icon

Aké máte skúsenosti s cvičením s osobným trénerom?

veropet
19. okt 2021

Ahojte,
prosím máte skúsenosť s trénerom? Ja cvičím už nejaký ten čas cca pol roka, doma aj chodím občas do fitka, niekedy na skupinovku- ako mi to víde. A rozhodujem sa či začať cvičiť s trénerom, neviem či do toho investovať. Do teraz som trochu schudla, ale ešte to neni ono.
ďakujem.

petranelkova
•
19. okt 2021

Hlavne tie zaciatky su s trenerom dobre, pretoze ti ukaze co ako robit a co zase nerobit, podla mna na zaciatku je to velmi dobra investicia. Lebo napriklad viem to aj podla kamaratky, ze ked mala dohodnuty trening s trenerom tak to len tak nezrusila. Ale keby mala ist len sama tak mnohokrat by si to odpustila.

nevestamary
•
19. okt 2021

Chod do toho 🙂 vyber si dobreho, investicia do svojho zdravia sa ti vzdy vrati 🙂

miska_kal
•
19. okt 2021

ak si vyberies dobreho nie je problem 🙂 mamina kamoska mala trenera, ktory jej tak nakladal, ze sa z nej stal este vacsi bujak ako bola, teda myslim to tak, ze skor priberala ako chudla no, opacny efekt ako si my zeny predstavujeme 🙂

veropet
autor
•
19. okt 2021

ďakujem kočky za odpovede. No presne to že chcem natrafiť na dobrého. Ak máte skúsenosť podľa čoho vyberat? 😅 lebo nechcem sa mi fakt, skúšať a chodiť od jedného k druhému lebo to bude k ničomu... možno ak máte typ, hľadám v BA.

mariannka1
•
19. okt 2021

@veropet ahoj, nemáte tam "herbalife team" ? U nás na Myjave máme skvelých trénerov, jednak poradia ohľadne výživy a 2x do týždňa máš možnosť ísť cvičiť, na výber je vždy zo štyroch termínov. Za mňa výborná vec. Cvičenie je kruhové poväčšine, cenovo to vychádza ako hodina vo fitku

nevestamary
•
19. okt 2021

Ja by som si kludne aj podla vzhladu vyberala, kto ti je sympatický a vidno ze vie cvičiť :D su urcite aj nejake recenzie na nete...

timetotime
•
20. okt 2021

inak neviem ci by som si vybrala nejakeho buchaca fesneho, sak sa budem skor na neho pozerat ako cvicit 🙂

nevestamary
•
22. okt 2021

@timetotime praveze budes makat, lebo aj on maka a vyzaduje disciplinu :P

anulik1982
•
19. dec 2021

@veropet ahoj ja som spokojna s Peter Palenčar trener robi aj online .... 30kg som s nim zhodila za 5m

ika7
•
9. aug 2022

@anulik1982 ahoj 🙂 a chodila si k nemu osobne alebo si mala vsetko online? Dodrziavala si aj stravu? Bolo to narocne?

anulik1982
•
11. aug 2022

@ika7 ano zaklad je strava ...90% uspechu ...cvicenie je iba na spevnenie

teodor260989
•
18. jún 2024

@anulik1982 dobrý náhodou jedálniček od trénera nemáte ešte?