icon

Ako dosiahnuť ploché brucho po štyridsiatke?

katarinaba
Včera o 12:18

Ahojte. Hladam stihlu zienku, ktora v zivote uz rodila, ma cez 40, a hlavne - podarilo sa jej zbavit spodneho brucha. Prosim, ako sa ti to podarilo? Ako mat ploche brucho? Tuku mam minimalne, cvicim, nezerem (stale v kalorickom deficite). No ten lalok nie a nie zmiznut.
Silovy trening? Joga? Pilates? Cim viac citam, tym viac je kazde jedno nevhodne. Plynatost, diastaza - toto na 99% nie je pricina. Zly postoj - mozno trochu, no aj ked vedome podsadim panvu, to brucho ostava.
Alebo uz nie je mozne mat ploche brusko ako 20 rocne dievcata? Ci ma vobec vyznam sa trapit, alebo sa zmierit a len udrzovat? Zas za cenu zdravia mi to nestoji.

Strana
z2
katarinaba
autor
Včera o 18:38
@mirka414

@katarinaba ja som absolvovala práve vo Švajčiarsku operáciu 🫣mala som spodné brucho veľké pôrod 20 rokov dozadu stále som sa pokúšala schudnúť ,teraz sa mi to podarilo a tak to brucho bolo ešte horšie ako doteraz a tak mi robili odsávanie tuku z vrchnej časti brucha a spodok mi odstránili natiahli kozu a vymodelovali nanovo aj pupok 🤭som spokojná (teraz mi začali vadiť ine časti tela 😂🤪) keď vidím aké je bruško pekné ploché

@mirka414 gratulujem, tesim sa s tebou. Ja tam zas nemam tak vela, ze by mali co rezat.

mirka414
Včera o 18:55
@katarinaba

@mirka414 gratulujem, tesim sa s tebou. Ja tam zas nemam tak vela, ze by mali co rezat.

@katarinaba nejde len o odrezanie 🤪ide aj o odsávanie tuku liposukcia a vytvarovanie ,vyťahovanie kože ,modelovanie a potom už len cvičenie ..Ja už mám skoro 50 tku takže kocky na bruchu už netreba 😂,ale tento zákrok mi naozaj pomohol

Strana
z2