13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@kvietocek203 mohla si mi dat vediet mohli sme sa podporivat
@simonko2015 ja som len v nedeľu zazrela tento príspevok ale mozes začať veď len tri dni budeš pozadu 😉Takze 10dni v tom určite budeme spolu😊
Ahote zienky....ja som s touto dietou zacala dnes 1. prvý den, zatial to ide v pohode no len sa obavam este co bude do vecera...dodrzala ju tu niektorá z Vás az do doho 13.dna?! Kolko ste dokopy schudli?!
Ja potrebujem dat dolu este 8kg, prave preto som zacala s touto dietou lebo tolko aj slubuje, ze sa da snou schudnut...
Este sa chcem spytat, ten termix moze byt akykolvek?! Aj cokoladový napríklad?!
A akym sposobom si robievate mäsko? Len uvarite vo vode?! Ci aj trosku prisolíte?
Ahojte, dnes som začala prvý deň. Nepridá sa niekto ku mne? Píšem asi neskoro, len teraz som sa zaregistrovala, ale keby niekto predsa budem veľmi rada 🙂
Juj no teraz na vikend snat by boloo lepsie od pondelka
@simonko2015 vždy tam nejaký víkend bude, ale máme v sobotu grilovačku tak okúsim svoju pevnú vôľu 😄
Ked sa najde niejaka dobra dusa od pondelka tak zacnem a inak tebe
@somsamadoma to ako ide?
@simonko2015 dnes mám tretí deň. Všetko dodržiavam podľa rozpisu. Ale mám neskutočnú chuť sa najesť. Ale snáď vydržím. Čo sa týka vàhy, zatiaľ som na tom istom, to ma troška hnevá, no nevzdávam to 🙂
@simonko2015 pridam sa od pondelka. Ale asi iba do soboty 😂 to mame rodinnu oslavu. Ale potrebujem zhodit, tak idem do toho
Zienky nechcem vas sklamat ale tuto dietu neodporucam nastava jojo efekt aspon u mna isto a aj u kolegin..Skor odporucam detox od Macingovej ke tu na konikovi ta tema aj ked trva 28dni ale je super ..vrelo odporucam
@simonko2015 no ved v pohodke ja som len napisala moj nazor vies ako to je..kolko ludi tolko chuti..
A kazdy organizmus posobi na vsetko inak..takze ked ste v tom drzim palce do uspesneho konca nech sa vam dari 😉
@iva0905 dakujem...
No čo, aj ste začali? 🙂?
@somsamadoma ja cskam na niekoho kto zacne od pondelka..mna musi niekto pohanat a podporovat
@somsamadoma a ty si vydrzala?
@simonko2015 zatiaľ sa držím, ale nechápem že som zatiaľ neschudla ani gram 😄 Ale pocitovo mi je lepšie
@somsamadoma a kolky den si?tak klobuk dole..mozno na ten posledny den to bude ale zas mozes mat cm dole a na vahe nic
podla mna super dieta, ja som s nou schudla vlani 14kg a tento rok 8 ... 😀
@simonko2015 dnes je 7 deň. No som zvedavá na konci 13teho ako to bude
@somsamadoma tak daj potom vediet ale zaujimave ze si nic nedala dole..
baby gratulujem , ja som začala dnes, tak som zvedavá
@maykaaa1122 juj no mohla si dat vediet ja cakam kto sa ku mne ptida nechcem zacat sama
@maykaaa1122 no ako si vydrzala?ja tozmyslam ze zajtra zacnem...pijes aj kavu?to mozem?by sme sa podporovali😉
ja som ju drzala, moc som neschudla, ale bolo to vidiet na postave a to ma nakoplo zdravsie stravovat 🙂
@simonko2015 zatiaľ má dole dve kila, ale na schudla som z brucha a nôh, teda aspon sa mi zdá😄 Aj gacure zapnem, ktoré som od pôrodu nemala na sebe. Takže zatiaľ som spokojná.
Ja zacinam od zajtra. Uz som s tou dietou raz chudla, ale nedala som to do konca. Je tu niekto, kto to dal dokonca a schudol do spokojnosti? Vacsinou kazdy napise, ze zacina, ale ako to dobojoval uz nie. 😉
@lolalita ja som zacala od pondelka dnes sice dr7hy den ale zatedy zvladam..len mne nepasuju tie hodiny rano vstavam o 6hod a robim do 10hod vecera tak niektore jedlo si dam navyse lebo by som asi odpadla..vazit som sa nevazila lebo som si nekupila baterku do vahy ale mne sta i aj 5kg ...ktore budem vidiet na nohaviciach....ak chces mozme sa doplnat ze ako nam tonide aspon sa budeme podporovat😊
@somsamadoma
No ako pokracujes?daj sem pocity ako to zvladas😊

@kvietocek203 mna by museli zavriet do jednej izby a davat len to co mozem..cim sim starsia tak tym nemam pevnu volu...volakexy som vydrzala aj drastickejsie diety..