Adipex retard a vaše skúsenosti

viktoria12
26. okt 2012

ahojte poprosim nepiste ziadne vycitky ani poucenia. chcem vediet ci bol nejaky efekt ci sa podarilo schudnut ako casto ste ho brali a po akej dobe dorazil efekt ze ste schudli , a ako ste sa stravovali dakujem

digysa
26. okt 2012

@viktoria12 Asi tak pred 8-mi rokmi som ho skusila. Stravovanie bolo asi take, ze som nemusela mat v ustach cely den nic...

Ale bohuzial vedlajsie ucinky boli dost zle (zalezi podla toho, aku mas vahu a vysku).
Ja som bola, ako struna...mala som neskutocnu energiu, velky tlkot srdca, vsetko som robila uplne rychlo a blaznivo...
V ustach som mala stale sucho.

Definitivne ti to pomoze , aby si stratila "chut do jedla" ale ked to prestanes brat, tak je po efekte....
Dalsia vec, velka zataz na pecen. Dalsia vec, cim dlhsie ho beries, tym musis zvysovat davky. (sestra, zdravotna sestra, mi povedala, ze je to pre dost obeznych ludi)

Ja by som to pouzila (ak by som k tomu mala pristup) iba na "nastartovanie sa"....prve dni mi to pomohlo...asi 3-4, potom som to prestala brat a uz som chudla tym, ze som si davala pozor na konzumovane mnozstvo.

Teraz by som to nebrala, lebo chcem schudnut dlhodobo a Adipex je len na "kratkodobe" schudnutie...

lucina7
26. okt 2012

adipex je najhoršia tabletka na chudnutie síce rýchle, ale vedlajšie účinky sú tam. a hlavne ked prestaneš brať, priberieš 2x tolko.

viktoria12
autor
26. okt 2012

@digysa a kolko si schudla ja som rok po porode a stale mam kila navyse a nijako to nejde dolu

digysa
27. okt 2012

@viktoria12 Ja som potrebovala schudnut iba nejake 3-4 kila. A to sa mi samozrejme podarilo. Ale teraz potrebujem schudnut dobrych 10-12 kg a adipex by som uz asi nebrala.... Vlastne nie, asi by som si ho dala znova na nastartovanie, take 2-3 dni a potom by som chudla podla starej a jedinej ucinnej metody- " viac vydat- menej prijat".
Ja som aj pocas toho adipexu sportovala...

Ale u mna bol hlavne velky problem, ze som si nemohla dat ziadny kofeni- ani caj, ani kavu, ani nejaku colu...proste ten adipex ti tak zvysi tlkot srdca a si ako nezastavitelny robot...
Musis tu tabletku uzit do 13 hod, inak vobec nezaspis. Ak mas viac ako 80 kg na sebe, tak u teba nebudu tie ucinky take velke, ako u zeny, ktora ma 60-70kg.

Ja ta v ziadnom pripade nebudem poucat, ci odsudzovat...niekedy je najlepsie, ak clovek vyskusa vec na vlastnej kozi. Mozno tebe to pomoze ale trvaly ucinok to mat nebude...

miskap2111
27. okt 2012

@viktoria12 je veľmi pravdepodobné, že sa nahneváš, alebo možno ti to bude aj jedno.. Ja ťa teda odsudzujem, tak ako každého, kto vedome berie zdraviu škodlivé a návykové látky. Je to akokeby si sa spýtala, aké majú tu, ženy na Modrom Koníkovi, skúsenosti s marihuanou, alebo inou drogou, a žiadala by si ich, aby ťa za to neodsudzovali, že ju ideš brať, len aby ti napísali, ako im fungovala. Na tvojom mieste by som si riadne preštudovala niečo o Adipexe, o tom, koľko úmrtí, poškodení zdravia a to doživotných a iných problémov tento produkt spôsobuje. Tento produkt nie je vhodný ani na "naštartovanie". Lebo aj to može byť fatálne.

bbbea
28. okt 2012

ja som adipex vyskusala tiez, asi tak pred 4 rokmi a poviem ti nikdy viac. Je to sice riadne silna tabletka, ze ti nechuti jest, nemusis cely den nic dat do seba ale tie vedlajsie ucinky 😒 citila som sa ako zdrogovana, ako pise digysa...okrem toho ma zacalo strasne tlacit v krku, mam taky pocit ze moja stitna zlaza to nejak nezvladla a to som ozaj brala iba kratko...mozno som trochu aj schudla ale potom som to vysadila a pribrala som oooovela viac a doteraz to nemam dole... ☹ (teda este plus tehotenske kila). Na zhodenie 2-3 kil kôli oslave a pod. to ma efekt, ale viac a dlhodobo tak to urcite nie.

Takze urcite neodporucam, myslim ze ani na slovensku nie je volne dostupny, pravdepodobne vedia preco...nenic si zdravie, lebo je len jedno, ja to naozaj lutujem...

mateson
28. okt 2012

vyskušala som asi 16 rokov dozadu. Totálna nespavosť a depresie. Schudla som, ale ako ho vysadíš máš to spät.

mawka
29. okt 2012

ved tieto lieky su u nas uz zakazane, teda aj v EU. ked ich kupujes z netu, tak si koledujes o pruser. su zakazane prave pre neziaduce ucinky a komplikacie. ak nechces skoncit s emboliou, kasli na to.