icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

adamko05
7. mar 2011

aj karfiolove placky - vajičko, do toho roztlačik karfiol a opiect mnááám 😝
toľko napadov a ked príde vec k veci, dam si čo nemam... 😝 a možno nie, dnes som povedala dost, cukríky a čokolady boli, su a budu a ja si dam, ked budem môct 😵

teraz mali že, mama,krupicovu kašu... to mi robia schválne 😀

suezana
7. mar 2011

@ozujskova určite to pôjde. Len mysli pozitívne 😉 Hovor si, na čo sa tešíš - na aké jedlo. Nie čo nemôžeš. Keď si hladná - ber to ako pozitívum - škvŕka mi v bruchu? - chudnem 😎 Mne toto pomáhalo a najviac to, že som tu bola denne so super babami - to bola najlepšia motivácia 🙂 bez nich by ma to vôbec nebavilo.

suezana
7. mar 2011

@adamko05 no, mne malá prišla - mami odhryzni! ja zamyslená - nahla, odhryzla 😨 bol to banán v čokoláde 😀 😀 😀 😉 to bolo dávno. Alebo ovocný deň - mami ovoňaj - a strčila mi pod nos čokoládu 😖 hlava sa mi zakrútila 😅 😅 😅

ozujskova
7. mar 2011

@suezana budem mysliet poztivne...chcem byt pekna mamina...aj ked niekedy koncom aprila idem s detmi do smokovca na liecenie...verim,ze to so stravou zvladnem aj tam aj ked asi nie 100%.kedze si nebudem varit sama...ale dovtedy urobim vsetko potrebne aby som bola chudsia 😀

suezana
7. mar 2011

@adamko05 ja som si raz na bielkoviny opiekla obyčajné hrianky s cesnakom a syrom - a tak neuveriteľne dobre mi padli 😵 alebo tofu, rybie prsty (strúhanku sem tam zhodím dole 😎 ) - so žemličkou sa dá.

suezana
7. mar 2011

@ozujskova ono niekedy sa naozaj nedá - ja som bola behom diéty na 40tke, 50tke, plese a rôznych oslavách - veľká rodina 😉 a neviem si predstaviť, že by som tam trapošila - sory, ja dnes jem len ovocie 🙄 však by ma ohovorili ak... tak som dala bielkoviny - polievka bez rezancov a mäso so zeleninou a povedala som, že delím, tak prílohu si neprosím - s tým nemal nikto problém. Aj tortu som si dala neskôr a v pohode - kilá išli aj tak dole. Zas netreba robiť otroka diéty. Chceme len naštartovať metabolizmus 😉

ozujskova
7. mar 2011

@suezana joooj ale dobre hovoris...si velmi mila a dakujem za velku pomoc...a to fakt jete pizzu a cokoladu a tortu ako to tam pisu?som z toho nejako paf 😕

suezana
7. mar 2011

@dajna11 ale veď nemusíš vydržať tri mesiace. Skús a uvidíš, ako to pôjde. Ja som sa tak smiala, keď mi baby na začiatku januára napísali, že vážiť sa mám 9.marca a naviem koľkého apríla.... ani vo sne by mi nenapadlo, že zvládnem vodový deň a už idem mať druhý 😕 zo začiatku ma to veľmi bavilo - krásny pocit dodržať deň na 100% a do mesiaca dole 7 kíl 😕 a toľkokrát som porušila - za iných okolností by som s diétou skončila.... ale ešte stále ju držím...moje myslenie sa s tým stotožnilo a idem akosi automaticky... ale je pravda, že nie každému to sadne. Za vyskúšanie nič nedáš 😉

suezana
7. mar 2011

@ozujskova no pizzu 🙄 ale bez šunky, bez syra ☹ 😝 😀

adamko05
7. mar 2011

@suezana ano, ano... ja mam rada svoje jedna, aj ked som sa v začiatkoch motivovala knihou pre možnosti kombinácií.. kedže som v tom mala chaos... ale už v pohode... ved som pred cca 4 rokmi schudla touto dietou presne z približne dakejto vahy na 60 kg... tak uvidíme
a občas prevetram stacionar, ale to teraz, ako som aj pracovat troška začala, priznam, sa, nie vždy sa mi chce 😝

a ja som občas v bielkoviny mala na obed aj puding 😝 😝 .. lebo mi tu zo začiatku neskutočne chybalo mlieko, jogurty, tak som si to potom takto doplnala

mali dojedli, menší nedojedol, už aj to je vo WCku .. pre istotu 😉

suezana
7. mar 2011

@ozujskova a čokoládu a tortu áno. Toto možno neni pravá diéta - toto je zmena životného štýlu a nemôžeš striktne skončiť so sladkosťami - telo to potrebuje - všetko s rozumom a mierou. Podľa mňa je to aj preto, aby nenastal ten jojo efekt. Aby si zrazu nezjedla celú bonboniéru na posedenie.

