icon

Ako cvičiť?

teada
9. apr 2013

ahojte..potrebovala by som si poradit..dva porody mi trocha pretransformovali postavu, hlavne co sa tyka bruska a vnutornych stehien..z bruska stale ovisnuta koza a stehna vnutrone sa mi hompalaju a suchaju o seba, joj, prekaza mi to...a nie je to pekne..inak ma chuducke nohy , len hore mam take vankusiky urobene..ako sa ich zbavim??:(co sa tyka zňstravy nechcem schudnut, lebo vaha je akurat, dokonca este menej ako ma byt, ale tie stehna..to brucho este brusaky urobim , to hadam zide ale stehna...poradte nejaky cvik, co je naozaj ucinny a ako dlho to treba cvicit🙂)urcite mate nejake tipy overene a urcite je vas viac co by ste rady urpavili a sformovali po porode svoje tela🙂)

kattrin5
•
9. apr 2013

Ahoj na stehna Ti poradim drepy plus drepy s vahou, je cela cvikov na nohy, taktiez na stehna dobre je v lahu na chrbte dat si loptu medzi kolena a tlacit kolena ku sebe...pozri youtube alebo musclefitness.com a urcite ak chces vidiet vysledky a zostat vo forme treba cvicit stale neprestavat. Na brucho ti poradim sikmu lavicku a taktiez kolecko na cvucenie brusnych svalov.

teada
autor
•
10. apr 2013

@kattrin5 skusala som drepy tie pile, asi 2 tyzdne, no ani 1 cm nezislo dolu a klby ma strasne zacali boliet..ale skusim klasicke drepy..je mozne ze za mesiac by mi spadlo niekolko cm??

kattrin5
•
10. apr 2013

@teada si ma rozismisla. Ja som sa venovala fitness aktivne denne som cvicila dve az tri hodiny a vysledky sa dostavili tak po 4mesiacoch az pol roku. Po shrubs roku uz boli vysledky naozaj vuditelne ze mi ludia vonku chvalili postavu....takze asi tak..necakaj vysledky po 2tuzdnoch

kattrin5
•
10. apr 2013

Sorry za chyby pisem z mobilu🙂

teada
autor
•
11. apr 2013

@kattrin5 🙂, chcela by som do leta, ale ako vravis, viem ze to nie je take jednoduche, no skusim byt vytrvala a nenarocna🙂