Ako potlačiť neustálu chuť na sladké?
Ahojte nepoznate niečo overene co mi potlači neustalu chuť na sladke? Ďakujem
Mne pomaha zasytit sa pocas hlavneho jedla bielkovinami, hoci aj proteinovym napojom, potom mam dlho pocit sytosti, nelieta mi cukor a mam mensiu chut na sladke.
Okrem vyššie spomenutého ešte dodám, že je potrebné mať aj dostatok spánku, nie len vyváženú stravu 🙂
Proteínové pudingy a doplnky čo majú veľa proteínu zasýtia a nemusíš myslieť furt na sladké, alebo cola Zero účinná u mňa a to som zavislačka totálna
@devilka1 ziadny cukrovy detox a pod
Normalne si kup proteinove pudingy ci jogurty, proteinove tycinky a jedz radsej toto ako celu milku
Urob si overnight oats s prichutpu aku oen chces snickers, kinder, tiramisu moznosti mas nekonecno!!
Vela bielkovin, spanku, vela cistej vody a pevna vola
Pozri do zrkadla ked si naha- fakt ti za tu pneumatiku stoji ta milka? Isto nie…
úplne vyhodiť junkfood z jedálnička. čokolády, keksy, instantné polievky, čipsy, farebné sladené vody, všelijaké polotovary.. snažiť sa variť z čerstvých surovín. aj proteínové tyčinky a jogurty sú junkfood. to je nejaká hmota zo stroja s neznámym zložením. pri normálnej strave pôjde celkovo chuť niečo stále zobať dole.
treba jesť základné potraviny, nič hotové a žiadne polotovary, ked mám chuť na sladke t, čo u mňa príde vždy poobede, tak je to zaradené ako dalšie komplexné jedlo a to napr. polt varohu, pol jogurtu , 25g vločiek, lyžica jablkovej vlákniny, banán, lyžička medu rozmixovať , pridám sušené hrozienka, kivi , či čučoriedky vznikne plná misy vysokoproteinového sladkého jedla, z ktorého som najedená do dalšieho dňa, tak že sa treba hrať so stravou, ale takou aby som z nej nebola hladná a hlavne mi naplnila chute

Skontrolovať parazity? Hladinu cukru v krvi? Ja robím každý január mesačný cukrový detox a prvé dni mi pomáhajú slnečnicové a tekvicové semienka,proste stále niečo drobné zut a veľa piť.. prvé tri dni sú kritické a potom sa to zlepší...