adamko05
7. mar 2011

@suezana ja som pri tejto diete spoznala čaro pizze - iba drťrajčinova a na vrch cesnak... ja som ... v reštike som si davaa často.. veľmi mi to chutí.. aj doma si taku robim niekedy, aj ked nedietujem 😉 , aj ked, pizza 4 druhy syra.. no to sa nedá porovnavat 😀 😀 😀

ozujskova
7. mar 2011

@suezana no a vazit sa mam az o 29dni?..ved umrem do vtedy od zvedavosti 😀

adamko05
7. mar 2011

@suezana ked som prvykrát vydržala cele 3 mesiace... tak ja som potom normálne mala "problem" prejst na "normálnu" stavu, mne vôbec nešlo na chut spolu napr. file na masle a kaša zemiakova.. mne tu chutilo zvlašt... alebo kura mi c hutilo s kyslou kapustou a vôbec sa mi k nej nežiadala ryža a k ryži mi stačila stava z maska... (ja som neni moc zeleninova.. napr. rajčiny vôbec nejem 😖 )

suezana
7. mar 2011

@adamko05 super 😉 ja som bola zhrozená, koľko som vyhadzovala po malej 😕 a normálne by som sa hádala s hocikým, že nedojedám po nej veľa 😲
Mne, keď večer nechutí mäso, alebo neostane, tak si tiež dám jogurt - aj mne to chýba. Dnes mám UHT a dala som si ho ráno - malá celý nechala a hrozne mi chutil. Tak som už potom nejedla žiadne ovocie. Čo už so mnou 😉 Ale zas ja to beriem tak, že mám 66 a nie napr. 86 - takže nejak prísne to neberiem. Lebo ja som schopná potom večer zjesť vagón sladkostí 🙄
Inak 7 kíl som schudla do mesiaca a mala som aj prehrešky 😉

adamko05
7. mar 2011

@ozujskova kludne sa môžeš odvažit po tyždni... každy pondelok, pekne ešte pred ranajkami 😉

ozujskova
7. mar 2011

@adamko05 ved aj ja mam s tym problem...vzdy mi je luto vyhodit 😠 a potom zozerem aj po detoch 😝

suezana
7. mar 2011

@ozujskova môžeš sa vážiť po každom ovocnom dni ráno 😉 ja sa vážim hocikedy, ale niekoho to potom hnevá a prestanú s diétou 😒 ja som vždy išla na váhu s tým, že čakám radšej viac, ako menej 😉 aj zajtra budem čakať viac 😢 lebo 🤐 🤐 🤐

suezana
7. mar 2011

@adamko05 to fakt ti taká piza chutí? 😕 možno vyskúšam.... ja som skúsila z lístkového cesta - dala som aj olivy a šampiňóny - fúj, celú som ju vyhodila - mne to vôbec nechutilo, nabudúce robím cesto. No a mäsko so zeleninou aj mne veľmi chutí a tiež mi nechýba príloha 🙂

adamko05
7. mar 2011

@suezana no, neviem, či mne to tak pôjde, mne sa v novembri, oktobri, už neviem presne, za mesiac podarilo dat dolu 4 kg, ale taj to by potešilo... uvidím, snad budem dôslednejšia, ako vtedy...
po dvoch tyždnoch to bude samozrejmost, len tie začiatky su ťažšie...ale da sa to isto...

suezana
7. mar 2011

@adamko05 keď som chodila s kočíkom v lete, tak som si pri každom stánkou dala zmrzku. A vždy len 1 kopček a nakoniec som si na to tak zvykla, že mi normálne potom nechutilo, keď som mala v kornútku rôzne zmrzliny 😀 všetko je len zvyk 😎

suezana
7. mar 2011

No, ja tu s vami ako super kecám, popíjam vodu a vôbec nemyslím na moje špagety 😕 už si ich asi nedám.... vôbec nie som hladná 😕

suezana
7. mar 2011

@adamko05 tak ale je pravda, že čím nižšia váha, tým to ide ťažšie - pomalšie

adamko05
7. mar 2011

@suezana nevadí, vydržime
super, že nie si hladna... ani ja moc, a to som jedla okolo pol piatej tu kašu a odvtedy len čaj a voda... snad zostane len pri tom
nie včera večer, MM si vybral smotanovu tortu o 21 h. a papkal a papkal... nedala som si, ale mala som čo robit 😅

ozujskova
7. mar 2011

no ja sa velmi tesim na rano,ze zacnem pekne vzorovo...ach jaj a ako zvladate vodovy den? 😕 ved to musi byt hrozne...umrem hladom 😖

adamko05
7. mar 2011

@ozujskova je to lahšie, ako vitamínový, ver mi... lebo ked si nič nedaš... len voda, čaj, voda.. na nič ine nemaš chut... tiež som sa bala... ale je to v pohode... aj ked škvrka.. to je jasne 😉
teda pre mna bolo lahšie, aj ked obavy su aj u mna...

suezana
7. mar 2011

@ozujskova práveže je to neuveriteľné 😕 ani raz som necítila hlad, ani mdloby, ani závrat, ani nič - škvŕkalo mi v bruchu, bola mi zima a keď som si poobede dala kávu - tak mi prišlo zle - tak som ju vyliala a zapila vodou. Ja som ani druhú vodu neplánovala robiť,....len mi to akosi nedá - keďže tento mesiac som dosť flákala 🙄

zuzana1710
7. mar 2011

@suezana lebo ja som po 2 mesiacoch uplne zlyhala..tak zacinam nanovo..uz taham druhy tyzden 😉

perla200
7. mar 2011

jeho oči ja to tak flakam že dovi dopo dievčatá....
vitam nové tváre....vela zdaru dievčatá....ja dnes škroby ako celkom ok, len tá kinder čokolada - ale nastastie len tá jedna mala čoko....zato som bez večere:(

perla200
7. mar 2011

@zuzana1710 akože zlyhala po dvoch mesiacoch nechapem