Ako ovplyvňuje výška a váha BMI?
S každej strany na mňa vyskakuje nejaká “tabuľka” “BMI” “ideálna váha” mám 155cm 73kg a nosím veľkosť M niekedy S. Podľa BMI som obézna, neviem si predstaviť ako by som vyzerala keby vážim 50kg, to by moja veľkosť bola tak XS? XXS? nerozumiem tomu ako môžem byť obézna so svojou veľkosťou, stravujem sa zdravo, cvičím a aj tak som obézna? Baby ja fakt nerozumiem týmto tabuľkám 😂
To len taký výlev, ďakujem za prečítanie 😂
Inak akože ja by som tiež rada videla fotku pri 155 cm 73kg ako je s/m. 😄 Lebo ja s mojimi proporciami ktoré som písala vyššie nosím S/M ( niekedy aj xs, podľa toho čo to je )
Ale aspoň vidím teda aké je zmýšľanie žien na koníku 😀
Naco je tato tema? Iba ze nechapes bmi?
Preco kopnut? Ved ti piseme svoje vahy. A ano, neviem si predstavit mat viac ako 70 kg pri takej vyske… ved ja ked som mala 55 kg ako porodnu vahu, som sa citila ako slon 😄
Ale pozri, ak sa ty citis v pohode, tak co riesis? Si s tym ok, mas podla teba dobru svalnatu postavu, tak nazor nejakych zien na MK ti moze byt jedno, nie?
Ci nerozumiem potom tejto teme asi…
Jediny kto toci VKUSE O 45KG a zmysla divne si fakt momentalne ty , lebo vsetky ktore Ti piseme mame viac kg.
Ked si zalozila diskusiu, mala si hadam pocitat s tym ze si niekto vypyta foto na posudenie , co je na tom
@really8 presne tak, teoreticky to nemá žiadnu výpovednú hodnotu pre ľudí čo cvičia?
No nema. Ale ma to plus minus orientacne vypovednu hodnotu pre ludi co necvicia. Nechapem vobec na co to riesis.
Tak autorka, lebo tie ženy cvicia a mat 155cm, 73kg a nevyzerat obezne je zaujímavé. A to píšem ako človek ktoremu prešli mnohé postavy žien rukami. Rôzne ženy co chodili na sútaže, ich postava vyzerala tak, že 90% boli svaly, nemali takú váhu. Preto je to pre ženy co sa do toho vyznajú cudne. Nikto ta tu nezhadzuje.
A to, že sa zmestis do S M, to som sa zmestila aj ja v tehotenstve keď som mala 89kg. To vôbec nie je smerodajne, teraz mam 55kg a nosím aj L 🤷🏻♀️
Ja mám 152 CM a moja váha je 48 kg a teda nie som vychudnutá 😅 a veľkosť nosím 148/152 teda detskú na 11/12 rokov 😁 po druhom tehotenstve som vazila cca 72 kg a bola som dosť obézna. Ale áno,veľkosť som aj vtedy nosila M ako ty teraz. Takže asi si skôr svalnata. Ja som skôr taká útla,štíhla ale nie vychudnutá.
Zalezi od tvojich proporcii 🙂) mne ludia tipuju tak o 10-15kg menej, ale to asi preto lebo ked poviem ze vazim 68kg tak to kazdemu pride velmi vela, no na moju vysku 180cm to vela nie je 🙂
Cim viac komentarov pises, tym viac na mna posobis ako clovek ktory nieje so svojim telom spokojny, chcel sa prist uistit ze je to ok, zial nevyslo tak to zacne radsej hrotit do extremu a tocit stale o 45kg a smiat sa
Fuha no ja tolko vazim a mam skoro o 20cm viac a citim sa tlsta 🫠 isto si tie cisla napisala spravne?
BMI sa myli. Mas svaly, si chuda, super postava. Mas 20 kil svalov na sebe. Neries tabulky a zacni pracovat na svojom sebavedomi.
