icon

Ako odolať sladkému jedlu?

laptopka007
22. jún 2014

Ahojte mam taky problem ze cely den sa stravujem normalne a ked pride vecer tak sa neviem dojest sladkosti-no otras.vie niekto ako odolat sladkemu?dakujem

Strana
z2
babulka82
1. júl 2014

@dejnas tak chod spat skor aby si nemala chut na sladke a ked budeš spat tak nebudeš mlsat 😀

ja tiež pojem vela sladkeho (asi deficit spanku) si doplnam tym energiu.Ale nejak sa mi to na postave neodraža ale aj tak mi to vadi.

katussska24
1. júl 2014

...tazko 🙂 ak ti raz chuti sladke, chce to velke odhodlanie, lebo cukor a sladkosti su vysoko navykova latka 😝 viem velmi dobre o com hovorim...a ako odolat - tak troska sa ucit odvykat si....co s au mna osvedcilo, dopriat si sladke s rozumom, v malom mnozstve, radsej dopoludnia/rano ako potom na noc zozrat celu cokoladu 😀 a vela robi zlozenie stravy !!! ked som drzala macingovej detox, tak som absolutne nepotrebovala sladke....co bol riadny sok !

ada1981
1. júl 2014

skusit si odvyknut od sladkeho, prip si dat sladke iba cez vikend.. napr si dat vtedy sladke ranajky - pecivo prip. ovsena kasa alebo palacinky.. k tomu ovocie, orechy.. cez tyzden si dopriat ovocie, orechy, semiacka, trosku medu, kusok horkej cokolady.. cukor je ako droga, ale tak ako si clovek nan zvykne, pevnou volou sa ho dokaze aj postupne vzdat.. resp si dopriat iba male mnozstvo.. viem podla seba. kedysi som kavu bez cukru a mlieka nevedela vypit, teraz pijem iba ciernu. a cukor mi v nej uz vobec nechyba

babulka82
1. júl 2014

ja ked rozmyšlam ako odolat sladkemu tak pritom zjem celu čokoladu milku 😀

Strana
z2