože 30.09. mám narodeniny a diétu chcem držať do do soboty 28. lebo potom uz mi idú piecť tortu a tomu neodolám 😀 dám si ale len jeden kúsok aby som tie ťažko vydreté kilá nepribrala späť a potom od 1. oktobra si dam este jednu takúto odtučňovačku a mala by som byť na mojej vysnenej váhe 🙂 dúfam, že všetko pôjde hladko, tak, ako má 🙂 a indie6 ja pijem plnotučné mlieko a to maso si vážim uz po upečení alebo po varení a je toho dosť, dá sa z toho najesť

kukuc2
15. sep 2013

@indie6 aj ja si myslim ze to maso je uz po odvazeni.mna ako motivacia drzi vylet v ten vikend ked mam s dietou koncit.je to vikendovy vylet a je to do tatier.jeden den sa ide na celucky do aquaparku a z toho mam najvacsi strach.

kukuc2
15. sep 2013

@cucu19 to vazne uz na treti den citis na rifliach?a ako vlastne jes ked len trikrat na den?

cucu19
15. sep 2013

@kukuc2 jasnééé...vravím, ked potrebujem rýchlo schudnúť napr. do šiat alebo len tak, tak v momente idem na túto diétu 🙂 a ako vlastne jem? opíšem ti dnešok : raňajky-praženica z dvoch vajíčok bez oleja alebo masla to bolo o 7:30 ráno, Obed- trošku vareného kuracieho masa o 12:30 a teraz akurát chrúmam dve jablčka a to je vsetko, no este 3 kávy pomedzi to s troškou mlieka ...

anatalia77
15. sep 2013

@cucu19 🙂 tá káva s jabĺčkom ti zabezpečí aj pravidelný pohyb-také 2 v 1 😀

cucu19
15. sep 2013

@anatalia77 😀 hahah 😀 tak to áno 😀 vsak chudnem, ne? 😀

kukuc2
15. sep 2013

@cucu19 takze ty ju nedrzis presne?ja som si dnes dala aj jeden kusok pizze lebo kamos piatok otvaral pizzeriu a boli sme degustovat a kritizovat a tak,jednoducho som musela ochutnat ale bola bajecna.inak sa cely den nalievam kavou a acidkom.kavu mam stale s nizkotucnym mliekom.len v restike som si dala late a to je z plnotucneho mlieka.zajtra to tiez trosku porusim lebo poobede idem na damsku jazdu oslavit tie moje meniny takze si dam aspon zeleninovy salatik.nech sa mi rata. 😉

kukuc2
15. sep 2013

@cucu19 sice zajtra mam mat aj tak kuracinku a zeleninu tak to spojim dokopy a vajicka si dam na obed. a namiesto tvarohu ktory nelubim si dam znova acidko.

cucu19
15. sep 2013

@kukuc2 nie, ja ju nedržím presne lebo zelenina sa mi hnusí... ja viem, ako to vyznelo ale proste mam odpor k zelenine!!! ja jem iba prílohu šalát z čínskej kapusty a uhorky, ostantú zeleninu nemusím.. no a este mrkvu 🙂 hej hej vsak to nevadí... vzdy lepsie jeden kúsok pizze ako celú krabicu 😉 ja som zatial neporušila, radsej zaklopem po dreve, tak dúfam, že to dám lebo budem na seba nahnevana 😀 ja tiež tvaroh nejem, namiesto tvarohu si dávam trochu ovocia, podla mna to nevadí ved nič iné kalorické nejem tak by to malo byt v pohode 🙂

kukuc2
15. sep 2013

@cucu19 ja si tiez myslim ze to nevadi ked to zamenis za nieco ine z diety.

kukuc2
15. sep 2013

asi to nezvladnem mam take nervy a uz som do seba napchala pasik cokolady a dojedla po malej veceru.no hruza.nieje to vela ale aj tak som zo seba sklamana.

cucu19
15. sep 2013

@kukuc2 ojs, to je škoda...ja som si teraz večer pozerala torty a koláče na nete aké chcem na narodeniny a mala som obrovskúúú, nenormálne velku chuť dať si niečo hrozne kalorické a hlavne vo velkom množstve :-/ zatial odolávam ale neviem ako to zvládnem .. uz nikdy žiadne pozeranie tort pri diéte!! 😀

indie6
15. sep 2013

Tak ja sa od zajtra k vám pridávam. Konečne 🙂 aj sa teším aj obávam...

cucu19
16. sep 2013

@indie6 super 🙂 potom napíš ako to zvládaš, ja idem dnes este pokúpiť mlieko, jogurty a vsetko čo mi treba...