Ako dosiahnuť väčší a guľatejší zadok?
Ahojte, chcela by som mať taký väčší (guľatý) zadok. Cvičím so závažím aj bez, ako kedy. Nejem nič špeciálne..Musím pridať do jedálnička aj bielkoviny? Koľko cca? Máte niektorá skúsenosti? Cviky som si našla na pinterste.. Vďaka
Tiež sa pridávam k názoru 5kg je malo,ale ak cvičis doma kúp si odporove gumy, keď si kúpiš sadu tak s tým dokážeš urobiť dobrý pokrok. Ja som dlho cvičila len s nimi plus 10kg jednorucky a keď som šla do fitka, tak som nemala problém prejsť behom mesiaca na vyššie váhy. A s bielkovinami by som šla na 2-2,2kg telesnej hmotnosti.
Tiež sa pridávam k názoru 5kg je malo,ale ak cvičis doma kúp si odporove gumy, keď si kúpiš sadu tak s tým dokážeš urobiť dobrý pokrok. Ja som dlho cvičila len s nimi plus 10kg jednorucky a keď som šla do fitka, tak som nemala problém prejsť behom mesiaca na vyššie váhy. A s bielkovinami by som šla na 2-2,2kg telesnej hmotnosti.
@sense mám aj odporove gumy
Tvar zadku je daný geneticky, ale dá sa ovplyvniť cvičením. Ale to je veľmi dlhá cesta. Treba pravidelný silový tréning s ťažkými váhami. A ak genetickY nemáš guľatý zadok, budeš musieť fakt drieť aby si ho mala taký aký chces. A samozrejme neprestat, lebo ti zasa splasne...
@sense súhlasím, že to je málo. Preto píšem, že si pridám. Postupne..ale len v rámci domácich možnosti
No z úplného plochého zadku pri mojom ubohom cvičení. Tak márna snáď nebudem 😂
Ďakujem dievčatá za rady.. Navysim závažia a snáď to pôjde pomaly
Zadok máš malý a celkom v pohode podľa mňa. Musíš zvýšiť váhy a a robiť cviky cielene na zadok. Z klasických drepov ti zadok nenarastie, z tých skôr stehná. Skús bulharský drep s váhami, to je mega ccvik na zadok napríklad.
Tak si daj tie odporove gumy plus ketlebell , a opakovania robiť pomaly a miesto klasický drepov, hiptrust klasické alebo na jednej nohe, bulharské drepy, výpady dozadu
Zadok máš malý a celkom v pohode podľa mňa. Musíš zvýšiť váhy a a robiť cviky cielene na zadok. Z klasických drepov ti zadok nenarastie, z tých skôr stehná. Skús bulharský drep s váhami, to je mega ccvik na zadok napríklad.
@joannita si ma nevidela predtým 😅 mám kettleball 8kgdo ruky a skúsim závažia, na každú ruku 5 kg. To bude 18..a drepy..uvidíme za mesiac😂
Tak si daj tie odporove gumy plus ketlebell , a opakovania robiť pomaly a miesto klasický drepov, hiptrust klasické alebo na jednej nohe, bulharské drepy, výpady dozadu
@sense inak hipteust som robila..ale len s 8kg.
Inak ako často cvičíte? Ja sa snažím ak 5 x do týždňa 40 minút cca keď bábätko spi
Baby to vážne dvíhate zavážia 60 kg a viac? Nemáte ramená noc svalnaté? Ja sa práve toho bojím, aby som nevypadala ako Arnoldovia sestra 😅
@alica110 nie preboha 😁 toľko testosterónu žena nemá a väčšina nesype, čiže nebude ako rambo 😁 ale veľa robí genetika, ja som zdedila našťastie genetiku môjho otca - svaly a dlhé nohy a typ postavy mojej mamy - presýpacie hodiny, takže som vyhrala gény 😁
Autorka, ja cvičím asi od 14/15r, čiže už to bude 9-10 rokov a teraz som veľmi spokojná s mojim tréningovým plánom - 4x do týždňa silový tréning 60-70min aj s rozcvičkou, 3x do týždňa chodím behať, najdlhšie 21km. Musím povedať, že moja postava nikdy nevyzerala lepšie, som dva roky po pôrode.
Autorka, ja cvičím asi od 14/15r, čiže už to bude 9-10 rokov a teraz som veľmi spokojná s mojim tréningovým plánom - 4x do týždňa silový tréning 60-70min aj s rozcvičkou, 3x do týždňa chodím behať, najdlhšie 21km. Musím povedať, že moja postava nikdy nevyzerala lepšie, som dva roky po pôrode.
