Ako na úplné vysadenie cukru zo stravy?
Ahojte. Chcela by som skúsiť 2/3 týždne úplného vysadenia cukru. Len ako na to. Sladené nápoje nepijem, v podstate do ničoho nepridavam cukor. Ako to vôbec funguje? 😅 mám si pozerať či ma potravina cukor ? A následne ji potom nejesť?
@rozculena ja som na carnivore a pomaly sa liecim z desatrocia vegan/vege 🙂
@aellea pre mňa ani jedno ani druhé....bola som na nízkosacharidovaj,ale kým som varila pre seba,ešte to išlo,keď som musela pre ďalších dvoch každému iné,to bolo strašné....ale ešte som sa nejako držala,lebo som chodila do roboty a sebe som chystala do krobičiek....potom sme zostali len dvaja a ja bez roboty....stále doma....som to nezvládla...
@aellea pre mňa ani jedno ani druhé....bola som na nízkosacharidovaj,ale kým som varila pre seba,ešte to išlo,keď som musela pre ďalších dvoch každému iné,to bolo strašné....ale ešte som sa nejako držala,lebo som chodila do roboty a sebe som chystala do krobičiek....potom sme zostali len dvaja a ja bez roboty....stále doma....som to nezvládla...
@rozculena jasne, ja som zostala sama, takze to mam jednoduchsie len pre seba varit, ked mam aj deti, tak im varim vsetko a uz som si aj odvykla, nemam chut na sacharidy

@aellea už som čítala aj také,že umriem bez CUKRU...........už nevysvetľujem,škoda času
@rozculena ja som na carnivore a pomaly sa liecim z desatrocia vegan/vege 🙂