13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
Gratulujem 👏👏👏 mne tu zas muž rozvoniava s opekanou slaninkou 😲 idem si radsej zuby umyt
Vybrne baby len tak dalej, tipujem vas ubytok 3kg
Tak sa aj ja odvazim, nebdem trhat kolektiv
Aj ja sa a napíšte výsledok teda 😊
Ani deko
To sa este fakt najde niekto kto veri, ze pri takejto diete schudne z niecoho ineho ako z vody a svalov?🙈😂
Tak vazila som sw aj dnes -1,00kga 2cm z brycha dole, takze spokojnost
Ja uvidím po 13 dňoch nejdem sa u vážiť až ma to neodradi
@dadulka5 aj ja som porušila v piatok ale aj som nato zabudla normálne ale tiež normlane pokračujem aj mínus kilo ešte lepšie ako nič a ja sa nejdem vážiť až po tých 14 dňoch o dva dni mám mať svoje dni a to viem že váha stúpa nie klesá keď aj nič nejem celá som opuchnutá závodné a preto sa odvážim až po
Vyskusam to i ja, ale az po buducom vikende 🙂 mam 30tku, tak nebudem na mlieku 🙂
Baby drzte sa, ja som bila vcera na plese, tiez som porusila, ale ideme dalej
Ideme ďalej baby 😉
Ahojte,drží tu niekto tu dietu?Já dnes zacinam,už som si aj zacvičila...Zatial sa cítím dobre,ale obavam sa večera😨
Zacinam....prvy den..trpim ako kon...tak snad to dam😉
Ja som to raz skúsila no poviem vám bola som stoho brutálne hladná a nervózna a žiadne kila nešli dolu
Parada 3 den a na vahe 2 kila dole...pekne som sa odvodnila..☺dufam ze este aspon 3 kila dam dolu..
Ja zacinam dnes kto sa prida...nech sme aspon dve a budeme sa navzajom podporovat👍
@kika441985 ahoj chcem sa spytat ci si to vydrzala,ja idem dnes prvy den zatedy sa drzim🙂
@simonko2015 zial len styri dni....potom som to porusila a kedze som bola velmi vyhladovana pojedla som piate cez deviate..a bola som spat na vahe predtym..pri detoch s tym vydajom energie co mam to bolo strasne....teraz som na 28 dnovom detoxe macingovej a to je omnoho lepsie uz som schudla 4 kg a necitim tolki hlad hlavne...ale drzim palce😉
@kika441985 oki dakujem tak ja uvidim kolko vydrzim...tut macingovu som tiez drzala ale moc mi tie recepty nechutili..
@simonko2015 ahoj tak ako sa Ti darí? 🙂 Ja mám dnes druhý deň a zatiaľ sa mám výborne😎
@kvietocek203 4den som sk9ncila😣😣😣neda sa to vydrzat aspon u mna nie..a tak som si verila..rak sa normalne stravujem a chodim cvicit
@simonko2015 tak to ma mrzi, ja dufam ze to zvládnem zatiaľ ma nic take neláka len vidina ze schudnem toho sa drzim😊A pre mna je hlavne to ze káva sa môže piť neobmedzene😄😄😄Vďaka tomu si myslím ze to zvládnem

Zvíťazila som nad reznom😊