90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
moja kamoška robí (si dala upravit zmluvu len na konkrétne dni v mesiaci) a poberá RP 256, ten zvyšeny...
pôjdem asi s krpcom von, ked dospí, nech sa vyvetrám a potom "hupnem" na ten karfiol....
tak zatím pá, ozvem sa snád, ked bude spat poobede, ale to mám v pláne vyumyvat kupelku... no uvidíme 😅
zuzana...ja som netušila ,že nastúpim do práce tak skoro,okolnosti ma donútili 😝 😝 😝 😝 ..a ja som poberala ten vyšší rodičák..tak preto sa to už nedá 😝 😝 😝 😝
missin 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
...nebola ina moznost...musim si dat dnes ryzu i ked som mala mat bielkoviny a zajtra teda dam bielkovinovy. mam tu bojove podmienky a to je to jedine co je k zjedeniu. a zajtra si spravim slpeaciu a popapam masko so zeleninkou a vývar juuuj to ja mozem...
ahojte
chcem vás poprosiť o radu. som nová a neskúsená.
včera som začala túto dietu. dnes mám druhý deň čiže zeleninovy-strukovinovy a čo je tá fazuľa v konzerve s rajčinovom pretlaku s chlebom môžem dnes??? nikde som to na nete nenašla. jedna kočka mi poradila že kečup môžem stále ale neviem keˇdje to v tomto spojení.
a ešte sa chcem spýtať či je nutné jesť večer to čo bolo na obed? napr. teraz som mala ryžu s brokolicou 🙂 ale mám chuť na tú fazuľku.
inak mám ešte dva problémy, že keď kŕmim deti tak mi občas ubehne 😠 😀 alebo olizujem spodok lyžičky... a po narodení svišťov ako som nenávidela sladké tak teraz čím viac tým lepšie a nemám pevnú vôľu vydržať....
no ale ak dám dole tých prekliatých 15kg , tak budem najšťastnejší človek asi na tejto planéte. (totiž ja mám teraz momentoš -pôrodnú váhu s dvojčatkámi akurát sa mi to akosi popresúvalo a neoblečiem ani tehu rifle cez boky 😠 😖 😢 )
jankabambulka............ty potrebuješ veeelmi vela energie pri tých tvojich dvoch malých detičkách 😉 .....takže, keď ti niečo ubehne 😀 , tak sa hlavne nestresuj a časom sa ti podarí aj TO vyhodiť z jedálnička 😉 😀
najlepšie je, keď si dáš na večeru to, čo na obed, ale nie je to nutné 😉
neboj.....dáš dole tých pár kíl 🙂 ani nebueš vedieť ako................ 🙂
missin..veľa pi..ja som včera mala ovocný,tak na večeru som si dala sušené ovocie s orieškami...a hneď mi bolo lepšie..a doma napečené šišky..jooj..ale som mala sebazaprenie 😉 😉 😉
misinn..ale v lete budeme za kočky..ja sa na to teším...hehehhe....idem s chalanmi niekam na dovču..bud fajn..a ja už nebudem mať také komplexy 😵 😵 😵 😵
aj ja som hladná... ale vydržím, pôjdem si tu kapustu urobit, karfiolu bolo žalostne malo 😒
misinn... vydrrrrž... pi čaj, vodu.... ja mám už 3 liter čaju, ak nie 4, už ani nevie 😀 .... kup si do práce do zásoby oriešky, sušené slivky, či banány, ak máš rada, ale zmesy kde je aj ovocie aj oriešky.... to mne vždy vo vit. den pomáha.... teraz s malym chrumkáme sušené slivky, ale ja som mala jednu a on už asi 6 😀 .... ja si šetrím svoju dávku na horšie časy 😀
my na dovolenku nikam ☹ , asi na chalupu k TO, ale aj tak chcem vyzerat lepšie 😉
adamko, pijem caj kupila som si ten co spaluje tuky...od vcera ho mam...stale mi skrka v bruchu ale uz nemam chut papat
jankabambulka.... tak ta vítame medzi nami... 🙂... nech si rychle v ciely a máš vysnivanu vahu 🙂
ja si myslím, že vyslovne je zakázané kombinovat iba v bielkovinovy den... ostatné dni ja kombinujem, teda v škroby skoro vždy, málokedy mám to isté na večeru čo na obed... a kečup, či pretlak môžeš tri dni, iba vo vit. den asi eee.... ale isto by to zas nebola pohroma,keby si si dala 😉
misinn... ja som si taky, na spalovanie tukov kupila dnes 😉 , som zvedavá, či dačo spáli alebo ma to iba napáli 😀
zuzanaca - pekny víkend aj tebe
ja idem vyglančit kupelku, krpec je ticho, asi zabuval
zdravím dievčatá....tak ja mám dnes prvý deň tejto diétky 🙂
ráno som mala 2 jablká a kávu (som myslela, že bez mlieka a cukru ju ani nevypijem ale teraz už mám druhú 😉 )
obed varené kuracie stehno a zeleninový šalát + vývar
večera to isté ale menej
začala som dobre????

adrina....moja Natalka sa narodila deň pred tvojím Damiańkom 🙂, RP poberám od 12/2008, idem stále podľa starého zákona a robím a aj poberám RP - cca 165 eur. Tebe sa to tak nedá???? 😕
Trecho mimo témy 😅