Ako efektívne upraviť tvar brucha
Ahojte baby. Ako sa zbaviť tohto brucha? Mám 75kg, 170cm. Cvičím silovo 4x týždenne ( 2x upper, 2x lower) a som stále v deficite. No brucho má stále takýto tvar… máte nejaké rady?

no pri 75kg na 170 cm mi pride to brucho este male.. ja mam 171 cm a 51kg, neviem si predstavit mat 75
Brucho je normálna súčasť ženského tela, niektoré baby čo majú 50 kilo majú brucho. Skús dať ešte 10 kilo dole a možno pôjde dolu
no pri 75kg na 170 cm mi pride to brucho este male.. ja mam 171 cm a 51kg, neviem si predstavit mat 75
@anonym_bd6790 váu ja si neviem predstavit mat 171 cm a 51 kil. Skus trochu nabrat svaly 😀 super komentar vazne
@anonym_bd6790 váu ja si neviem predstavit mat 171 cm a 51 kil. Skus trochu nabrat svaly 😀 super komentar vazne
@anonym_8d26c6 ano mala by som pribrat 3kg svalov ... mam 8 kil tuku ty kolko? a svalov? ake je tvoje percentualne rozlozenie telesnej hmoty?
@anonym_bd6790 to je pekné že máš 51kg, no mňa to nejako nezaujíma. Ja som schudla už 20kg, ešte pokračujem. Vieš vôbec čitat s porozumením?
Brucho je normálna súčasť ženského tela, niektoré baby čo majú 50 kilo majú brucho. Skús dať ešte 10 kilo dole a možno pôjde dolu
@anonym_8d26c6 stále pokračujem v deficite, nejde to predsa hneď.
@anonym_bd6790 to je pekné že máš 51kg, no mňa to nejako nezaujíma. Ja som schudla už 20kg, ešte pokračujem. Vieš vôbec čitat s porozumením?
@anonym_autor aha tam potom tam je ten pes zaopany..
@anonym_autor aha tam potom tam je ten pes zaopany..
@anonym_bd6790 kde?
@anonym_8d26c6 ano mala by som pribrat 3kg svalov ... mam 8 kil tuku ty kolko? a svalov? ake je tvoje percentualne rozlozenie telesnej hmoty?
@anonym_bd6790 a čo ťa to zaujima? Ja uz 10 rokov makam vo fitku kazdy jeden den 😀🤣akurat ma pobavil ten tvoj “nevinny” komentar
@anonym_bd6790 kde?
@anonym_autor ono to trva kym sa telo a koza stiahne, ak vobec, nemala si az taku vysoku vahu aby to bolo nemozne, ale telo funguje inak ak chudnes z vyssej vahy a inak ak cvicis z nizsej vahy aby si nabrala svalstvo..
@anonym_autor ono to trva kym sa telo a koza stiahne, ak vobec, nemala si az taku vysoku vahu aby to bolo nemozne, ale telo funguje inak ak chudnes z vyssej vahy a inak ak cvicis z nizsej vahy aby si nabrala svalstvo..
@anonym_bd6790 ja ale kožu ovisnutú nemám, nikde 🙂 ja aommpravidelme cvičila aj keď som bola tučná, nebola som praveze nikdy až tak mlandravá.
Nemas diastazu? Naozaj som este taky snehuliakovy tvar brucha nevidela. Tento tvar brucha bude tazke upravit do jednoliateho.
@anonym_autor iba take male? Mam.odfotit svoje? 172 cm a 70 kg mam horsie brucho
@anonym_autor iba take male? Mam.odfotit svoje? 172 cm a 70 kg mam horsie brucho
@anonym_948da9 tak pre mňa malé nieje
@anonym_948da9 tak pre mňa malé nieje
@anonym_autor vyzera ako ako koža , ze to uz nie je tuk
@anonym_autor vyzera ako ako koža , ze to uz nie je tuk
@anonym_948da9 ale nieje to koža, je tam aj tuk 🙂
ahoj, podla mna len potreujes viac spevnit core, mne najvaic na brucho pomohol plank s kotucom na chrbte, cvicis silovo tak skus toto zaradit na konci kazdeho jedneho treningu (idealne ked ho ma kto na teba polozit).
ahoj, podla mna len potreujes viac spevnit core, mne najvaic na brucho pomohol plank s kotucom na chrbte, cvicis silovo tak skus toto zaradit na konci kazdeho jedneho treningu (idealne ked ho ma kto na teba polozit).
@anonym_9bc460 ďakujem, skúsim.
@anonym_9bc460 ďakujem, skúsim.
@anonym_autor pozri videa,tejto trenerky.
https://youtube.com/shorts/k9YGQOIvz5g?si=hPckN...
@anonym_autor pozri videa,tejto trenerky.
https://youtube.com/shorts/k9YGQOIvz5g?si=hPckN...
@tundra ďakujem