icon

Ako dosiahnuť ploché brucho po štyridsiatke?

katarinaba
Včera o 12:18

Ahojte. Hladam stihlu zienku, ktora v zivote uz rodila, ma cez 40, a hlavne - podarilo sa jej zbavit spodneho brucha. Prosim, ako sa ti to podarilo? Ako mat ploche brucho? Tuku mam minimalne, cvicim, nezerem (stale v kalorickom deficite). No ten lalok nie a nie zmiznut.
Silovy trening? Joga? Pilates? Cim viac citam, tym viac je kazde jedno nevhodne. Plynatost, diastaza - toto na 99% nie je pricina. Zly postoj - mozno trochu, no aj ked vedome podsadim panvu, to brucho ostava.
Alebo uz nie je mozne mat ploche brusko ako 20 rocne dievcata? Ci ma vobec vyznam sa trapit, alebo sa zmierit a len udrzovat? Zas za cenu zdravia mi to nestoji.

Strana
z2
domkakvet
Včera o 12:25

@katarinaba spodne brucho sa zacina po 40 tke tvorit u vela zien aj u tych, ktore nerodili, je to s vekom, ja by som odporucila silovy trening.

anonym_0d4331
Včera o 12:27

Žiaľ to je už znak staroby.

beata_k
Včera o 12:30

@katarinaba Podla mna je to genetika. Bud to mas alebo nie a vek s tym nema nic. Tak ako strie a tehotenstvo. Bud ich nemas alebo mas a ziaden olej ti nepomoze. Drzim prst

anonym_6ad8ac
Včera o 12:49

Je to spôsobené poklesom estrogénu + genetika veľa narobí. Takže ak ti je súdené, tak ho mať bohužiaľ budeš.

anonym_21be21
Včera o 12:50

počkaj po 50tke 😉

luciaruz
Včera o 12:53

Ja som tvoj pripad. Mrkni na facebooku ze TripleF cvicenie. Female fyzio fit. Je to zamerane pre zeny, hlavne na spodne brucho, ženské organy, pevny core. A ano, ide to aj po 40tke.

lalala2020
Včera o 13:13

No ja MÁM PO 20, tiež nie som najkrajšia aj bruško mám, akurát, že už z toho nemám mindráky 😆
Ak sa na niečo zameriavam tak je to zdravie… zdravé telo je pekné, oceňuje najmä dlhodobé malé zdraviuprospešné návyky

tundra
Včera o 13:20

@katarinaba pozri tuto trenerku,algoritmus mi ju vyhodil na youtube,mozno nieco pouzijes z jej cvikov.
https://youtube.com/shorts/Myz7eJlk7hU?si=J3Pkz...

natalka13
Včera o 13:22

Spodne brucho nieje sval sam o sebe.
Samostatne ho neprecvicis.
Vela ho ovplyvnuju hormony.

beronsche
Včera o 13:28

Mne príde, že veľa záleží aj od typu postavy, možno aj rozloženie organov..
Vezmite si, že taká Monika z Priateľov bola chudšia ako Rachel, ale bruško jej v nohaviciach trcalo viac.. 🤪

anonym_42b851
Včera o 13:34

Buduci rok oslavujem 50 a brucho mam ploche. Ale ja som bola cely zivot stihla a s priberanim som nikdy problem nemala.

sulavikova
Včera o 13:42
@anonym_42b851

Buduci rok oslavujem 50 a brucho mam ploche. Ale ja som bola cely zivot stihla a s priberanim som nikdy problem nemala.

@anonym_42b851 a práve preto odpovedáš ako anonym🤔…

anonym_b768d1
Včera o 13:55

co si to nedas odstranit alebo nejak rozpustit? dneska sa da injekciami vselicim rozpustit aj minimum tuku neinvazivne castokrat alebo formovat postavu.Ja by som sa netrapila nejakym cvicenim hadam aj s minimum vysledkami a keby sa to objavi znova isla zas.Ja sice s priberanim problem zatial nemam mam kratko pred 40 a ploche brucho ale uvidime casom.Ale ako pisem isla by som skor do zakrokov kde vidim ozaj vysledky

adapisarovicova
Včera o 14:03

Mám 44,športujem a som štíhla celý život, mám 2 deti. Spodné brucho som mala aj pred deťmi, až doteraz 😉Ak by som sa ho chcela úplne zbaviť, musela by som znížiť % tuku v tele na minimum, ale nechcem riskovať stratu menštruácie a nemám na to pevnú vôľu takto drasticky znížiť kalórie 🫣Telo mám pevné, som zdravá, tak trochu tuku na spodnom bruchu znesiem. Vhodným typom odevu zakryjem 😁

anonym_42b851
Včera o 14:04
@sulavikova

@anonym_42b851 a práve preto odpovedáš ako anonym🤔…

@sulavikova zaujimava uvaha. Cize keby som odpovedala pod svojim profilom v ktorom nic nemam zverejnene, tak mi uveris, ze mam ploche brucho 😂

bubchen86
Včera o 14:21

Mám 40 a dve deti 🙃

anonym_d1c09b
Včera o 14:39
@bubchen86

Mám 40 a dve deti 🙃

@bubchen86 to musi byt vela odriekania 😉

beronsche
Včera o 14:54
@bubchen86

Mám 40 a dve deti 🙃

@bubchen86 kedy si začala cvičiť? Asi celý dospelý život, že?
Ale vyzerá to super!