@lucia13022023 behať u mňa neprichádza do úvahy, ja sa nanejam za deťmi po dome dosť 😅 Ja som aj krkolomne pribrala konečne a ja by som behaním schudla 😄
Tak ja behám nie kvôli chudnutiu 😁 ma to xy ďalších výhod
Ja som nikdy nedávala 100kg nechcem mať obrie stehná 🙈 a myslím si že mám pekný zadok 😊 tiež som začinala 5kg a postupne som si dokupovala činky ...
Ja som nikdy nedávala 100kg nechcem mať obrie stehná 🙈 a myslím si že mám pekný zadok 😊 tiež som začinala 5kg a postupne som si dokupovala činky ...
@ika11123 ooo super, konečne môj človek 🤭
@ika11123 a koľko dvihas teraz? A po koľko opakovaní? Ja chcem teraz ten hiptrust dajme tomu s 10 kilami začať..neviem koľko opakovaní? Či koľko zvladnem? Poviem že veľa toho nebude😂
Chápem, chápem... ako určite lepšie takto ako nič a keď ti to zatiaľ takto funguje, tak super 🙂 cez covidové obdobie som tiež cvičila doma takto + odporové gumy... a tá strava teda 🙂
@lindous ahoj aké odporove gumy si mala? Ja čo mám doma, píšu, že má silu 15-20 kg odpor, ale chcela by som nejakú ešte silnejšiu. Existujú vôbec také? Ďakujem
Máme doma Corenght z Decathlonu, sadu 15, 25 a 35kg odpor, ale majú ich až po 60kg 🙂
Máme doma Corenght z Decathlonu, sadu 15, 25 a 35kg odpor, ale majú ich až po 60kg 🙂
@lindous ďakujem, už som si objednala Spokey tracy modru..Mala by byť 35-55 kg, uvidíme, či bude účinnejšia ako tá, čo mám doma. Ale mala by byť, keďže tam je písané 15-20 kg odpor a tá mi príde slabá.
@ika11123 ak robíš správne cviky a dvihas to zadkom, stehná ti nenarastu. Plus máš izolačné cviky na zadok kde ti stehná nejdu.
@ika11123 ak robíš správne cviky a dvihas to zadkom, stehná ti nenarastu. Plus máš izolačné cviky na zadok kde ti stehná nejdu.
@lucia13022023 inak tiež sa mi zdá, že niektoré dievčatá majú až moc veľké stehná. Potom akoby zaniká zadok. Akože nehovorím, že to je škaredé, každý má iný vkus, ale ja tiež by som nechcela až také veľké stehná. Nehovorím, že majú všetky tak...
Áno, lebo na stehná cvičia s vahami. Mne sa veľké predné stehná nepáčia, ale zas ani paličky miesto nôh, ale taky ten stred 🤣 moja kamoška to je zas opak, ta dvíha na hamstringy vyše 120kg, ona miluje veľké stehná.
Len teda ak cvičíš správne cviky na zadok, precitujes ich zadkom, tak rastie ten, nie stehná. Ak cvičíš priamo na stehná a s veľkými vahami, rastu samozrejme tie. Ja si na stehná dávam max 30kg, aby sa nepovedalo 😁 chcem mať sval definovaný, pevný, no nie veľký.
Áno, lebo na stehná cvičia s vahami. Mne sa veľké predné stehná nepáčia, ale zas ani paličky miesto nôh, ale taky ten stred 🤣 moja kamoška to je zas opak, ta dvíha na hamstringy vyše 120kg, ona miluje veľké stehná.
Len teda ak cvičíš správne cviky na zadok, precitujes ich zadkom, tak rastie ten, nie stehná. Ak cvičíš priamo na stehná a s veľkými vahami, rastu samozrejme tie. Ja si na stehná dávam max 30kg, aby sa nepovedalo 😁 chcem mať sval definovaný, pevný, no nie veľký.
@lucia13022023 paličky aj ja neznášam, ja som mala tak rok dozadu 50 kíl a 170 CM a paličky, teraz mám 59 už, dnes som.sa vážila 😃 Teraz už paličky nemám, stehná mám akurát, ešte trocha možno zväčšiť, ale nie veľmi a vyformovať hlavne nad kolenami ten sval by som chcela. Dnes som cvičila drepy s 8 kg kettleball, 4 série po 10 drepov a mala som dosť, okrem toho aj iné cviky, ale drepy nenávidím aj bez závažia a do závažím je to pre mňa trest 🤪
@lucia13022023 mám aj stehná ale nie moc ja dávam maximálne 60kg viac nie lebo nechcem aby som mala ich väčšie ....

Baby to vážne dvíhate zavážia 60 kg a viac? Nemáte ramená noc svalnaté? Ja sa práve toho bojím, aby som nevypadala ako Arnoldovia sestra 😅
@alica110 neboj nebudeš tak vypadať, ženy nemajú toľko testosterónu