icon

Ako chudnúť po pôrode?

monikka1100
13. nov 2021

Viete niekto poradit

esteregres
13. nov 2021

@monikka1100 sport a pravidelna strava, vecera bez sacharidov

kotvickaa
13. nov 2021
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

nastaviť si správny kalorický príjem, pestrá vyvážená strava, dostatok vhodných tekutín a chudnutie môže začať ;) čo je toto zase za blbosť, že večera bez sacharidov? 🙄 ja som schudla 17kg a bežne som jedla k večeri chlieb alebo aj iné pečivo 😉

jaja20
13. nov 2021

Mne stačilo dojčenie,vtedy to šlo rýchlo dole 😉

marci77
13. nov 2021

@jaja20 ano, u vacsiny mamiciek to funguje, ze pri kojeni chudnu ....ale je cast mamiciek, ktore pri kojeni nechudnu, ale este viac priberaju
takze skor ten kaloricky prijem sledovat, jest viac bielkovin a vela pit

fatima30
16. nov 2021

@kotvickaa mozem ta poprosit tvoj jedalnicek lebo som tiez chleboholik na veceru. a co si vsetko jedla a nejedla dakujem,

kotvickaa
16. nov 2021
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@fatima30 jedla som vsetko... ja malokedy jem pecivo na ranajky, lebo mam rada sladke ranajky (kase, lievance, palacinky, prip. kolac, smoothie) a tak som ho jedla k veceri a cez den na desiatu/olovrant väcsinou nejaky zdravy dezert...vtedy som si sama vypracovala mesacny jedalnicek taky ktory vyhovoval mne, mojim chutiam a potrebam, teraz takto nastavujem jedalnicek klientom aby ho vedeli dodrziavat dlhodobo a nemali potrebu si nieco zakazovat a obmedzovat sa, pretoze jes len to co mas rada a nemusis sa do nicoho nutit, pretoze len takto to zvladnes a nedostanes sa do nejakeho zachvatoveho prejedania ;)

fatima30
17. nov 2021

@kotvickaa ďakujem pekne.

fatima30
17. nov 2021

@kotvickaa a chcem sa opýtať prílohy si jedla koľko? A pečiva na večeru?

katka2204_1
Odpoveď bola odstránená
janka27101988
Odpoveď bola odstránená
mojavolba
Odpoveď bola odstránená
mojavolba
Odpoveď bola odstránená
mojavolba
Odpoveď bola odstránená
fatima30
13. dec 2021

@mojavolba ďakujem pozriem si.

jaja20
13. dec 2021

@mojavolba Reklama na tejto stránke je bez zakúpenia PRO zakázaná! Už ťa na to dnes niekoľkokrát upozornili!