Ahojte..., deň sa pomaly končí a mne chyba ešte cca 300kalorii. Prave som ale zjedla veceru, som už najedena, takže nieco malé a tučné 🫣 ..orechy? olivy?
Poradíte, aby som zároveň nezvysovala sacharidy?
mozu byt aj orechy
@majamat jasneee....syry mam ! Ďakujem 🙂
aj skombinovat syr s orechami 🙂
Ja by som nedala nič ak by som nebola hladná, možno príde deň keď si bude telo žiadať viac a vtedy mu to doprajem
@sense ja mam skoro každý deň tento problém...celý deň jem a na konci dňa mi aj tak chýba...
Neviem aký máš príjem, s čo všetko keď ale každý deň 300 kcal je dosť, tak miesto nízkotučných a politických výrobkov používajú plnotucne
Pre zaujimavost - kolko kalorii mas prijat a ako vyzera cca tvoj jedalnicek? Cielom je nabrat ci schudnut?
@nafka0483 schudnúť, príjem cca 1600.
Odkedy si hádžem všetko čo zjem do KT tak si už dávam pozor aby som mala všetko v rovnováhe...
Problem boli sacharidy a tie si teraz strazim aby boli v norme. Zvýšila som bielkovinove jedla a vlákninu a tak tie kalorie nenaskakuju.
Napises prosim co za den zjes ze ti vyjde cca 1300 kalorii? Kedze ti okolo 300 do tych 1600 chyba.
Ja som mala tiez nastavenych okolo 1500-1600 ale pre mna bola riadna drina zmestit sa do toho 😁
@nafka0483 dnes som to mala dosť jednotvárne lebo nebol čas... ale jedla som pravidelne a pomery živín mi ukazuje OK. Ešte často teraz peciem bananove muffiny pre deti to mam namiesto sladkého a zároveň raňajky/olovrant ale zas malo kalórií. Žiadne hladovanie
Keďže používaš miery ako kus/plátok/káva s mliekom už dokopy tak by som rátala s odchýlkou.
Ako som písala v tomto prípade by som nedojedala. Niečo by som si dala( dojedla) len v prípade ak by šla váha dolu týždenne viac ako 1% tvojej váhy (čiže pri rýchlom úbytku)
syr - vela bielkovin, tuky, sacharidy minimalne