Ako efektívne schudnúť?
Ahojte , trápim sa kvôli mojej váhe . Mám 71kg . Chcela by som tak 59kg. Mesiac sa snažím chudnúť.
Potrebujem oko niekoho iného ako seba.
Čo myslíte schudla som?
Na porovnanie skoro mesiac.
Čo pomohlo najviac Vám?

Áno, na tých fotkách je vidieť rozdiel ... mne pomohla hlavne zmena stravy, robila som to postupne, za 14 mesiacov som schudla 13 kg ... ale natrvalo, žiadny jojo efekt, pekne si držím váhu aj keď občas zhreším, ďalší deň stravu prispôsobím atď.
Ja chudnem cca 0,5 kg tyzdenne. Schudla som 8 kg od aprila. Necvicim..
Neriešiť váhu ale % tuku v tele a meranie. Zdravá strava a pohyb, nemusíš sa nikam ponáhľať. Je to životný štýl, nie preteky.
Ešte trochu vyššie vytiahnuť tie gače a už to pojde 😀👌
Pri tejto vahe tak max 2- 3kg mesacne je ralne a zdravo....
@veroniklucky Samozrejme veď je to riadne viditeľné. Super len tak ďalej 👍👍👍
@klarissa25 Juj to je skvelé.Krasa.
@klarissa25 ako si schudla? Ja potrebujem 7kg 🥲
a ktorá foto je kedy . ktorá pred chudnutím a ktorá po chudnutí. všade si rovnaká. ale držím palce.
@klarissa25 ako si schudla? Ja potrebujem 7kg 🥲
@anonym_5a964e kaloricke tabulky nic viac nic menej. Nie je nic co by som nejedla ale vsetko s mierou a aby mi to vyslo do deficitu
Ano je to vidno super tlieskam
Dala som dole 25kg za 6mesiacov
Odporúča sa chudnúť max 0,5kg týždenne takze zdravé chudnutie mesačne je max 2kg. Aj to sa nemusí každý mesiac podariť.
@anonym_42f07f 😂😂😂😂😂
@anonym_42f07f 😂😂😂😂😂
@erikreset nechápem čo sa smejes? Takto to odporúčajú aj výživový poradcovia. Nakoľko keď sa chudne príliš rýchlo tak sa zväčša dostaví jojo efekt.. najskôr si treba niečo naštudovať a až potom sa smiať

Odporúča sa chudnúť max 0,5kg týždenne takze zdravé chudnutie mesačne je max 2kg. Aj to sa nemusí každý mesiac podariť.