Ako objektívne zhodnotiť zmeny postavy po pribratí?
Celý život som bola veľmi štíhla, važila som 48kg na 170cm. Vkuse som z každej strany počúvala narážky na to, že by som mala pribrať, že som vychudnutá a podobne. Po rozchode, namotivovaná, som sa rozhodla, že to teda zmením. Spočiatku to bolo ťažké, nešlo to, mala som pocit, že ja pribrať nedokážem. Problém ale spočíval, že som nebola zvyknutá jesť. Na deň mi vystačil jeden jogurt, jablko, hŕsť orieškov a nejaký zeleninový šalát (dnes nechápem, že ako som takto mohla fungovať :D).
Long story short, pribrať som dokázala, zmenila som jedálniček, začala cvičiť a ono to zaberalo. Po nejakej dobe som začala byť spokojná, prinieslo to úspech, pomaly som prestala trackovať jedlo a začala jesť intuitívne. Dosť sa mi však posunul prah sýtosti, kedysi mi na raňajky stačil banán, dnes zjem 4 avokádové toasty a po príchode do práce si musím niečo zobnúť, lebo som hladná.
No a tu som sa dostala k tomu, že od okolia zas počúvam presný opak toho, čo niekedy. Vraj veľa jem, veľa som pribrala a že by som mala schudnúť.
Môj osobný pohľad je asi skreslený tým, že som vždy bola drobná a prídem si tak aj teraz....aj keď už asi úplne nie som.
Ako by ste objektívne zhodnotili takúto postavu vy, nezainteresovaní. A koľko kíl by ste mi prosím tipli....mám ako som spomenula 170cm.
Tipujem 65kg-70 kg
A podla čoho to tipujete? Veď autorka tu žiadnu fotku nepridala ale nejaká iná osoba 😀
A podla čoho to tipujete? Veď autorka tu žiadnu fotku nepridala ale nejaká iná osoba 😀
@janai1 kks fakt😂
no vyborne zivili sme trolla. alebo zas MK najal dakoho na to aby sa zvysovala sledovanost ich stranky, nabuduce poprosim umele kozy
Ľudia...ale ved fotku vôbec nepridala autorka témy ale anonym. To aj ja sem môžem pridať fotku akejkoľvek ženy a môžete tipovať koľko ma kg. Nikde nie je napísané, že to pridala autorka témy. Treba lepšie pozerať 😅
Ľudia...ale ved fotku vôbec nepridala autorka témy ale anonym. To aj ja sem môžem pridať fotku akejkoľvek ženy a môžete tipovať koľko ma kg. Nikde nie je napísané, že to pridala autorka témy. Treba lepšie pozerať 😅
@lucia13022023 bola zmazana hned na zaciatku.
@lucia13022023 bola zmazana hned na zaciatku.
@natalka13 fotka od anonyma? Bola tu dobrú hodinu dve, preto na ňu kazdy reagoval. Autorkinu fotku som nevidela, ta bola zmazana hneď. Ale 99 percent ľudí tu reaguje na fotku ktorú autorka témy nepridala
@natalka13 fotka od anonyma? Bola tu dobrú hodinu dve, preto na ňu kazdy reagoval. Autorkinu fotku som nevidela, ta bola zmazana hneď. Ale 99 percent ľudí tu reaguje na fotku ktorú autorka témy nepridala
@lucia13022023 tie fotky boli pridane naraz, netusim kto kedy svoju zmazal. anonym kludne moze byt aj autorka, preco by anonym pridaval foto postavy?
@lucia13022023 tie fotky boli pridane naraz, netusim kto kedy svoju zmazal. anonym kludne moze byt aj autorka, preco by anonym pridaval foto postavy?
@natalka13 nemkze byť anonym autorka. Ved to ukazuje hore. Ty nemôžeš svoju tému komentovať ako anonym.
@natalka13 netusis kedy kto zmazal fotky ale zaujimave ze pises ze boli hned zmazane 🥲
Kašli na komentáre a váhu. Daj si urobiť telesnú analýzu. Pokiaľ cvičíš a potvrdia ti ze máš dosť svalovej hmoty a telesný tuk v norme tak sa na všetko vykašli a rob vsetko ako doteraz. Pokiaľ nie a vadí ti to tak to začni riešiť...

Vyzeras super. Skor by ma zaujmalo ako vyzera 48kg pri 170cm 🤐