icon

90-dňová dieta II. Pokračujeme...

dannynka
5. jún 2008

tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂

cessy
7. máj 2011

@suezana supeeeer, pekne si zabojovala....

suezana
7. máj 2011

@cessy ešte by som chcela ísť dole...

carrera
7. máj 2011

Ahojte, ja by som chcela tiež vyskúšať túto diétu, lebo už neviem, čo s tým bruchom. Som 8 mesiacov po porode a stále sa ma pýtajú, či čakám druhé ☹ Mohli by ste mi poslať nejaké recepty? Vopred Vám ďakujem. carrera11@azet.sk

dajna11
7. máj 2011

@suezana ved to je to......niekde som čítala že to zmení metabolizmus a potom možeš jesť všeličo...teda s rozumom samorzrejme.ale ja viem že by som ani ja nemusela variť pre seba.....ale tak teraz je to ťažké. niečo sa dá ale niečo nie....zajtra urobím hríby na smotane a ja nebudem mocť halušky ale chlebík si dám.....lenže večer čo?nemožem ani chlieb,ani halusky,samotnu omáčku nemá zmysela....takže si mám urobiť čo???už ma to otravuje variť na tri krát.

suezana
7. máj 2011

@dajna11 jogurt 😎

suezana
7. máj 2011

@dajna11 áno, má to naštartovať metabolizmus - mne tá váha dlho držala, aj keď som mala prehrešky....lenže u mňa to nikdy nie je ako hovoríš "s rozumom" 😔 takže tak 😝

dajna11
7. máj 2011

@suezana vidíš????to ma netrclo,že ked mliečne tak mliečne....dám si jogurt...super.lebo ťažko je variť aj pre mna a aj pre muža spolu....ked on občas aj také iné....napr.ked robil kotlíkový guláš...bol super....len dal tam aj postruhaný zemiak a to by som nemala na bielkoviny....ale dala som si 😉 ....

suezana
7. máj 2011

@carrera ahoj, no idem ti poslať 😉 recepty sú ďalej.

dajna11
7. máj 2011

@suezana lebo ja občas tie prehrešky mávam....priznávam....nie velké,ale napr.nemala by som alkohol.....aj teraz som si dala červene vínko s mm...ako to patrí k našim večerom a ked príde s pohárikom a sadne si ku mne,nepoviem nie.....

suezana
7. máj 2011

@dajna11 ja by som z toho tiež nerobila problém 😉 hlavne, keď som unavená....alebo osúchy - mali by sa robiť s vodou, ale ja si myslím, že oveľa účinnejšie je nedať si ho s tatarkou a kopou syra - ako som bola zvyknutá, ale len s cesnakom a olivami napr. 😉 môj názor

suezana
7. máj 2011

@dajna11 tak pokiaľ to neni každý večer 😀 😀 😀 😀 lebo ja som sa v tomto ozaj snažila - predtým totiž veľmi často - bavorák, likér... a čítala som článok super k tomu, že vlastne alkohol viaže v tele cukor...či také dačo a ozaj sa podieľa na tom, že potom chutí jesť - u mňa svätá pravda a tiež, že telo potom trávi ten alkohol a jedlo ide na vedľajšiu koľaj - takto nejako si to pamätám 😅

mimika4408
7. máj 2011

@suezana no tak tu si ty gurmanka 😉

suezana
7. máj 2011

@dajna11 a ty si čítala aj to pokračovanie diéty?

suezana
7. máj 2011

@mimika4408 a čo je? 😕 chýbam ti? 😅 😀

mimika4408
7. máj 2011

@suezana 😀 sup domov 😉

dajna11
7. máj 2011

@suezana presne tak....to si myslím aj ja....viem že su božské s mliekom....alebo nejaké kysnuté koláčiky.....urobím iba cesnakový ,ale vajce do toho musí isť............alebo potrieť to vajcom pre pečením....

dajna11
7. máj 2011

@suezana nie....ani som nepredpokladala že by som sa koncu dočkala 😉

dajna11
7. máj 2011

@suezana no niečo na tom bude s tým alkoholom.....jasné že to nieje stále,ja som prestala aj pečivo skoro jesť....teraz zisťujem...ale občs chytím deficit a čerstvý chlebík si dám......to neodolám

suezana
7. máj 2011

@mimika4408 ešte nejdem, mami, kecáme s kamoškou 😉

mimika4408
7. máj 2011

@suezana uz je po vecierke 😉 a my sme doma kto???? cudzi??? 😲

suezana
7. máj 2011

@dajna11 aj mňa občas....hrianka s cesnakom...paštekový chleba s cibuľou 😀 😀 😀 😀
pošli mi tvoju adresu a pošlem ti pokračovanie....nech vieš. Lebo ja som to pokračovanie niekedy dala aj cez diétu 😉

suezana
7. máj 2011

@mimika4408 orzmýšľam čo si tým chcela povedať 😅 ale neviem 😲

mimika4408
7. máj 2011

@suezana to bola šifra 😀 😀 😀 😀

suezana
7. máj 2011

@mimika4408 niekto mi stojí na vedení? 😨

dajna11
7. máj 2011
suezana
7. máj 2011

končím, dobrú noc všetkým a zajtra ideme na 100% 😵 😵 😵 neni som už s tým trápna? 😕 😅 🙄 🤐

dajna11
7. máj 2011

@suezana to bude asi hladom ked nechápeš 😀 😀 😀 😀

dajna11
7. máj 2011

@suezana ako hovoria v jednom filme.....musíme dať výkon na 110% 😀 😀

suezana
7. máj 2011

@dajna11 odoslané 😉

dajna11
7. máj 2011

@suezana díkes....budem študovať