icon

Acai Berry Thin na chudnutie a vaše skúsenosti s ním

hanculka
12. mar 2011

Ajojte, chcem sa spýtať používal už to niekto? ake sú skusenosti??

ďakujem

sisaha
18. máj 2011

polonia, ako vidis na prispevkoch hore, je to odrb... ak chces schudnut, treba zoptimalizovat prijem a vydaj kalorii. Inak ti ziadne zazracne tabletky nepomozu.

mlynarka
18. máj 2011

ahojte baby, je to blbost. Ja som sa namotala a vobec, ale vooobec som neschudla. A bolo mi z tych kapsul dost blbo. Tocilo sa mi stale v hlave, bolelo brucho a stale sa mi chcelo spat. A to nehovorim o zlej nalade ☹.
Uz nikdy viac ☹. Radsej upravit jedalnicek a hlavne cvicit. Zacala som zumbovat a dve kilecka za tyzden su dole. 🙂.

temprana
27. máj 2011

Ahojte,no ja si mylsim,ze obrovsky ucinok na chudnutie,nebude mat,lebo bez sportu a upravy stravy nefunguje nic,ani kremy,ani ine produkty!Ale nieco na tom bude,pretoze,ja som dlho pouzivala,ci aloevera,alebo hlivu ustricovu,a malo to velmi dobre ucinky,na upravu zaludocnych problemov,psychiky,ako aj energie,ci celkoveho zdravotneho stavu! Zvazujem kupu,pretoze,mi mame cela rodina problemi s travenim,ale vyskytla sa aj rakovina....Takze si myslim,ze ovocie,ako vieme celkovo obsahuje vitaminy,a zeleny caj podporuje travenie,aj dodava energiu,takze si myslim ze to vyskuskam!A samozrejme mile dami po tyzdni uricte nie su viditelne vysledky,to je kratke doba,a ani o tom nehovoria,ze ucinky Acai BERRY sa dostavia okamzite.Ako ine vitaminy,potrebuje sa s tymi telo zoznamit,a vobec dostat do krvy a zabrat!urcite po 2,max 2 a pol tyzdni uvidime vysledky,takze ja to vidim pozitivne,ale myslim ze zalezi aj to kde si ho kupite! pekny den...😉 😀 ,ale verim aj vto,ze kazdy clovek ma iny oranizmus,lebo ako sami vidite je tu vela pozitivnych aj negativnych nazorov,a to vypliva,ze na kazdeho to ma rozdielne ucinky......

andzi
31. máj 2011

Ahojte, ja ich užívam a mne fakt veľmi pomáhajú, určite lepšie ako lindaxa, reductil alebo adipex retard, to sú svinstvá, acai berry je na čisto prírodnom základe. Mne ich nosí sesternica z Anglicka, ak by ste mali záujem, viem poskytnúť. Lepšie sa cítim, už ma toľko nebolí hlava, super ma to prečistilo a ľahšie chudnem, samozrejme bez úpravy stravy sa to nedá.

43renata
1. jún 2011

Aj ja som počula o acai a už tri týždne ho užívam. Ale už tretí deň mám strašne nafúknuté a tvrdé brucho a mám veľký problém ísť na WC, pričom som s týmto nikdy problém nemala, nekúpila som si to na chudnutie ale na prečpistenie organizmu ale keďže namiesto prečistenia ma ucpáva tak si myslím, že som naletela na dobrú reklamu a pritom je to nanič. Nikdy som sa tak zle necítila, mám plné brucho a pritom som skoro nič nejedla a upravila som aj stravu. Je to nanič. Uvažujem, že pôjdem lekárke lebo si neviem s tým nafúknutým bruchom rady. Takže, asi to nefunguje ani na detoxikáciu.
Špeni

