icon

Ako sa rýchlo zbavím zopár kg?

katkaandy
24. jún 2021

Dobrý deň vám prajem všetky žienky, aj páni ak sa niektorí zapoja k téme....
hneď na začiatok chcem naozaj POPROSIŤ, viem, že takéto rýchle chudnutie nie je zdravé, a že treba pohyb a vyváženú stravu, a teda takisto viem, že keď ovladám tieto aspekty, načo vôbec zakladám takúto diskusiu...
Tak ešte raz PROSÍM všetkých tých, čo budú vravieť, že to nie je zdravé, rozumné, neefektívne a všetkých tých čo budú chcieť poradiť v zmysle zdravej výživy a zvýšenie pohybovej aktivity....
tak prosím nekomentujte tento príspevok a nezapájajte sa do témy. Je tu XY ďalších tém, kde určte Vaše rady ocenia - vôbec to nemyslím v zlom.
Takisto som videla XY ďalších podobných tém, avšak nie že polka ale trištrte z reakcií je práve typu, ktorým by som chcela v tomto príspevku zamedziť.
Takže ĎAKUJEM za porozumenie a "nehejtovanie" a hor sa do rád, ako by sa dalo dať dolu zopár kg /účelom sú zväčša nejaké stretnutia, svadby, oslavy a pod...../.....krásne leto včetkým, ktorý sa zapoja do debaty 🙂

domka1205
24. jún 2021

@katkaandy ja chudnem ak jem 2x do dňa,čo v týchto horúčavách teraz ani nieje problém keď veľmi nechutí, prvé jedlo obed a na večeru nejaké ovocie,melón..🙂

katkaandy
autor
24. jún 2021

@domka1205 veľmi pekne ďakujem za tip. 🙂 u mňa toto asi fungovať nebude, ja jem všeobecne len obed v práci, a večeru ani nejedávam, - nie je to teda pravidlom, niekedy tiež melón v tomto období, niekedy šalát, niekedy "kávu"... predsa to funguje že na každého funguje niečo iné. Preto je super sa občas takto poradiť, vypýtať si skúsenosť ako sú na tom ostatné žienky.

marycarrie
24. jún 2021

@katkaandy ja som rovnaká ako vy, preto tiež na mna dobre mienená rada domky nezaberá..
ja som si teraz kupila lanove semená.... tie si davam rano na lacno a forfeminu na odvodnenie.... buduci tyzden idem na svadbu v sataách ktoré som mala ked som mala o 10kg menej takze..... čo si budeme klamat...
aj by som kupila ine saty, ale co uz ked ma nevesta poziadavky

janula12345
24. jún 2021

@katkaandy neviem co to je rychlo, ale raz som drzala tu mliecnu bielkovinovu dietu - 2 tyzdne tusim a celkovo 7 kil dole. To bolo asi najrychlejsie. Skus. Na nete najdes

h2
24. jún 2021

@katkaandy Záleží na tom, ako rýchlo to potrebuješ. V zásade platí, samozrejme, čo najviac okresať kalorický príjem. Pritom je však dobré mať zabezpečené základné živiny. Odporúčam hlavne obmedziť sacharidy, potom tuk. Snažila by som sa väčšinu kalórií prijať z bielkovín. K tomu zvýšiť výdaj nejakou športovou aktivitou, napríklad beh.
A hlavne, po tej udalosti, kvôli ktorej to robíš, sa nevrhnúť na jedlo, ako zmyslov zbavená, lebo priberieš späť 2x toľko.

ckocka
24. jún 2021

Jednoducho. Musíš jesť menej než doteraz.

zuvelyn
24. jún 2021

"nežer cica"
Toto je prvá vec čo mi vždy pri týchto témach napadne 🤦🏼‍♀️😅

bublinka1426
24. jún 2021

@katkaandy je horko jedz salaty a ovocie ani hybat nemusis potime sa teplom 🙂))) mozno dake plavanie....vela vela vody...a cvikla krasne cisti creva a nanosy toxiny

janai1
24. jún 2021

@katkaandy no ak to vydržíš, tak nejedz vôbec, iba vodu pi... Je to síce o hubu a nakoniec to priberieš naspäť, ale zmestiť sa do šiat na oslavu to pomôže 😂

lula3108
24. jún 2021

Ked si doteraz jedla takto malicko ze len obed tak necakaj ze schudnes. Tvoje telo ma uplne zastaveny metabolizmus a uklada vsetko co dostane. Treba metabolizmus znova nastartovat. Nizsi prijem ako vydaj funguje pri tych co maju vysoky prijem a maju z coho skresavat. Ty ked prestanes jest tak telo si to vsimne mozno po tyzdni a az potom zacne brat zo zasob. Ale teda v tomto teple je to velky hazard

althejka
24. jún 2021

ja som tiez strasne zavodnena, takze forfemina z fleku a vynechavam pecivo.

