Ako efektívne získať motiváciu na chudnutie
Vždy vydržím len deň nejesť pototm sa prezefiem..chcem aspoň 30 kg dať dole ..neviem ako vôbec..nerobí mi pri len cvičiť len to zradlo och
Pozri sa do zrkadla v spodnom pradle
V obchode v kabinke v plavkach. Mne to velmi pomaha.
Napísala som chat gpt o jedalcnicek tak to skúsim
Keď si hladná, pozri sa na seba do zrkadla. Podľa toho sa rozhodni co a koľko si naložis na tanier
Keď si hladná, pozri sa na seba do zrkadla. Podľa toho sa rozhodni co a koľko si naložis na tanier
@martinka13 n Anna také nefunguje vôbec keď zerem tak mám zatmenie mozgu
Na obed som mala polievku s teraz hladná čakám až bude 6 a dám si večeru
Si blbá alebo si len robíš srandu? Bože daj nech to druhé.
Si blbá alebo si len robíš srandu? Bože daj nech to druhé.
@januska12323 sorry že mám problémy
Nemáš problémy len hladuješ a čuduješ sa prečo neschudneš, máš jesť normálne.
Nemáš problémy len hladuješ a čuduješ sa prečo neschudneš, máš jesť normálne.
@januska12323 ja neviem čo to znamená normálne keďže od dieťaťa som tlsta a rodičia mi nedali nič do života čo sa týka nejakého normálneho jedenia
Pouzi google
Stiahni si kalorické tabuľky napríklad, tam dáš svoje údaje, potom čo ješ a vyhodí ti koľko ešte musíš jesť. Len káva nie sú raňajky, len polievka nie je obed.
If 16/8. Od 9 rána jem do 17 večera a potom už nejem. Centimetre idú dole cítim sa ľahšie nenaduva ma a lepšie mi trávi
Stiahni si kalorické tabuľky napríklad, tam dáš svoje údaje, potom čo ješ a vyhodí ti koľko ešte musíš jesť. Len káva nie sú raňajky, len polievka nie je obed.
@januska12323 prečo by polievka nestačila ako obed? Kávu chápem tá sa nemá piť nalacno všeobecne
mne dosť pomohlo povedať si že 80% chudnutia je strava a jesť správnejšie veci, čo ma viac nasýtia a nejesť blbosti typu snacky a vyprážané a cestoviny a pečivo.. je len dobré pre moje telo.. a chudnutie už nejak šlo samo malými krokmi... netreba preto hneď 2 hod denne cvičiť abo čo
proste ja by som sa poradila s niekym, kto sa v tom vyzna, ze coho kolko jest, co ta zasyti, ako dostat vsetky ziviny a zaroven proste nejest privela kalorii ... a ono to pojde...
@januska12323 prečo by polievka nestačila ako obed? Kávu chápem tá sa nemá piť nalacno všeobecne
@sszuzu8 lebo píše, že je hladná a čaká na večeru, keby sa z polievky najedla nenapíše to.
@sszuzu8 lebo píše, že je hladná a čaká na večeru, keby sa z polievky najedla nenapíše to.
@januska12323 šák jasné že som hladná keď polievka bola o 12 a večera o 18

Ked vies schudnut tak schudni a nie sa tu stazujes na druhych pritom sama si vkladas do ist to jedlo
Nevies povedat nie neprosim si? Mechcem? Dam si nieco ine?
Nie nie ty natiahnes ruku a schrumes vsetko co ti kto da
@taktotedanie pre to sem píšem že kde získať tu motiváciu