Ako najrýchlejšie zväčšiť zadok a boky cvičením?
Ahojte baby rozhodla som sa začat so sebou konečne niečo robiť chcela by som začať cvičiť zväčšiť si zadok a trochu boky vedeli by ste mi poradiť nejaké cviky a jedálniček alebo skôr typ ako najrýchlejšie nabrať ďakujem za rady❤️
@amiy Boky su podla mna geneticka zalezitost. Zadok si vies zvacsit silovym cvicenim s tazsimi vahami - treba ist do kalorickeho nadbytku a prijimat 2g bielkovin na kg hmotnosti denne.
Cviky ako drepy s cinkami s roznymi sirkami noh, vypady, mrtve tahy, bulharske drepy, hip thrusty a pod.
Boky nijako, zadok- cvicit tazke vahy, drepy, vypady, bulharske, rumunsky deadlift, hipthrusters, ako tam je toho viac, ale hlavne sa to poriadne naucit a potom nahodit zataz.
Roky cvičím silový tréning a boky ani zadok sa mi nezväčšili. Vyformovali, ale nezväčšili. Ak ich chceš zväčšiť, tak jedine ako píše dadis, zvýšiť príjem kalórii a ozaj ťažké váhy. Ale ak geneticky nemáš žiadny zadok a boky, nečakaj žiadne zázraky. Niektoré ženy proberú a nezväčšia sa im prsia, niektoré priberú a majú druhú bradu, niektorým sa toto nestane. Ak nemáš geneticky predispozíciu mať zadok a boky, tak zvýšeným príjmom kalórií a mega tréningom to trochu vypracuješ, ale asi nie tak, ako by si chcela. A ešte je potrebné uvedomiť si jedno - tuky idú preč pomaly, svaly rýchlo. Ak prestaneš cvičiť, rýchlo pôjdeš do pôvodného stavu.
@melanta tam musis ist cielene na to, ide to, ale je to strasna robota, liat do seba protein a pod na objem, ist aj dvojfazove treningy. Ako mne sa objem zvacsil, ale nie som ten typ tiez, zadok mam krasny, ale boky 87 a to aj po porode. Ale keby naozaj idem po tomto, tak ten zadok este viac vypasim. Len mne sa to az tak nepaci
Také cviky neexistujú, aby Ti urobili boky. Tie buď máš alebo nie. Zadok je sval, s tým sa čiastočne popracovať dá.
Ako píšu, boky sú genetika, ja sa snažím ako môžem a aj tak ich mam okolo 97 a nižšie to proste nejde
📌

najrychlejsie bude vyzrat sa . Cvicenie moze mat opacny ucinok.