icon

13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?

eliska666
17. okt 2011

ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀

lolalita
13. jún 2017

@simonko2015 Podpora sa vzdy zide.

somsamadoma
13. jún 2017

@simonko2015 dnes posledny den, ale asi budem este pokracovat 🙂 Keby nemusim varit zvladla by som to tip-top. Len ked varim obed tak sa mi troska slinky zbiehaju 🙂

haslerka31
13. jún 2017

@somsamadoma a kolko si schudla?

lolalita
14. jún 2017

Prvy den uz skoro za mnou. Uplne som zabudla, ako neznasam mlieko, tak rano pohar mlieka a potom som pila acidko nizkotucne. Hladna som statocne a uz teraz snivam o zajtrajsku a termixe na ranajky. 😝

haslerka31
14. jún 2017

@lolalita Drz saaa , ja zacinam zajtra 🙂

lolalita
15. jún 2017

Rano idem na istotu do chladnicky po termix, aj sa mi o nom po vcerajsom mliecnom dni snivalo a termix nikde. Za 17 rokov, co poznam mojho muza termix nezjedol ani jeden, no dnes mal na neho chut. Ostal mi cottage chese, tak som zjedla polovicu a o 10.00 druhu. Dufam, ze to az tak nebude vadit, ze som to takto nahradila. Chcem sa prvykrat odvazit az na 8 den, tak dufam, ze to dovtedy vydrzim.

haslerka31
15. jún 2017

@lolalita miesas zeleninu alebo ovocie?ci ked je zelenina ,tak len jeden druh

lolalita
15. jún 2017

@haslerka31 dnes som si zeleninu namiesala. Na zajtra jablka.

mima8356
16. jún 2017

@lolalita pridavam sa k Vam. Som piaty den na diete a 1,5 kg dolu. Chcem sa.len opytat cim nahradit sunku? Dnes malo byt 15-dkg a ani som nezjedla cele pre mna to bolo ble. A rano opat 10dkg.cim by to bolo vhodne nahradit?

lolalita
16. jún 2017

@mima8356 Neviem co ta dieta povoluje, ale ja si nahradzam sunku varenym masom. Tiez mi velmi nechuti cista šunka. Myslim, ze sa tym mic neporazí. Inak, ja som dnes uz strasne hladna. Musela som si dat bonusovy pohar mlieka.

mima8356
16. jún 2017

@lolalita.to je este super. Ale ja dnes som mala stresy a zjedla som fasirku.
a to som.nechcela porusit ani jeden den... snad uz sa mi take nestane..ale niektory den mliek nahradim acidkom lebo to milujem a chyba mi. Aj syry. Uz odratavam dni kedy skoncim 😀
a kedze.mojim chlapom musim varit nalievam sa len bylinkovym cajom a vodou 😒

haslerka31
17. jún 2017

Baby , ako vam to dnes ide.Ja som sa rano vazila ,po 2 dnoch 1kg dole.Dnes som ale nejaka hladna ,varim,peciem, nosom a bruchom mi kruuuti , tesim sa na sunku 😀

lolalita
17. jún 2017

Ako je rok dlhy nas nikto nikam nevola a akonahle zacnem drzat dietu, tu nas volaju na grilovacku, tam na ochutnavku syrov, na taku oslavu, hentaku oslavu...To je az neuveritelne. Chce sa mi plakat. 😖@haslerka31 Tak ja dnes 4 den. Nevazila som sa, ale hladna som neuveritelne. Na obleceni ale citim, ze sa ten gombik na rifliach zapina najako lahsie. Varim akurat polievku pre mojich chlapov a neviem ako odolam. O chvilu je ale dovolenka a nechcem vyzerat ako velryba.

haslerka31
17. jún 2017

@lolalita ja som si hovorila ,ze sa odvazim az na 8 den , ale som bola straaasne zvedava 🙂Tak ja mam co zhadzovat , po porode mi ostalo este 15kg a pred tehu som mala problemy so stitnou,takze rok pred tehu som nabrala 7kg :(....Potrebujem dat dole dobrych 22kg...

lolalita
18. jún 2017

@haslerka31 Mam za sebou 4 den diety. Vcera som neodolala a zjedla hrncek polievky. Rano som sa odvazila a mam dole 1,5 kg za 4 dni. U mna 100% spokojnost. Ja potrebujem dat dole 8 kg.

haslerka31
18. jún 2017

@lolalita Dufam ,ze ked maly bude mat v novembri rok , uz sa budem moct s nim fotit😀

lolalita
18. jún 2017

@haslerka31 Tak ja dnes zas velke porusenie diety. Boli sme na oslave a potom este s manzelom na takej kratkej sukromnej oslave dna otcov. Dala som si cca 3 dcl cerveneho vina. Zajtra skocim na vahu a pokracujem v diete. Ako sa drzis ty? Neporusila si nic?