dianah12
2. jún 2011

Ahojte neviem čo to do mňa vošlo, ale som musela mať zatmenie mozgu alebo niečo také, keď som tie tabletky objednala. Nezvyknem takto urýchlene konať a všetko si dvakrát premyslím... ale čo uz, objednala som si ich.. Potom, keď som nad tým premýšlala, aku blbosť som urobila.. tak som to velmi lutovala..no čo už.
Došli mi bleskovo za tri dni. Brala som ich presne ako je napísane a aj som cvičila a dietovala a čo myslíte koľko som schudla? No ako tam píšu,že za týžden 5 kíl??? tak to je uplna blbosť.. neexistuje!! Neschudla som nič, teda by som klamala asi za mesiac kilo a pol... ale to pripisujem tomu, že som cvičila a dietovala a starala sa o moju vtedy pol ročnu dcérku. S tabletkami to vobec nesúvisí, lebo ak by boli také uzasne, tak za tou jednotkou by bola este 6 ako píse jana v blogu 🙂Tabletky ACAI BERRY THIN su na figu. Škoda vyhodiť peniaze!
Samozrejme som to napísala aj na ten úžasný janin blog, ale márne by som to tam hľadala... píšu si svoje skvelé komentáre, aby nachytali hlupane ako som bola ja 🙂

barinkova
2. jún 2011

ahojte aj ja som rozmyslala nad kupou,ale asi ich nekupim,ja som po prvom porode brala lipoxal,ten bol paradny tie tablety na chudnutie,dost mi pomohli aj som mala mensiu chut na jedlo,mne pomohol,ale tiež asi to zavisi aj od metabolismu,lebo niektore ženy pisali že im nepomohol

velkonoha
10. jún 2011

ahojte, ja mam podobnu skusenost ako 43renata. Nikdy som nemavala zapchu, ale po acai som ju ziskala.
Ziadny prival energie sa nedostavil, nic take nebolo. Ani ziadne ine ucinky. O chudnuti ani nehovorim, lebo to je totalna blbost. Naprv som uzivala 500 mg balenie 30 tabliet, potom som zacala uzivat od ineho vyrobcu 1200mg balenie 60 tabletkove. Uzila som asi polovicu. Ale ked sa dostavila zapcha, prestala som s uzivanim.
Takze doporucujem: NEKUPUJTE, SKODA PENAZI! Radsej si za tie peniaze kupte listok do fitka ak chcete schudnut. No a po prival energie asi bude treba ist niekam inam. Urcite nie s ACAI!!!

jariam
12. jún 2011

nie, nie nie, NEKUPUJTE to, škoda peňazí, naozaj, žiadne účinky. Aj ja som naletela.

eysi
14. jún 2011

jariam : máš uplnu pravdu zbytočných 35 eu zahodených a ani 1 gram som nedala stoho dole fajne oblbuju 😒 ja som stoho mala bolesti hlavy a nevedela som že s čoho to je a potom mama mi povedala aby som prestala to užívat že to može byt stoho a bolo to stoho prestala som to užívat a radčej budem športovat a mat pohyb ako sa oblbovat nieakými liekmi .. 🙂 a nerobyt nič pre seba ved aj tak s liekmi to len tak schudnut nejde ... pohyb ten je najlepší a to určite vie každy len sa musi chciet aj ked mne občas sa nechce 🙂

adkami
20. jún 2011

mozem sa pripojit....ludia acai berry je doplnok stravy a hlaaaaaaaaavne antiotoxicant...on sam o sebe nezhodi za vas prebytocne kilogramy...len znici toxiny vo vasom organizme a nastaruje metabolizmus a urychli ale nic ine...je to vsetko prirodna baza a nic skodlive...a vsetkym tym co tu pisete ze mate bolesti hlavy a problemy s vyprazdnovanim a zazivacie...je to uuuuuuuuuplne normalne lebo nez sa toxiny z organizmu uuuuuuplne vytratia najprv to ma taketo ucinky pretoze tie skodliviny z tela postupne vychadzaju a trva to aj par tyzdnov ci mesiacov...takze asi tak...a ako antitoxiny suuuuuu velmi drahe a maju pomaly ucinok ale konecny vysledok je veeeeeeelmi dobry.....a treba hlavne vydrzat...

