icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

lucxy
25. nov 2008

chasencha aj ja som si raz robila jablka,,tusim s ananasom ale no lepsie je surove,,,,na ktorom si dni? 🙂

chasencha
25. nov 2008

no zacala som v sobotu,takze som na ovocnom 🙂 vahu doma nemame ale idem na vikend k nasim tak sa odvazim,ale radsej sa budem merat metrom 🙂 to ovocie som teraz mala tiez surove aj redkvicky som si len tak umyla

gucz
25. nov 2008

čauko baby 🙂 tak zatiaľ vitamínový deň v pohode, akurát mi je špatne. Od žalúdka+ celé brucho... neviem či to nebude dáka črevná viróza, lebo mi črevá skrúca, normálne kŕče až sa mi chlpy na rukách ježia a oblieva ma pot. Neviem z čoho to je, jedine možno z hladu, ale nejak moc hladná som ani neni a zjedla som polovicu banánu a nepomohlo. Varím na zajtra tú červenú kapustovú polievku bez mäsa, len s bujónom, tak si možno nakoniec dám, možno mi teplé do žalúdka pomôže. Ale neviem kedy to dovarím, lebo len teraz som začala 😒 ☹

aniel
26. nov 2008

gucz-dnes ti je lepšie? 🙂

gucz
26. nov 2008

áno je mi lepšie 🙂 , večer som si dala tú teplú polievku s rohlíkom, nieje to moc diétne ale pomohlo mi to. Neviem či som neni prechladnutá, lebo aj mechúr ma pobolieva.... Spravím si lipového čajíku a budem sa ním nalievať. Urologický doma nemám. Idem obedovať. pa

aniel
26. nov 2008

ja si robím čajík ,taký na priedušky s medom 🙂

aniel
27. nov 2008

tuším si píšem zasa sama so sebou 😠

zanab
27. nov 2008

Ahojte aniel ja sa zase nalievam gynekol., ale bez medu mne všetko chutí horké ,ešte aj káva

aniel
27. nov 2008

ja horké nemusím 🙂

zanab
27. nov 2008

ja si to potom vynahradím kopcom čokolády

aniel
28. nov 2008

čokoládka mňam 😉

gucz
28. nov 2008

aniel čo dnes obeduješ?

aniel
1. dec 2008

dám si týždeň mliečnu dietku ,aby sa mi stiahol žalúdok a potom budem pokračovať v 90dňovke 😉

adka84
1. dec 2008

caute kocky. aj ja by som potrebovala zhodit par kileciek . ako vas tak citam, tak sa mi to celkom pozdava. mate fakt super vysledky. neposlala by ste mi tie recepty, podla ktorych sa vlastne postupuje a nesledne aj chudne? rada by som to tiez vyskusala.vopred dakujem 😉

aniel
1. dec 2008

adka84-máš to poslané 😉

lujzicka
2. dec 2008

ahojte kočky, čítam toto forum už týžden a odhodlala som sa že sa pridám, potrebujem zhodiť 10 kíl po dvoch deťoch a zdá sa mi, že túto diétku by som možno mohla vydržať, pošlete to prosím vás aj mne? nejak mi nieje jasné aký šalát sa má jesť a všade čítam že sa má jesť 5 krát denne a tu len 3 krát je to dobré? dakujem

aniel
4. dec 2008

pošli do IP e-mailovu adresu a ja ti to prepošlem 😉

lujzicka
5. dec 2008

no neviem čo je IP ale napíšem to sem, 😀 , dakujem lujzicka222@azet.sk

kingstonka
5. dec 2008

... ahojte... ma niektora z vas skusenosti s drzanim tejto diety aj pocas kojenia... nutne uz potrebujem dat tie kila co sa ma tak drzia dole ☹ ...ale este dojcim a este by som aj dlho chcela...

aniel
5. dec 2008

ja kojím a malej to vôbec neprekáža

aniel
5. dec 2008

lujzička -máš to poslané 🙂

enimore
8. dec 2008

Ahojte baby, téma 90dňovej diéty ma zaujala- tiež by sa mi zišlo zbaviť sa pár kíl 🙂 Nemyslím si že s ňou začínať takto pred Vianocami je najlepší nápad, ale rada by som sa s nimi predsa popasovala 🙂 Chcem sa vás opýtyť, či sa mi oplatí kupovať knihu kvôli receptom, alebo či mi viete nejaké poradiť (nechce sa mi každý štvrtý deň papať špagety s rajčinovou omáčkou). Ďakujem za vaše odpovede a držím vám aj mne palce 🙂

gucz
8. dec 2008

napiš cez ip emailovú adresu, pošlem Ti tú dietu

zuzka111111
10. dec 2008

Ahojte kocky
niekedy davno som tuto temu zalozila a aj som 90 drzala a aj som schudla ale otehotnela som a uz ma druha dcerka 9 mesiacov tak som sa rozhodla znovu zacat ako uz som zacinala vela krat ale stale som zlihala do silvestra by som potrebovala zhodit par kil a potom samozrejme tiez asi tak minimalne 10 😝 aj 15 by bolo dobreee

tak som prisla k vam sa nakopnut ... dufam ze tu etse niekto drzi dietku dnes som na prvom dni 😀

gucz
10. dec 2008

zuzka aj ja by som chcela držať ešte raz, ale jednoznačne až po sviatkoch, teraz sa mi to teda neoplatí, lebo ja nemám nejakú pevnú vôľu ☹ , ale tebe držím palčeky

kocurik16
10. dec 2008

aj ja chcem začať ale len po novom roku lebo pri tom všetkom na stole a mojej slabej vôli sa mi neoplatí.V bežnom dni to bude ľahšie 😀 Môžem aj ja poslať mail na recepty? 😎

gucz
10. dec 2008

pošli cez ip emailovu adresu

zuzka111111
10. dec 2008

jaaj no tak to beriem ze sviatky trosku porusim 😀 apotom na ostro zacnem s vami 😉

aniel
11. dec 2008

zuzka aj by som potrebovala,ale stále to porušujem,tak tiež až po sviatkoch,tak nejako sa prehupni a skús zatiaľ jesť menej a viac krát za deň.Poznám baby ,ktoré takto schudli 🙂

aniel
12. dec 2008

kuk 😉 nikto?