haslerka31
18. jún 2017

@lolalita ja som bola dnes skoro cely den mimo domu....vynechala som jedlo o 10 ,aj 13 tej ...od 16 som uz bola hladna ,tak som si dala sunku namiesto vecere a namiesto sunny o 19 som mala zeleninu.🙂))takze porusene a uz sa tesim na ranajky ...vajicka a paradajky.

lolalita
20. jún 2017

@haslerka31 Vcera a dnes som to uplne posr.... Nejedla som sice nezdravo, ale uplne ine, ako som mala. Zajtrajsok a stvrtok nejako prezijem na zelenine a grilovanom mase a od piatku zacnem nanovo. Mam na seba zlost, ale zvíťazili okolnosti. Uviazla som na 2 dni u mojich rodicov a tam pojem dieta neexistuje.

haslerka31
21. jún 2017

@lolalita ja som sa vcera vecer tiez neovladla ,ale kedze som zjedla suknu a kusok syra , idem dalej a aj po 13 dni budem pokracovat.Ja som schudla malo , dnes 7 den a iba 1,7kg dole.Neviem,ci je to tym,ze vynechavam jedlo , lebo vcerajsou vecernou sunkou to nemoze byt.

haslerka31
21. jún 2017

@lolalita sunkuuu som zjedla , nie suknu 😅

lolalita
21. jún 2017

@haslerka31 Ja som tiez za tie dni dala dole malo. Na druhej strane mam ale brucho na pohlad mensie a aj sa citim mensia. Od piatku zacnem nanovo a budem uz poctiva. A nebudem sa vazit. Chcem mat na zaver prekvapko. Inak, dnes sa postavim na vahu a tam 66.6. Zeby nejake pekelne znamenie? 😂 😈

somsamadoma
21. jún 2017

Ja idem zase od znovu. Teraz som papala tak s mierou ale potrebujem dat este aspon 6kg dole.

haslerka31
21. jún 2017

@somsamadoma a kolko si schudla prvykrat?

somsamadoma
21. jún 2017

@haslerka31 skoro nic dve a pol kila vahovo, ale zapla som kratase co som v nich pred tym nemohla dychat a aj pocitovo som sa citila super.

veja79
23. júl 2017

@somsamadoma no čo dala si to aj druhý krát? Ja som dnes tretí deň, potrebujem hlavne vyprázniť črevá, lebo ma už zo všetkého nafukovalo a myslím, že toto by mohlo pomôcť. Síce si to upravujem - jem viac zeleniny, jem multivitamín a multiminerál a vlákninu. Ale cítim sa dobre. Žiadne slabosti, bolesti hlavy...Asi je to tým, že mám dosť zásob :( Myslím že krátkodobá redukčná nikomu neuškodí. Dlhodobo je to už o inom.

veja79
28. júl 2017

Tak ja sa hlásim po 7 dňoch - ako som písala nedodržiavam úúplne presne. Navýšila som si dávky ale nejem nepovolené veci.
Zatiaľ veľká spokojnosť, cítim sa super, žiadne závrate, bolesti hlavy, alebo iné. Dokonca tým, že jem vlákninu v tabletkách ani zápcha zatiaľ...
A výsledky:
21.7 - 28.7
Prsia - 106-103
Pás-92-85
Brucho-105-100
Boky-106-102
Váha- 74,5-69,2

Za druhý týždeň by ešte dve kilečká potešili🙂

veja79
3. aug 2017

Tak a 13 dní za mnou. Tých posledných 5 dní som nedodržiavala vôbec rozpis, jedla som omnoho väčšie porcie a pridala som si aj na čo som mala chuť, ale nie cukor a múku. Napr také zavináče 🙂
Bolo veľké teplo tak sa nedalo sústrediť ale nevadí.
21.7-2.8
Prsia - 106-100 -6
Pás-92-82 -10
Brucho-105-98 -13
Boky-106-101 -5
Váha- 74,5-68 -6,5

Na záver: dieta funguje - veď prečo by aj nie - osobne ju ale odporúčam len ak máte vyššiu nadváhu aspoň 10-15kg. Pre schudnutie 3-4 kg je to zbytočné. Potrebujete mať na ňu odhodlanie - potom neni problém ju vydržať. Za seba ešte - ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, slabosť, bolesti hlavy zápchu...Ale je to asi tým, že som jedla väčšie porcie, vlákninu a vitamíny. Ja som necvičila, ale ani si neviem dosť dobre predstaviť s takým nízkym príjmom podávať výkon - potom by asi závrate a spol. boli... Po diete je plán naďalej jesť každé 2-3 hodiny, nejesť múku ani cukor ale už kombinovať bielkovinu so zeleninou. Uvidím čo to urobí... Rátam s okamžitým nárastom1,5+2 kg - naplnenie čriev

nikol1810
Odpoveď bola odstránená
jul17
27. aug 2017

Ahojte tak ja stým začnem v stredu kto sa pridá?