90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
ahoj lucxy diky za radu ale ked ja tie spagety zboznujem so smotanou 😢 nevadi asi si dam teda pizzu
ja som pred chvilkou stala lebo som bola dlho hore uz ste tam o 1 neboli ani jedna musela som zobudit deti do skoly a ty mas dnes aky den
Ahojte kočky, tak ja mám dnes tiež cestovinky, asi budú špagety so zeleninovým pyré, ale ešte sa rozhodnem, mám dnes zlé ráno lebo ma manžel zobudil o šiestej a ta ja keď nemusím tak nezvyknem.
aniel - a tu sarmu nepoznám.
kočky - pozerávate ráno na markíze teleráno - ja skoro stále a dnes tam bol dobrý recept: Tofu s čakankou, ak máte radi tofu. Nič ťažké len na grile opekané a k tomu takú fajnújavascript:addEmoticon('🙂','vBody') zeleninku, tiež na grilovacej panvici.........mňam
dobré ránko......vidím,že sa vám aj darí,,,,ja mám dnes ovocný,kto ešte z vás má ovocie?
miresta,ja nepozerám ráno nič,malá síce ráno zapNe teevízor,ale iba preto,že zbožňuje dialkové ovládanie a mobily 😀
idem upratovat hadam dam dole nejake to deko 😖 a ozaj nejde mi vaha tak sa nemozem ani odvazit asi odisli baterky po tolkom skakani hore dole a mozno je to lepsie aspon nebudem mat depku ze to zo mna nelezie dole
zajtra ma manžel pozval na pstruha,toho ja zbožnujem,zajtra bielkoviny,takže rybku môžem,ale neviem či odolám opekaným zemiakom 😒
no malá zaspala,ja dojem čerešničky a idem vyvešať prádlo a cvičiť,dúfam, že po zajtrajšom ovocnom dni bude kilečko dole, minule sa oplatilo. 🙂
baby pitvám čerešne zistila som ,že súv nich červíci,tak z nich robím bezdomovcov 😀
aj ja som bola vyvešať prádlo na záhrade a idem si dať mango a poupratovať a navariť a ....................kým malá spí
držala som chvíľu aj pred touto diétou, ale nedisciplinovane a tam som za mesiac 1 kilečko.Teda dokopy asi 5 kg 😕

no babenky vidím,že ešte spinkáte, idem niečo upratať 😖