icon

Ako prekonať pažravosť a schudnúť?

anninna30
9. jan 2026

Ahojte žienky. Som zúfalá. Vydržala som 4 dni nejesť sladkosti a včera som zožrala celú Shogetten čokoladu a dneska som si sama sebe kupila marlenku a upiekla pizzu..a to som jedavala na ranajky vajcia, na obed normalne maso a vecer niečo dietne..mala som vela bielkovin aj som jedla oriešly, chia, syry, pila proteiny a čojaviemčo ale proste mne chyba cukor a hlavne mi chýba odhodlanie.. pribrala som od leta par kilo a mam sedave zamestnanie. Po praci sa chodime prechadzat aj zvyknem posilovat dviham ťažke vahy ale proste sa neviem ovladať čo sa týka jedla.. čo vás tak najviac nakoplo? Už som povedala aj mužovi aby ma podviedol lebo niektorym ženam to pomohlo ale ked on nie lebo že ma lúbi 🤣 dobre srandujem ale važne.. neviete poradiť nejake videa na youtube alebo niečo čo ma nakopne? (Mam 65kg nie som nejak morbidne obezna ale necitim sa dobre lebo mam už bravčovu hlavu 🤣) ďakujem za rady 😇

Strana
z2
a0
10. jan 2026
@zara3

@a0 skusim dat na teba. Jest s detmi. Ja som debil aj moj hovori na pratanie a pritom sa len otocim, zase bordel 😂 cisto je, ale deti nezastavis, zatial co varim, urobia si ihrisko v obyvacke, rozoberu sedacku a idu sa smykat😅😂
Inac milujem sladke, cokoladu a tak, ale neprejedavam sa, neznasam prejedavanie sa u ludi, ja jem len s chutou.
Dakujem za radu, spravila si mi naladu 🙂

@zara3 ináč ja som zvyčajne jedla ešte, kým deti urobili z bytu prekážkovú dráhu, v klude som si aj kávu pri tom vypila, však boli zabavené. Upratovať to po nich by som musela tak, či tak, bohužiaľ ten bordel nezdrhne sám 😅. Tak si s kľudom sprav čas na seba, jedlo, kávu,… večer to pozbieraš

zara3
Autor odpoveď zmazal
anonym_7a7df1
Včera o 08:17
@zara3
Odpoveď bola zmazaná

@zara3 po rkoch budeš s láskou spomínať, keď vyrastú, potom môžeš zberať každú smietku a bude ti ľúto za zacapkaným od malých ručičiek

zara3
Včera o 11:40
@anonym_7a7df1

@zara3 po rkoch budeš s láskou spomínať, keď vyrastú, potom môžeš zberať každú smietku a bude ti ľúto za zacapkaným od malých ručičiek

@anonym_7a7df1
@anonym_7a7df1 presne, preto som ich ani do skolky nedala, lebo si uzivam kazdu chvilku

Strana
z2