icon

Ako efektívne schudnúť 13 kg?

lenja1998
11. mar 2024

Ahojte chcela by som sa spýtať chcem schudnúť 13kg a vieme že musím mať výši výdaj ako príjem len sa neviem dokopať do cvičenia maťe prosím niake rády aby som sa tomu dokopala
Pohybu mám celkom dosť cca 1500tisic krokov za deň

Strana
z2
snowflakenel
12. mar 2024

Ja tiez idem na to. Po porode mi ostalo 10 kil. Sice to moc nevidno,,pred tehu som bola vyalovene chuda, no nic nezapnem. Rodila som cisarskym, cize po sestonedeli zacinam rychlou chodzou.
Btw, kto ma trochu casu a vysvetki mi tie tabulkuly? Dakujem

cookie29
12. mar 2024

@surama a kde tie bielkoviny nahanas? Ja mam vzdy problem, masa moc nejem, vajicko ujde. Skyr tiez. Nejake strukoviny. Tvaroh ci cottage tu nedostat... asi pojdem na protein, inak to nezvladnem

zuzuliennka1
12. mar 2024

@lolita555 tak tak - strava. Aj bez cieleneho cvicenia.

surama
12. mar 2024

@cookie29 Tiez s tym mam problem...mam vyratnych 116g, ale vacsinou mam len cca 90g. A naplnam to tak, ze rano na ranajky si dam chlieb, k tomu lucinu, kuraciu/morcaciu sunku, 30% eidam, niekedy namiesto syra uvarene vajicko. Na obed kuracie alebo morcie s prilohou. Dobre su cestoviny z ciceru, sosovice, hrachu... Poobede skyr alebo grecky jogurt a vecer vacsinou to, co rano, ale menej. Ked nemam na obed maso, tak potom mam problem naplnit bielkoviny, ale tak co uz....nie vzdy mam chut na maso 😃 Varim tiez aj strukovinove polievky, ale tak zas tam az tolko bielkovin nie je. Obcas kupujem z Lidlu take proteinove mlieka alebo kapsicky, ale to fakt nie casto. Protak si davam len po cviceni, ale teraz som mala nejake zdravotne problemy, tak som dlhsie necvicila.

ms_green
12. mar 2024

Sa mi páči ako to všetci píšete, že sa "treba zaťať". A práve to je kameň úrazu prečo 95% ľudí nikdy nevydrží pri chudnutí. Ak chceš schudnúť DLHODOBO bez jojo efektu musíš zmeniť životosprávu na celý život ale nie zo dňa na deň lebo pri tom nevydržíš. Ak zrazu zo mňa na deň budeš jesť len šaláty.
Ak ti môžem poradiť (po sérii a rokov trápenia sa na diétach som schudka 35 kíl a váhu si držím doteraz), začni pomaly. Pohľadaj na internete recepty. Ak ješ mimo domu, daj si záväzok, že si budeš variť. Začni zaraďovať viac zeleniny, daj si reálne splniteľný cieľ napríklad že ak máš chuť na sladké, dáš si kúsok čokolády. Postupne pridávaj v zmysle viac a viac zdravé jedlá. Uvidíš, že keď nepôjdeš mentalitou "všetko alebo nič" tak to pôjde. Pôjde to pomaly ale dlhodobo udržateľne. Držím palce.

lolita555
12. mar 2024

@ms_green presne tak je to pre mňa už životný štýl nie dieta keď sa ma pýtajú ako diétu držím vravím že žiadnu a krútia hlavou ,pritom keď im dávam radu krútia hlavou že to by nerobili,nejedli ,kilá dole nepôjdu samé bez nášho zapretia.a presne ja mám na instagrame uložených tak 200 receptov a keď už neviem čo kuknem tam.

mimer
12. mar 2024

Fasting 16/8

miselka007
12. mar 2024

Aj ja som zacala s chudnutim v januari. Proste som sa zatala, nastavila si to v hlave a hlavne v nej upratala. Zacala som cvicit s Fitshakerom, maju 30minutove videa co nie je az taka katastrofa a viem si tam vybrat podla seba co chcem cvicit. Po dvoch mesiacoch som dala dole necele 4kg ale -24cm z celeho tela co je super a som spokojna. Onedlho im zacne plavkova vyzva na ktoru sa tiez prihlasim. Co sa tyka stravy tak ja som nejake extremne upravy nerobila. Ale sladke som napr uplne vynechala. Ako som zacala cvicit tak nejak mi odisla aj chut na sladke 🤷 comu sa tesiim takze nevyjedam blbosti. A ked uz mam sladit tak mam agavovy sirup pripadne med. Vyprazane nejem, radsej si to spravim v trube. Zaradila som viac ovocia a zeleniny a hlavne ten pohyb. Cvicim 6xtyzdenne a zvycajne nedele si davam volne. Takto to mne vyhovuje a som spokojna 😊 pekne pomalicky idem na to a nikam sa neponahlam aj keby som chudla rok.

cookie29
12. mar 2024

@lolita555 podelis sa o IG, kludne aj do ss 🙂 ak si recepty zdielala...

@surama presne, ja maso nemusim, ale snazim sa. Akurat ze tych potrebnych 110-120g mam mozno polovicu...

lolita555
12. mar 2024

@cookie29 nezdielala som ale ak si na instagrame môžeš si ma pridať a pošlem nejaké to už samé ti budú vyskakovať keď ich budeš pozerať je to tak nadstavene čo najviac sleduješ sa ti zobrazuje

cookie29
13. mar 2024

@lolita555 skusila som hodit tento nick na IG, neviem, ci mas rovnaky a cosi tam na mna vyskakuje, zo sexualnym zneuzivanim a pod... :(

lolita555
13. mar 2024

@cookie29 nie taký nemám pošlem do správy🤣🤣🤣🤣

zuzuliennka1
13. mar 2024

@ms_green zatat sa ale neznamena zmenit vsetko zo dna na den, to chapes nespravne.
zmenit treba veci postupne, a zatat sa a vydrzat. lebo nepojde to stale len dole, chudnutie nepojde linearne, budu aj horsie dni, aj prirastok na vahe, aj obdobia, ze to clovek chce vzdat, lebo nevidi vysledky - TU sa treba zatat a pokracovat dalej

lenja1998
autor
Autor odpoveď zmazal
siu7
23. apr 2024

https://www.mizulifestyle.sk/ dievcata, staci sa prihlasit a v sekcii FREE m mate k dispozicii aj material na stiahnutie zadarmo, je tam vyzivovnik, kde su priamo zdrave potraviny, z ktorych si viete vyskladat nakupny zoznam, rozdelene do zakladnych skupin - bielkoviny, sacharidy a tuky. takze si len kombinujet. okrem toho su tam aj rozne tipy a napady, 30 dnova vyzva, velmi postupna, ziadna agresivny, krok za krokom ako menit svoj zivot k zdravsiemu

bublinka1911
12. apr 2025

@lolita555 dobrý deň poradíte mi ako schudnúť ??

Strana
z2