beronsche
Včera o 14:54
@anonym_d1c09b

@bubchen86 to musi byt vela odriekania 😉

@anonym_d1c09b myslím si, že to je životný štýl, nie odriekanie....

beronsche
Včera o 14:56
@anonym_b768d1

co si to nedas odstranit alebo nejak rozpustit? dneska sa da injekciami vselicim rozpustit aj minimum tuku neinvazivne castokrat alebo formovat postavu.Ja by som sa netrapila nejakym cvicenim hadam aj s minimum vysledkami a keby sa to objavi znova isla zas.Ja sice s priberanim problem zatial nemam mam kratko pred 40 a ploche brucho ale uvidime casom.Ale ako pisem isla by som skor do zakrokov kde vidim ozaj vysledky

@anonym_b768d1 vekom zákroky rozhodne nestačia. Bez svalovej hmoty to potom pôjde od desiatich k piatim.
Ono tieto instantné riešenie nikdy nefungujú na dlhom časovom horizonte...

jablkovastrudla
Včera o 15:15
@anonym_42b851

@anonym_42b851 moja sestra je cely zivot stihla (ma 167/53 kil) ma 48 rokov a spodne brucho ma. To nie je o stihlosti

anonym_6ddb84
Včera o 15:39
@bubchen86

Mám 40 a dve deti 🙃

@bubchen86 Mne sa paci viac spodne brusko ako sixpack, podla mna to je zenske a sexy

mirka414
Včera o 16:19

@katarinaba ja som absolvovala práve vo Švajčiarsku operáciu 🫣mala som spodné brucho veľké pôrod 20 rokov dozadu stále som sa pokúšala schudnúť ,teraz sa mi to podarilo a tak to brucho bolo ešte horšie ako doteraz a tak mi robili odsávanie tuku z vrchnej časti brucha a spodok mi odstránili natiahli kozu a vymodelovali nanovo aj pupok 🤭som spokojná (teraz mi začali vadiť ine časti tela 😂🤪) keď vidím aké je bruško pekné ploché

anonym_d1c09b
Včera o 17:02
@beronsche

@anonym_d1c09b myslím si, že to je životný štýl, nie odriekanie....

@beronsche super zavidim 😍

anonym_379367
Včera o 18:21

Do 47 /48 rokov bolo brucho ploche,docielene sportom aj stravou. Dnes mam 49 a uz brucho mam. Je to sposobene hormonmi ale idem sa tvrdo resetnut. Viem, ze ak to dosiahnem bude to uz len kratkodobe, lebo taky prisny rezim sa tazko dodrzuje popri praci, domacnosti a povinnostiach… ale skusim, ci je to vobec mozne. Mozno ked pride menopauza uz to bude nerealne…

katarinaba
autor
Včera o 18:29

No tajto: mam 46 rokov, 155 cm a momentalne 46 kg. Cely zivot som mala tak 42 kg, az v 44 rokoch som zacala priberat, za rok mi pribudlo 8 kg. Nic som nemenila - ani stravu ani pohyb. Jasne hormony. OK, prijala som ten fakt a zacala chudnut. Od januara som schudla 4 kg. Mam 46 kg momentalne. Nehladujem, zacala som cvicit. Nohy su uz v pohode, zadok dobry, ruky tiez. Len to brucho.
Nemam tam tuk, len minimum, normalny lekar mi odmietne robit liposukciu. Nebojim sa cvicenia, len mam dojem, ze by som mala cvicit nieco ine. Cvicim bezne veci - skoky, drepy, brusaky, skracovacky, mostiky, kliky, dosky, zdvihanie noh a podobne. No cim viac citam, tym viac sa neviem rozhodnut pre spravny pohyb. Vraj silove cviky tomu mozu viac uskodit. Ini zas vravia, ze bez ciniek to nedam. Tak hladam niekoho, kto sa toho brucha zbavil.

kofa77
Včera o 18:29
@anonym_379367

Do 47 /48 rokov bolo brucho ploche,docielene sportom aj stravou. Dnes mam 49 a uz brucho mam. Je to sposobene hormonmi ale idem sa tvrdo resetnut. Viem, ze ak to dosiahnem bude to uz len kratkodobe, lebo taky prisny rezim sa tazko dodrzuje popri praci, domacnosti a povinnostiach… ale skusim, ci je to vobec mozne. Mozno ked pride menopauza uz to bude nerealne…

@anonym_379367 ja rovnako. Celkovo som stihla, vzfy som bola, aj cvicim, ale 50 na krku a brucho vyskocilo. Tiez sa idem ozaj ze hecnut, ale mne tehlicky netreba, len zredukovat

katarinaba
autor
Včera o 18:33
@bubchen86

Mám 40 a dve deti 🙃

@bubchen86 no, v 40 rokoch som po troch detoch mala tiez take brucho. Nie az tak svalnate, ale ploche bolo. Take pekne, zenske, ploche.

anonym_8001b8
Včera o 18:36
@katarinaba

@bubchen86 no, v 40 rokoch som po troch detoch mala tiez take brucho. Nie az tak svalnate, ale ploche bolo. Take pekne, zenske, ploche.

@katarinaba daj si to odsat

kofa77
Včera o 18:37

Mne vzdy pomohlo pilates cvicenie na stred tela, potom ma prestal bavit ale. Dobry je ten reformer pristroj, ale 20 eur za hodinu je momentalne vela pre mna

Strana
z2