icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

kubkovka
3. feb 2011

@suezana no presne ta zmena, ze volakedy by som zjedla celu klobasku na posedenie, teraz si dam max. koliecko a aj to fakt ked uz slintam

suezana
3. feb 2011

Dobré ránko 🙂
takže duchovný podtón je: keď telo pýta, daj mu, ale len okoštovať 😉 😎 nech si nezvyká 😀
Ja chorá 😝 ale zdá sa, že to zvládnem aj bez lekára, len s proplisom... ale neodolala som - po ovocnom dni, mám ďalšie kilo dole 😵 😵 😵 😵 😵

kubkovka
3. feb 2011

@suezana no super, to je uzasne, gratulujem, aspon mas lepsi den, aj ked si chora.........

kubkovka
3. feb 2011

môj včerajší nákup

wedma
3. feb 2011

Dievčatá dnes je NOV... a kto dnes vydrží celý deň len o pitnom režime /čistá voda, nesladený čaj, 100% ovocné, alebo zeleninové šťavy/ ... môže trvale zhodiť od 1-3 kg!!!

Pripájam niečo na dobrú náladu.

Stretnú sa dvaja kamaráti. Jeden podáva druhému svadobné oznámenie s pozvánkou ku svadobnému stolu.
Ten prvý sa začudovane opýta: - Čo sa stalo, že sa nakoniec predsa len ženíš? Veď pred mesiacom si chcel zrušiť zásnuby.
- No to som naozaj chcel, hovorí ten druhý kamarát - ale zistil som, že sa oženiť musím.
- Tak to je pekné od Teba, že si taký zodpovedný. A kedy sa to má narodiť?
- Ale Ty si ma zle pochopil. Nežením sa preto, že čakáme dieťa, ale moja snúbenica tak pribrala, že nemôže stiahnuť z prsta snubný prsteň!
🙂 😉 😎 😀 🙂

suezana
3. feb 2011

@wedma dokelu a včera nebol nov? ja som včera mala ovocnozeleninový deň 😝 prosím ťa, čo je v nedeľu a pondelok? 😕

kubkovka
3. feb 2011

@wedma no pekne, a nemoze byt nov zajtra?

perla200
3. feb 2011

dobré ránko,
@suezana ty ako myslís že každý tretí den bude NOV?🙂)))))))))))))) ale nie mohol by byt hlavne ked by bol vodný den ktovie čo by to spravilo s organizmom.....
tak ja vstávam - octvová voda pomaly vypitá a na obedc estoviny s paradajkovou omáčkou

wedma
3. feb 2011

@kubkovka
@suezana

No, prosím pekne!!!
Tak Vy si myslíte dievčatá, že ja mám schopnosť ovplyvňovať mesiac a zákonitosti prírody??? 😀

Lunárny kalendár poznáte?
Ak nie, tak Vám odporúčam, kúpte si ho. Bude Vám verným pomocníkom každý deň a vo všetkom. 🙂

kubkovka
3. feb 2011

@perla200 no a bolo by fajn, keby je nov aspon tri dni, nie?

kubkovka
3. feb 2011

@wedma no ja teda nepoznam, a tam je napisane ako a kedy nas mesiac ovplyvnuje?

wedma
3. feb 2011

@suezana

pozri sa na tento link. Tu sa dozvieš všetko, čo potrebuješ vedieť a na čo sa pýtaš:

http://www.zverokruh.sk/lunarny-kalendar-uvod/

wedma
3. feb 2011

@kubkovka

Mesiac nás ovplyvňuje každý deň, po celý život. Je to tak už od pradávnych čias. Naši predkovia sa podľa mesiaca riadili celý život.

http://www.zverokruh.sk/lunarny-kalendar-uvod/

kubkovka
3. feb 2011

@wedma dakujem, precitam..........

