Ako sa donútiť chudnúť?
Pomooooc dievcata jak sa donutit tolko nejest? A nemat chut stale na nieco fastfoodove, pizza, hranolky, cestoviny syrove fajne .. xy vecii ... jak ??
treba dat bankokartu muzovi a nechat si len par drobne pri sebe 😀
Ketodieta- zbavi ta uplne chuti na sacharidy. Len vydrzat tak tyzden dva a potom na to ani nepomyslis
@vladimira1304 cheese v MC stoji 1,20 🤣
Presne, junk food je lacny😄
Neda sa NEMAT CHUT, chut bude stale. Da sa len MAT DISCIPLINU. Bud schudnuť chces alebo nechces. No ty chces, ale nechce sa Ti. 😀
Vieme na tom zapracovať.. napíš mi správu prosím, rada to s tebou rozoberiem, porozprávam sa a podporím ťa 🙂
Môžeš zamknúť chladničku, a nakúpiť len zdravé veci, môžeš jesť nasilu namiesto chipsov sušené paradajky, môžeš cvičiť a skákať na švihadle , môžeš piť na lačno teplú vodu s citrónom.
Dočasne...kým neprepnes hlavu, vždy sa vrátiš k ľahšiemu spôsobu.
Ja idem na to od zajtra. Uz musim zacat, lebo uz mi je samej zo seba zle. A je to aj dobry cas zacat, lebo kym sa budu nosit saty tak mam akurat 5-6 mesiacov. toto leto som si kupila 5 ks siat, na vianoce este dalsie 2ks. tak az to mozem nosit a dobre v tom vypadat.
Vždy keď je chuť, pozri sa do zrkadla 🙂
@denden77 ano viem tiez sem tam zajdem 😀
Ahojte, ja robim teraz 90 dnovu dietu - mám 8mi den za sebou a pekne idu cm dole, vazit sa budem po mesiaci, akurat na vianoce, tu bude moj dar pre mna. Druhe dieťa, druhá diéta. Pri prvom som dala dole za 30 dni 5,8kg, velmi motivujuce, za dalsich 30 dni sa to uz spomalilo 3,8 kg a posledna tretinka 2,4 kg spolu minus 12kg. Je to brutalna radost sa opat vopchat do oblubenych nohavic /cca 50ty den/ a cvicenim si vyformovat postavu. Ja som odolala tak, ze ked som citila pokusenie tak som nacupitala ku zrkadlu pozrela si svoje velke brucho a pokracovala pekne dalej v diéte. Naozaj je to len o rozhodnuti sa, chcem byt stihla a nikto a nic ma nezastavi. 🌷
@aahajnalka môžem bližšie info o akú dietu ide dakujrm
@monykam ahoj, ano 🙂 na ranajky vzdy len ovocie. Potom sa pravidelne opakuju tieto 4 dni: 1. proteinovy, mäso, syr, ryba, vajco k tomu cerstva alebo tepelne upravená zelenina. 2. škrobovy den, ryza, zemiaky, strukoviny a hociaká zelenina napr. Lečo s ryzou, chilli fazula, pecené zemiaky v skrupke, pecená tekvica, grill zelenina. 3. sacharidovy _ cestoviny, pečivo, múčne aj kopček zmrzky, aj kúsok čokolády kto chce, müsli. 4. Ovocny den, ovocie v neobmedzenom mnozstve, dá sa spestrit orechami, pistáciou za malú hrst, ked ta uz sladká chut nudí. Po 29dnoch je vodovy den, tzv pôst. Za celu dobu 2x, ja som nerobila, diéta fungovala aj bez vodového dna, ale urcite skvely detox. Mne ako detox bohato stacili ovocné dni, ku koncu som uz rátala kolko ovocnych dní este. Málinko suseného ovocia tiez mozes. Aj varené, pecené jabklo, alebo akékolvek iné ovocie, ktore sa dá tepelne upravit. Mne preto vyhovuje táto diéta, lebo mozem vsetko jest, len treba vyckat správny den. A najdolezitejsie info __ je bez jojo efektu. Po ukonceni som sa normálne stravovala, nerátala kalorie a nepribrala som az do druhého tehu 🙂
chut aj mozes mat, ale prisla som na to, ze co nemam doma, to proste nezjem a je to pravda, aj ked idem do obchodu, tak si napisem zoznam a nezmysly uz nekupujem, neni to tak davno co som si zaplatila vyzvu s jedalnickom a s cvicenim a ten jedalnicek ma nastavil, co kupovat, co sa oplati, co nie, co neni vhodne pre moje zdravie, ani telo a vlastne ani pre psychiku 🙂 lebo je to fakt, ze treba zmenit aj stravu aj pohyb zaradit, bez toho to nepojde 🙂
@aahajnalka ahoj, este dietujes? Ze kolko uz mas dole? 🙂
1. Viac jednoduchych sacharidov a proteinov (ryza, zemiaky, kuracie maso, ryby, zelenina...)
2. Menej soli
3. Pravidelna strava
4. Cvicit (ma to aj psychologicky efekt, ked budes vidiet kolko namahy ta ta jedna pizza stoji, nebudes mat na nu chut).
5. Mat nielen odhodlanie, ale aj system a plan.
@scorpionflower1 Presne, kedysi som jedla horko tazko tri jedla denne, dnes uz bez problemov patkrat a to je vec, ktora mi vyhovuje. Dnes mi uz nevadi dokonca si ani privstat rano, len aby som sa mohla v klude najest 🙂
Ahojte, od pondelka idem na vec.... idem chudnúť. Ak by som tu našla parťáčku, niekoho komu poviem že ako som to za deň zvládala, čo idem jesť a tak podobne bola by som rada. Prvý deň chcem byť na vode...už sa až teším 😅

Proste sa zatat a hotovo. Inak to nepojde - dala som za 7m 20kg dole a este pokracujem.