Ako efektívne získať motiváciu na chudnutie
Vždy vydržím len deň nejesť pototm sa prezefiem..chcem aspoň 30 kg dať dole ..neviem ako vôbec..nerobí mi pri len cvičiť len to zradlo och
Musis vyriesit preco mas problem s jedlom, bez toho sa nepohnes
Musis vyriesit preco mas problem s jedlom, bez toho sa nepohnes
@hederamonstera to mám od decka
Chudnutie nie je o tom, že nebudeš jest. Budeš v deficite, nie pod bazalom, a schudneš.
@lucia13022023 ja nejem veľa.. raňajky káva obed polievka večera nejaké normálne jedlo a stále priberam
Samozrejme keď takto jen tak sa pototm prezefiem po pár dňoch
Priberas, lebo nejes poriadne, to je cele.
Začni jesť normálne vyvážené a nemusíš sa prezierat. Samozrejme že nič neschudnete jed pár dní držíš hladovku a potom dobehnes všetko aj s bonusom
Začni jesť normálne vyvážené a nemusíš sa prezierat. Samozrejme že nič neschudnete jed pár dní držíš hladovku a potom dobehnes všetko aj s bonusom
@sense neviem vôbec čo ako kedy koľko jesť teda
Cize cely zivot mas na ranajky kavu, na obed polievku, pripadne sa drzis tak, ze nic nejes cely den, lebo chudnes? Wow, gratulujem. Prepac ze som neprijemna.
Zacni normalne jest 4 az 5x denne, vyvazene, zdravo, cvic, hyb sa, a schudnes. Este nikdy si sa nezaujimala o zdravy zivotny styl, ze nie?
Koľko máš rokov?
Cize cely zivot mas na ranajky kavu, na obed polievku, pripadne sa drzis tak, ze nic nejes cely den, lebo chudnes? Wow, gratulujem. Prepac ze som neprijemna.
Zacni normalne jest 4 az 5x denne, vyvazene, zdravo, cvic, hyb sa, a schudnes. Este nikdy si sa nezaujimala o zdravy zivotny styl, ze nie?
@maxik24 nie vôbec všetci v rodine sme tlstý
V 15 som držala dietu kde bolo od 300 do 1000kcal rozmýšľam že sa k nej vrátim
To co za dieta v rozmedzi od 300 do 1000😆
Vsetci ste tlstu lebo jete pravdepodobne nezdravo a vela tucnych jedal. Tak ako ja😆
To co za dieta v rozmedzi od 300 do 1000😆
Vsetci ste tlstu lebo jete pravdepodobne nezdravo a vela tucnych jedal. Tak ako ja😆
@majlo1234 je parádna v 15 som s ňou schudla za 3 týždne 10 kg
Len potrebujem pevnú vôľu
Je nahovno, kedze, ako vidis, zas mas nadvahu.
Je nahovno, kedze, ako vidis, zas mas nadvahu.
@mandzula to len pre to že ma chlap furt krmi musím sa hi zbaviť pototm shxudnem
Vsak maj rozum, schudnes 10 a priberes 15. Nechces radsej chudnúť pomaly a rozumne?
Zabudla som napísať na výšku 170 mám 75kg..aspoň 30 musí ísť dole pototm budem ako tak okej
Vsak maj rozum, schudnes 10 a priberes 15. Nechces radsej chudnúť pomaly a rozumne?
@lubkovaandrejka potrebujem aspoň 4kg mesačne pomalšie nechcem
Tak si stiahni kalorické tabuľky a jedlo zapisuj. Alebo raňajky aj máš rada sladke tak si sprav vločky, pridaj biely jogurt alebo tvaroh a ovocie, obed si daj tak že poltaniera bude zelenina, štvrť bielkoviny - čiže mäso, ryba, tofu, vajíčka a štvrť sacharidy - cestovina, zemiaky ,ryža.
Večera podobne ako obed, alebo hustú zeleninovú polievku, piť veľa vody, nesladneho čaju a pridať pohyb .
A sorrz zo 75kg chcela schudnúť 30kg? Možno by nebolo má škodu navštíviť aj odbornika
Niekto si tu zas robi srandu...
Ved to je realne , ale aj bez takej nezmyselnej diety.
Tak si stiahni kalorické tabuľky a jedlo zapisuj. Alebo raňajky aj máš rada sladke tak si sprav vločky, pridaj biely jogurt alebo tvaroh a ovocie, obed si daj tak že poltaniera bude zelenina, štvrť bielkoviny - čiže mäso, ryba, tofu, vajíčka a štvrť sacharidy - cestovina, zemiaky ,ryža.
Večera podobne ako obed, alebo hustú zeleninovú polievku, piť veľa vody, nesladneho čaju a pridať pohyb .
A sorrz zo 75kg chcela schudnúť 30kg? Možno by nebolo má škodu navštíviť aj odbornika
@sense neranajkujem..okrem toho skúsim to čo si písala vďaka
To tiež nie je moc dobre schudnutie. Za tri týždne 15 kilogramov. Teda podľa toho, z akej váhy sa chudne samozrejme.
Dúha, tak to bude zase dosť málo. 45 kilov pri tvojej výške. Ja som išla dole zo 70 kg na 55 kg za 5 mesiacov pri výške 168 cm a som spokojná. A držím to už tri roky. 45 kilov je podľa mňa už malo.😧
Tebe je škoda niečo radiť.
Ked vies schudnut tak schudni a nie sa tu stazujes na druhych pritom sama si vkladas do ist to jedlo
Nevies povedat nie neprosim si? Mechcem? Dam si nieco ine?
Nie nie ty natiahnes ruku a schrumes vsetko co ti kto da

Chudnutie nie je o tom, že nebudeš jest. Budeš v deficite, nie pod bazalom, a schudneš.