nikuska323
24. jún 2011

Ahojte, lieky určite neodporúčam, nakoľko moja známa ich papala a nič sa nedialo, ale prešla na acai berry bio powder a spolu s diétou to celkom šlo. Dá sa kúpiť v lekárni 50g stojí 11€. Je inak neškodný, ja ho beriem už 4 deň a zatiaľ sa neprejavili žiadne nežiadúce účinky. Pridávam si malú zarovnanú lyžičku do vody alebo jogurtu 1x denne. Držím aj diétu na očistu tela a schudla som od pondelka ( 5 dní ) už 4kg. Keďže mám malé bábätko nemám čas na cvičenie, tak za každé kilo dolu sa poteším. Ale z minulosti viem na 100%, že cvičenie a aspoň malá úprava jedálnička má 1000% účinok a to aj bez jojo efektu!!! Ale teraz keď som matkou viem, že je to nemožné, lebo na cvičenie čas nemám. Všetkým držím palčeky ... 😎 😎

valeria28
25. jún 2011

Awojte ja tam takúto skúsenosť z liekmi na chudnutie.Kamoška mi poradila tabletky Redukta ktoré sa dajú zakúpiť v lekárni a stoja len 1,75 eur.a fakt zaberajú ja som vdaka nim schudla 10 kg a nebolo to za par týždňov alebo bol to dlhší čas .Fakt odporúčam ved nič zato nedáte ak to vyskúšate ved to nestojí až tak veľa.A nech sa vám dari
.

natalinka621
26. jún 2011

Lucka 127, iba sa chcem spýtať, že tie zábaly - ja som niekde čítala, že škorica môže byť s bielym jogurtom ako zábal...alebo hocikde to kúpim vo forme gélu? či ako ??

sammy13
12. júl 2011

Ahojte....Ma niekto zaujem o Acai Berry??? Mam Acai Berry 1200 x 60 kapsul za 25 eur s postovnym... 🙂 ak mate zaujem kontaktujte ma na sammy13@azet.sk

veronika8585
18. júl 2011

Čavte...No ako to tu čitam tak Acai Berry je asi fakt odrb,chistala som si ich kupit,a vyskušat ale zmenila som nazor.Vie mi niekto poradit fakt dobre a hlavne učinne tabletky na chudnutie?...Diky.

vladimirv
6. aug 2011

Vôbec mi nepomáha, odporučujem nekupovať, zbytočne vyhodené peniaze

maxoc
14. sep 2011

😲 Ďakujem Vám ,uvažovala som nad kúpou, ale presvedčila som sa ,že je to celé klamstvo. 😵 Som rada že som si prečítala Vaše skúsenosti...

inkn
23. nov 2011

nahodou som si dala ten janin blog kde sa ten produkt uvadza. Zvadsa ma zaujmu vsetky stranky na tabletky a podobne hluposti na chudnutie ( zo zabavy)). Kedze sa dost rozumiem PC a internetu, dala som si zo srandy preverit kto zaregistroval tuto stranku. Samozrejme ziadnej Jane nepatri ale nejakej spolocnosti z honolulu. Jasne ze vsetky taketo stranky su jeden podvod a markentingovy tah. Nikomu z honolulu nieje problem dat si prelozit urcite texty, spravit stranky a tvarit sa ako nejaka slovenka, ktora uzasne zchudla 16 KG ZA MESIAC. NEEXISTUJU ZIADNE TABLETKY NA CHUDNUTIE . Treba na to zdravu stravu a zdravy rozum, cize len ovocie a zeleninu robene na vsetky mozne sposoby -bez tuku (ja momentalne tlacim len uvarene zemiaky s uvarenou mrkvou) a pohyb (denne 1-2 hodinny prechadzky s kamoskou spravia svoje). Neexistuje aby niekto schudol 16 kg za mesiac. Optimalne je tak 5 kg. Ja viem ze, je to tazke zapriet sa, ale ide to (niekedy az na dvadsiaty pokus) Moj manzel sa tu po veceroch napchava dobrotami a ja sa musim prizerat (pripadne ho vyhodim nech neje predomnou).

golyy
24. nov 2011

Ako nesrandujte. ja si to kupila a jem to 2den. fakt to nepomaha???

mracik79
29. nov 2011

Ahojte! Ja som objavila super acai 1200mg a je o tom samá chvála. Viem zohnať balenie za 18€ + poštovné a balné za 2€ takže spolu za 20€.
referencie:
-aj ja vam nieco napisem....a napisem hned aj cisla....... mala som 85kg, dobre citate 85!!!! a teraz mam 73kg......a to len s pomocou acai!!! ak dobre pocitam tak je to 12kg dola za necela dva mesiace......takze S.U.P.E.R.
pripravok je urceny nielen k detoxikacii organismu, znizeni vahy, ale tiez napomahava metabolizmu a zaroven ma velmi priaznive ucinky napr. na plet, vlasy, nechty, vyrazky, vyhladzuje plet, posobi proti starnutiu atd.