suezana
3. feb 2011

@wedma ďakujem, ja to sledujem v nejakom časopise, ale neprikladám tomu nejaký význam, najviac ma zaujalo, že sa v určitom čase neodporúča trhať zuby a operácie...
Kubi, no presne, keby bol nov 3-4 dni, tak si každá prídeme na svoje 😎
A viete, čo ma napadlo? Nabudúce, ak náhodou budem držať túto diétu, tak začnem tak, aby mi vodový deň vyšiel na NOV 😉 ale teda verím, že druhé kolo nebude, iba udržiavacie 😉 a tam by som si to mohla raz za čas prispôsobiť, lebo aj vtedy sa ešte odporúča občas dať ovocie 😉

suezana
3. feb 2011

Moje detoxikačné raňajky 🙂 keď som to robila, bola som si istá, že bude 😝 ale bolo to výborné 😵

suezana
3. feb 2011

5mrkiev, 1 petržlen, 1 cvikla a 1jablko

perla200
3. feb 2011

@suezana ty mas dnes bielkoviny?

suezana
3. feb 2011

@perla200 áno na obed. Plánujem údený syr 🤐 so zeleninou, mám domáci, ovčí 😵 a hrianku s cesnakom, nech zabije bacile a potom ideme na zápis do školy, tak zabijem prítomných 😝 😀

kubkovka
3. feb 2011

@suezana no veru, skoda ze nam to vedma nenapisala pred zaciatkom diety

kubkovka
3. feb 2011

@suezana krasne to vyzera, inak ty mas fakt super hlasky,, ze zabijes ostatnych...........by som si to aj urobila, ale nemam cviklu

suezana
3. feb 2011

@kubkovka no pôvodne tam nemá ísť ani jablko, ale mne tam pýtalo niečo kyslé 😉 a nemám hlad - teším sa 😵 veď to je jedno, čo odšťavíš, všetko má nejaké vitamíny - normálne nechápem načo som mala roky odšťavovač v pivnici 😝

kubkovka
3. feb 2011

@suezana no a teraz ma napadlo, ze nemam odstavovac 😀 😀 😀

suezana
3. feb 2011

@kubkovka čo? 😀 😀 😀 😀 😀

kubkovka
3. feb 2011

@suezana mi uz sibe, nerozmyslam asi nad suvislostami

borabora666
3. feb 2011

dobre ranko vespolek.....

ingridka22
3. feb 2011

baby, baby, vy ale máte hlášky 😀 😀 @suezana, takže na zápis s cesnakovou arómou??? ešteže budú skúšať malú a nie teba 😉 nech sa budúcej školáčke na zápise páči 😵 a takú šťavu, ako si robíš ty, som pila u švagrinky, bola fajnová, mňam, akurát mne by sa nechcelo potom čistiť ten odšťavovač... a keďže žiadny nemám, nemusím nič čistiť 😉 akurát ty sa zbavíš toxínov a ja nie, mne zostanú 😕 čo sa týka lunárneho kalendára, mám kamošku, ktorá sa podľa neho objednáva ku kaderníčke, aby mala zdravšie vlasy a aby jej rýchlejšie rástli, presne sleduje tie mesačné fázy aj na záhrade sa podľa neho orientujú 😉 ja som sa mu zatiaľ nevenovala, ale keby vyšiel nov na vitamínový deň, to by nebolo zlé 😵 @kubkovka, čo si budeš robiť z baklažánu? vidím, že si vykúpila pol zelovocu 😀

dietgirl
3. feb 2011

Dobre ranko,
dnes ma na hovno den 😖

ingridka22
3. feb 2011

@dietgirl, ale no, bude dobre, uvidíš 😉 čo ťa niečo/niekto naštval alebo nebodaj ide na teba choroba? 😕

suezana
3. feb 2011

@ingridka22 ďakujem 😉 veru, ja som už obed dala 😝 hrianka, syr a jeden celý cesnak som si nakrájala 😀 nemám čuch, ale toto veru cítim 😅 ale tak idem dať teraz vývar, potom zuby vydrhnem, možno aj kávu pred tým ešte a žuvačku 🤐 😀 a možno šál prehodím cez pusu, veď som chorá...
@dietgirl co pak?