icon

Ako môžem získať injekcie na chudnutie?

16. júl 2024

Ahojte, myslite ze tie injekcie na chudnutie co ona berie sa daju normalne dohodnut s doktorkou, ze mi ich bude pichat, aby sa znizila chut do jedla? Cisto teoreticky sa pytam

Strana
z3
tianaowells
10. jún 2025
@mk1111111111

@tianaowells ale Ty mas dignozu. Autorka chce len schudnut, to je ine. Zbytocne pichat do seba chemikalie.

@mk1111111111 priateľ tiež chcel iba schudnúť, nemá ani problém so štítnou, ani diabetes ani nič 🤗

tianaowells
10. jún 2025

@gika saxendu a mounjaro môže aj obvodný, lebo si to platíš sama, Ozempic vie z časti hradiť poisťovňa a preto ho môže predpísať len diabetológ, tak mi bolo povedané na diabetologii keď som sa ho snažila vybaviť aj priateľovi, nepodarilo sa tým pádom, lebo priateľ nieje diabetik, tak sme ozempic nemali. Momentálne sme na Mounjaro od polky apríla, ja mám dole 6kg, priateľ 9kg 🤗 pomáha a zaberá nám to lepšie ako Saxenda zatiaľ. Vidíme väčšie výsledky a vedľajšie účinky sme nemali.

vieramikloskova
30. jún 2025
@veklipo

Ozempic, Saxenda.
Účinkujú, kým ich berieš. Ca 150€/mesiac. To máš 10 kvalitných obedov v reštaurácii.
Manželovi ich prepísal všeobecný na bežnej preventívne, hoci mal len miernu nadváhu. Po 25r prestal fajčiť, tak pribral 15kg
.vyskúšal na 1/2r. Jedol menej, schudol 10kg, mal dopichane brucho a do 1/2r bol naspäť.
Ver mi, nefunguje to.

@veklipo ahoj,prosím chcem sa opýtať že či manžel už úplne prestať brať injekcia a či sa mu zlepšil aj zdravotný stav. Ďakujem

veklipo
1. júl 2025
@vieramikloskova

@veklipo ahoj,prosím chcem sa opýtať že či manžel už úplne prestať brať injekcia a či sa mu zlepšil aj zdravotný stav. Ďakujem

@vieramikloskova ano prestal. Pribral naspat. Do roka mal dokonca viac. Ale nasiel si osobneho trenera, zacal cvicit a ma dole 10kg. To je jedina cesta uspechu.

vieramikloskova
1. júl 2025
@veklipo

@vieramikloskova ano prestal. Pribral naspat. Do roka mal dokonca viac. Ale nasiel si osobneho trenera, zacal cvicit a ma dole 10kg. To je jedina cesta uspechu.

@veklipo ďakujem

nikdenikto
1. júl 2025
@vieramikloskova

@nikdenikto ahoj,prosím mamka pribrala 🤷 a koľko mesiacov si to pichala

@vieramikloskova nepribráa veľa a ešte stále si pichá, už viac ako rok. Veľmi jej to pomohlo na cukrovku, mala super výsledky ale ešte jej to lekárka nevysadila. Jej telo je už na tu dávku zvyknuté, takže chudnutie sa zastavilo a chuť do jedla sa vrátila.

vieramikloskova
Autor odpoveď zmazal
ivka0708
28. júl 2025
@top_manazerka

@stanulienkat ty ako vieš, že sa roky prežierala?? Vieš houby. Moja mama schudla s Ozempicom za 4 mesiace 38 kg. Cíti sa perfektne, váhu aj po pol roku stále drží.

elevika
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3