Pre váš záujem mi napíšte na mrakova.m@gmail.com

danka555
16. dec 2011

máte niekto skúsenosti s Acai Berry šumivé tablety? predávajú ich v Rakúsku. Diky za skúsenosti.

wiccca
23. dec 2011

Ahoj zienky, ja som si kupila ABT z Janinho blogu. Prisli mi za 2 dni. Dnes je to tyzden, co ich beriem. Bola som uz skutocne zufala sama zo seba. Jednoducho som bola spava, chronicky unavena, a zufalo si drziaca vahu do 65 kg. V predchadzajucom zamestnani som sa profesionalne zaoberala zdravym zivotnym stylom (nie na komercnej baze). Upravit si stravu nebol pre mna problem, ale ked som dosla z roboty a mala som cvicit - to som uz nevladala... U mna je problem v tom, ze mam pomalsi metabolizmus - slabsiu cinnost stitnej zlazy - ale je to stale este v norme aj ked niekedy na hranici. Bola som na vysetreni v Lubochni, a tam ma pan primar dorazil s tym, ze "co chcem je to v podstate este dobre a oni tam maju aj 150kg ludi. Ze som na tom este dobre a mojich povodnych 52-54 kg je malo - bola som vychrtla a teraz vyzeram lepsie." Podakovala som sa teda panovi primarovi za nazor a nechcite vediet co som si o nom pomyslela.
Takze uz tyzden beriem Acai... prve 2 dni mi bolo zle - aj som dost zle spala. Stale mam kovovu chut v ustach (asi ten chrom). Citim ze mi to troska nahana srdiecko tlak 120/85 (povodne 100/60) pulz 85 (povodne 60-70). Kava mi na zvysenie tlaku nepomahala. Brala som aj jodove preparaty... ale tiez nic moc. Citim sa zivsie a som schopna, ked pridem z roboty aj cvicit - za tyzden som sla zo 65,5 kg na 62,7, z pasu zo 74 cm na 70 cm. Nie je to tym, ze by Akai robil zazraky, ale tym, ze makam s kalanetikou. Zial bez toho aby som si dala aspon na zaciatok nejaky starter som nebola schopna, ked som prisla domov z prace nieco este urobit. Ja som z Akaiom zatial spokojna - uvidim co bude dalej 😉

marsel74
24. dec 2011

Ahojte mne dnes prišiel tak si ho hned nasadim .Som zvedava ako to pojde....... 🙂DAM INFO..

tigarah
9. jan 2012

acai berry thin nie su tablety na chudnutie!! je to len doplnkova vyziva. neschudnete z nich. ale zrychlia vam metabolizmus a detoxikuju telo. co je velmi dolezite ak chce niekto zhodit. mojej mame velmi pomohli. pretoze ma namahavu pracu, ziskala viac energie a chuti do zivota. ale musim uznat, ze schudla asi 6 kil pocas mesacneho uzivania. nakoniec som neodolala a objednala som si ich tiez. beriem ich asi tyzden, na zaciatku mi bolo od nich troska zle, ako sa vyplavovali skodliviny z tela. ale urcite kupu nelutujem. zmensila sa mi mierne aj chut do jedla, co je super. verim tomu, keby som zmenila uplne stravovanie a zacala poriadne cvicit, efekt by sa dostavil rychlejsie. citim sa vitalnejsie, nie som taka unavena ako pred tym, co sa mi na tom paci najviac, kedze mam malickeho syna.
kazdy je inak stavany a ma iny metabolizmus, cize na kazdeho Acai zaberat nemusi. ale skusala som aj ženšenovú kuru, ktoru mi odporucil lekar. nezaberala mi tak ako toto....
keby tie tablety neboli take drahe.....
🙄

