13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Dnes prvú deň zamnou 😃 ešte keby boli takéto aspoň z 13 nast 😂
@verka277 Ako sa ti darí pokračovať?
@bbroskynka -8kg,keby som si sem-tam aj zacvicila,tak by to bolo aj viac.No,len mala som dva dni za sebou vybavovacky,tak aom nejedla cele doobedie a to nebolo dobre.Tak,ale.....dieta je sice 13.-dnova,no zajtra zacinam 3.tyzdnen,funguje a mam inspiraciu ;)
Ahojte kočky, kto sa prida od zajtra?

@dadulka5 ahoj vykašľala som sa vtedy nato začal ma voleit zub, mala som zápal ucha tak som bola ko nič ma nebavilo a potk muž doma nemohla som začať lebo jemu vadia takéto mojediety hnevá sa na mňa či som normlane čo chcem chuť a tak ale ráno ide do práce tak som sibuz nakúpila čo treba tak chcem sa zas do toho pustiť síce prišiel nato načo sa chystám ale nebude doma tak to tak tragicky nebude brať
@vanesenka ahojky, tak to som rada že nezačnem sama.... ja si idem kúpiť bezlaktózové mlieko... rano si dam nalačno psylium a potom mliečko... musime to dať... žiadne vyhovorky.. už si ju držala niekedy?Ja ano a vydržala som celých 13 dní... u mňa je to tak že prve dni vydržím ale kríza prichádza na 7-8 deň... držím palce 😉
Aj ja zajtra zacinam v sobotu idem na ples, tak si budeme pisat?
Ahojte potrebujem poradiť čo a ako sa može jest nejest pri diéte od zajtra by som zacala aj ja ...Ďakujem
zuzka1502 daj si do googla 13dbnova mliecna dieta
Preštudované idem to skúsiť resp musim to dať 🙂
Veru musime, bude to tazke, ale dufam, ze to dame vsetky. Takze rano odvazene, pomerane
Za mnou už je prvý deň ešte má caka čaj zelený, celkom som spokojná že som to dala ešte 12 dní pred nami 😊
Ja sa drzim zatial tiez vanesenka . Pre mna je tiez kriticky vecer este posledne jedlo predo mnou a potom neviem co 😨 asi spat
Ahojte kočky, zatial sa držim... 😀 hlavne nezabudajte pit vela vody... Mna caka este mliečko o 19:00 a zajra si dame konečne niečo v tuhom stave do žaludka...😀 držte sa 😉
Ja to bez vahy moc nevydrzim, zajtra sa rano sa odvazim, kto ma na plane sa zajtra odvazit?
Vanesenka daj vediet, ja som dnes zhresila 😣

Ja sa čudujem že ešte niekto takýmto dietam veri🤔🤣