@vanilkovazmrzka veruže mi to ušlo o číslo 165cm malo byť pôvodne, nechcela som so seba urobiť nižšiu ale spravila som 😆🙈 ďakujem 🫶
Neverím, že máš 20 kíl svalov, snažíš sa presvedčiť sama seba o tom, lenže realita bude zjavne inde, však keď si taká vycvičená pridaj fotku, pri toľkých svalov musíš vyzerať ako kulturista na tretiu, koľkokrát cvičis pri takej svalovej hmote aspoň každý deň dvojfázovo, ináč sa klameš sama seba
Aj pri 165cm je to dosť. Však tak keď si hrdá na svoju postavu,daj sem fotku a pochváľ sa.
Ja mam 152 cm a istu dobu som mala 49-52 - to som sa citila dobre, raz som mala 43 a to bolo fakt malo uz. Do tych 55 som sa citila ok. Teraz mam 65 a je to vela, chcela by som ist aspon na 55. Viem, ze 50 uz v zivote mat nebudem.
No pomylila si sa 2x, aj v nadpise aj v texte 🤷♀️
tak uprav nazov temy aj text...lebo si sa potom "pomylila" dvakrat, ked teraz pises, ze uz nemas 155 cm, ale uz mas 165 cm
Musim vidiet tvoju foto. Venujem sa fitnes cez 20 rokov. Svalovej hmoty mam viac nez dost a aj tak pri vyske 178cm vazim cez 60kg.
S touto váhou by si musela byť na steroidoch a aj tak by si nebola S, ani M, pretoze pri tejto vahe rastie objem hmoty. Sup sem foto. Pokojne bez hlavy. Tuto kombinaciu musim vidiet. 😬
@mamamasama ma o 10 cm viac...🤭
@nevenka nečítala som komentáre. Tak už si pridala 10cm? 🤭😅Aj tak to nevidím na S-ko. Uverila by som jej to S pri 55kg, (58-60) ak fakt maka vo fitku, ale nie pri 73. 😬
Neviem ako sa niekto môže tak dlhuuu dobu mýliť a zrazu si spomenie, že aha ja som vyššia, aspoň neklam a povedz pravdu. Práve teraz mi príde celá téma ako výmysel alebo zlý žart.
Už si sa sama zamotala :D :D keď ti tu 20 žien napísalo, že si obézna ZRAZU máš o 10 cm naviac :D :D ... no aj pri výške 165 cm a 73kg si myslím, že by si mala niečo so sebou robiť ... A jasné, môžeš sa natiahnúť do veci Skových, ktoré majú asi elastický materiál, ale zrejme v tom vyzeráš ako vypasená hurka :D ... Som včera bola zrovna na oslave, kde jedna baba mala stopro 80 kg ako nič, ale natiahla sa do topu a k tomu si dala minisuknu a praskalo jej to vo švikoch a ten velký faldisko jej trčal von, bolo to tak komické :D ale cely večer si ten mini topik stahovala a myslela si, že jej to niečo zakryje :D takže ak takto sa obliekaš aj ty, tak potom jasné, že sa do toho natiahnes ... chceeem fotkuuu :D
@mamamasama vies co, ja mam 152 cm a vazim 65 a mozno po sviatkoch taham na 70, nevazim sa teraz, lebo ma drbne, ale fakt som uz na hrane, necitim sa dobre. Ale obleciem aj tricko velkosti 36/38 z Bonprixu (maju tam velke tie velkosti) alebo S-M z Lidla - ako co...🤭. A to mam prsia velkosti 80G-H. Takze oblecieme iste druhy handier. Ale take oversize, do toho sa zmestim aj 2x. Nenosim ja take, ale ked to vidim na vesiakoch v obchode...😅

Ale natiahla to, to je to. Preto sa nemozes cudovat ze tu zeny pytaju fotky. Tiez mozes M natiahnut no nevyzerat dobre. Bohvie,to nevieme bez fotky