kokazm
10. jan 2012

Výrobky na chudnutie sú zväčša tie, ktoré podporujú metabolizmus. Ten istý účinok má obyčajná mäta zo záhrady. Odvar z mäty pôsobí ako mierne prírodné preháňadlo a urýchluje proces od zjedenia až po vylúčenie z tela. Ak si nasadíš mätu do záhradky, stojí to možno 1-2 € a máš úrodu na roky rokúce. Vňať sa dá sušiť a strihať niekoľkokrát ročne. Ak by si chcela kúpiť mätu, tak odporúčam druh Mentha sminthiana. Používa sa na výrobu zubných pást a žuvačiek, ale ja ju používam práve na výborné trávenie a je oveľa tuhšia a silnejšia ako klasická. Nehovorím, že sa tým schudne 20 kg, ale to vám nezaručia ani tie lieky. Ide len o metabolizmus.
Koktejli zas pila švagriná a ozaj schudla. No musím sa zasmiať. Ráno iba koktajl, obed normálka, potom zas celý deň nič a večer koktajl. Veď toľko isto by schudol každý, keby je len raz za deň v porovnaní s 5 x - čo bolo predtým.
Píšem moje postrehy, treba vyskúšať tú mätu, možno zapasuje, možno nie.

anka7
12. jan 2012

ahojte, aj ja som si pred dvoma dňami kúpila Acai Berry - výživový doplnok v lekárni, tak som zvedavá ako bude na mňa účinkovať. Nekúpila som si ju kvôli chudnutiu, ale hlavne kvôli doplneniu energie, lebo momentálne som totálne vyčerpaná - aj keď nepopieram, že potrebujem schudnúť. Ale veľmi dobre viem, že žiadna "zázračná" tabletka za mňa neschudne, ale pevne dúfam, že mi dodá energiu a ja sa konečne po niekoľkým mesiacoch dokopem cvičiť. Ozaj dievčence a kde ste acai kupovali???

mariannka12
1. feb 2012

Ahojte, ja uz uzivam accai asi 2 tyzdne, drzim aj 90 dnovu dietu a zacala som chodit 2x do tyzdna do fitka a zatial som schudla cca 3 kg, ale aj tak najlepsia je len ta dieta, uz ju drzim 2x, minuly rok som za 80 dni schudla cca 8 kg, teraz to ide pomalsie, ale vydrzim a snad do leta to bude lepsie. Vela ludi mi hovori ze som akurat - meriam 171 cm a vazim 65,5 kg, ale uz nepotrebujem mat naozaj 55 kg, staci mi ak by som si udrzala aspon 61 kg , vtedy sa citim dobre.
Najhorsie je ze pokial som mala zlcnik, tak som vedela dat dole aj 2kg za 2 dni ale teraz to uz nejde tak lahko.
Tak sa troska trapim dietami, ale uz si zvykam. Accai mi pomaha sa lepsie vyprazdnovat, a beriem to aj koli imunite a celkovo preventivne.Myslim ze by sa dalo z neho schudnut ale len s upravou stravy , alebo mozno ak je clovek mladsi vie lepsie spalovat tuky ako ked je uz okolo 40 rokov. Drzim palce na chudnutie , a ja som si kupila acca za 12 eur 60 tabliet v akcii na www.zlavy.sk

viktor7809
22. feb 2012

Zdravim vsetkych

Tak ja to beriem uz druhy mesiac a nie su to ziadne zazracne tabletky, tak ale to nie su ziadne.
Je to len akysi vyzivovovy doplnok, ktory by mal dodat telu energiu plus antioxidant zbavit tela skodlivin, vdaka ktorym sa citite unaveny, z nechutou do prace, zivota. Ja som schudol uz 14 kil, ale to nie vdakam tabletkam, ale zacal som jest a nie zrat a mam kazdodenny pohyb, 1 hodinu denne beham a pol hodky este precvicujem rozne svalove partie, podla potreby...posledne jedlo mam o tej siestej, najneskor o siedmej...
Takze bez patricneho usilia Vam ziadne tabletky nepomozu, maju len placebo efekt, resp. ak vobec nejaky maju tak v minimalnej miere, ktora Vam velmi nepomoze...

tanja61
3. mar 2012

zdravim tak ja som si kupila acai berry 700mg a detox k tomu uzivam 2tyzdne 2kg dole ale samozrejme aj upravena strava....lepsie vyprazdnovanie a viac energie....vsetko ide najprv cez hlavu ak niecomu verime tak to aj funguje 😀 ak pre nic ine tak kvoli vitaminom co acai obsahuje to budem uzivat ale nie pravidelne 😉 niektore tu cakate ze za tyzden uzivania budete uz stihle s mnozstvom energie?somarina...strava,pohyb a k tomu uzivat nieco na podporu a malo by to ist a hlavne tomu verit 😉