icon

Ako rýchlo schudnúť 5 kg?

agatka111
11. jún 2022

Co jest a cvicit? 🙂

gabika128
11. jún 2022

@agatka111 ja som teraz schudla na keto diéte. Vždy som k tomu bola veľmi veľmi skeptická a išla som si teóriu že zdravá strava, obmedziť príjem a pohyb. Ale po druhom pôrode s dvomi deťmi doma, vôbec som sa nevedela naštartovať na tú vlnu chudnutia a toto mi veľmi pomohlo. Tých 5 kg za 3 týždne, už som na normálnej strave, spokojná a pokračujem s pohybom, zdravou stravou atď.

zuzkaa1991
11. jún 2022

@agatka111 ja som zacala používať Herbalife za mna topka 5 kg som dala rýchlo dole dokonca som velmi nezmenila stravu kedze nemma naladu varit zvlášť mne a muzovi ;) jasne ze som pridala pohyb super cvicacie vyzvy maju za smiesnych 10eur akoby som mala.osobneho trenera na cely mesiac za 10eur

lauricka
11. jún 2022

Ak to je len tak narychlo kvoli niecomu, moze pomoct vecer nejest, napr. od piatej uz nic nejest.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
buberova
11. jún 2022

@elizabet173 pomáha najmä keď človek cvičí a dodržiava stravu 🙂

fodorka
11. jún 2022

@agatka111 ja som schudla rychlo par mesiacov dozadu 6,5kg....porozchodovy detox takze asi neporadim 🙈🤣ale teda zaludok sa scvrkol a je to....

zuzubb007
11. jún 2022

Ratat si kalorie je to uplne jednoduche, a cvicit minimalne 45 minut najlepsie kardio kde sa nezastavis a potis dusu naj je na to jumping alebo aerobic

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
12. jún 2022

@elizabet173 herbal nje je ochunuti ako aj ostatné doplnky clovek si musi nastaviť v hlave vyvazene jedlo ktore sa pije je rano a vecer doda telu dostatočne živiny co momentálnych potravinach neziskas ak nemas zeleninu a ovocie vlastne nestriekane.....plus ine..... mne aj kamoske pomohmi boli sme skepticke jak kazdy iny clovek
Máš vlastnu skúsenost???ze sa smejes??v ziadnej spoločnosti nie je o produktoch ale o dano cloveku ak nedodrzuje zakladne postupy (strava pohyb cvicenie) môže clovek brat produkty a vaha nepohne sa ale.asi mas vlastne skúsenosti premenou tela ;) by som chcela vidiet tvoje premeny

zuzkaa1991
12. jún 2022

@elizabet173 a dodam kamoskou sme.sli vo februári ani jedna z nas neverila ze sa dostaneme na svoje ciele ona mamicka rok po porode od februára.do teraz schudla 15kg ;) ale ako som pisala. Nie je to len o produktoch ale.aj o strave a pobyb :;)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
julialara
14. jún 2022

@zuzkaa1991 mozes mi prosim napisat o herbalife ? Ktore produkty ?🙏🏽