lilope
24. jún 2021

@katkaandy Ja som raz kvôli rozchodu vôbec nemala chuť na jedlo celý týždeň, pila som len vodu a kávu s trochou mlieka, schudla som 6 kg. Odvtedy som to už neskúšala a ani nebudem, no dá sa to aj týmto spôsobom.

bubinko1506
24. jún 2021

Ja som tyzden pred svadbou potrebovala zhodit este asi 4-5kg - nebol to zdravy sposob, ale pomohol: pila som len vodu, max. ovocnu alebo zeleninovu stavu, jedla som len zeleninu a raz do dna kusok syra alebo biely jogurt. Samozrejme ziaden alkohol a snazila som sa kazdy den plavat alebo cvicit. Dole islo 7kg😉

annamarin
24. jún 2021

@katkaandy Mne pomaha jest grepy. To mi rozbehalo metabolizmus trošku. Ale neviem či to až tak rychlo zaberie, keďže som to skúšala už dávnejšie.

katkaandy
autor
24. jún 2021

@lula3108 tak toto je úplná pravda, bohužiaľ. naozaj mi príde, že ako sa hovorí, aj s vody priberám ☹ keby som vedela ako metabolizmus naštartovať... možno mala byť moja otázka skôr smerovaná k zrýchleniu metabolizmu.

mirka_a_hrasok
24. jún 2021

@katkaandy u mna napriklad velky problem bol zadrziavanie vody, tak som zacala pit a vlastne aj ked som nemala nejako pocit smadu a nasledne si telo prestalo vodu ukladat a podarilo sa mi schudnut 😉

ivanizna
24. jún 2021

@marycarrie Ľanové semená?? 🙂 To počujem prvýkrát, a pomáha ti to, myslíš? Ja som niekde čítala, že také vcelku telo nevie veľmi dobre stráviť a prijať z nich živiny.. To by ma zaujímalo. Ďakujem 🙃

sszuzu8
24. jún 2021

Nejesť. 🤷‍♀️ Stačí ze nejem dva tri dni a brucho ploche

bublinka1426
24. jún 2021

@katkaandy k zrychleniu metabolizmu paradoxne poradim jest stale casto ale malicko.

marycarrie
25. jún 2021

@ivanizna ja si ich rozmixujem. a menej ma nafukuje napríklad.....

elementissa
25. jún 2021

@katkaandy teraz sa metabolickemu obnoveniu venuje velmi vela trenerov a couchov, najdi si na nete napriklad Holly Dolke alebo VShred academy.
Ty si sa dostala do bodu, ktoremu sa hovori "hormonal misfiring" pretoze nejes, tvoje telo je v obrovskom strese, zapnute na mod prezitia.
"Carovna formulka" musis prijat menej kalorii ako spalis vedie akurat tak k anorexii a inym porucham prijmu potravy, lebo ju laici radi splechnu do ksichtu aj komukolvek,kto ma nadvahu z hormonalnej nerovnovahy sposobenej nedostatocnym prijmom. Zivin. Takze,v tvojom pripade NEEXISTUJE jest menej. Ty musis jest viac. Ovela viac. Plnohodnotne, zdrave jedla a bude to na dlhsie. Ale naozaj si kup kurz u hormonalneho trenera, co sa venuje profesionalne prave takemuto druhu nadvahy. Metabolizmus ovplyvnuju hormony. Ak tie nie su v rovovahe, tak sa metabolizmus vyrazne spomaluje. Ak potrebujes co to zhodit velmi rychlo, tak vyuzi pristroje. Dobru lymfodrenaz 3x do tyzdna, vela vody, zihlavoveho caju, alebo napriklad Pu-Erh. K tomu kavitacia, lypoliza, kryolypoliza alebo radiofrekvencia. A ESTE DNES zacni normalne zdravo jest. Chod do knihkupectva, kup si Macingovej kucharku, zaplat si ten treningovy plan na obnovu metabolizmu, riad sa podla neho. Budes tam mat cvicenia 3x 15min za tyzden, ziadne presilovanie sa, ako su ludia presvedceni... Pri extremnej zatazi sa zasa u zien iba produkuje kortizol, ktory spomaluje metabolizmus a jedine co sa stane bude, ze sa presilis a vycerpas a ziadny efekt. Ak rychlo potrebujes stiahnut par cm do siat, tak procedury. Tie ti nastartuju lymfu, pomozu odvodnit. Ludske telo je prevazne tvorene vodou, ludia s nadvahou ci obezitou vedia uplne v pohode vypustit zo seba 20 kg vody a hned to uplne inak vyzera. Ty mas tiez zadrzanu vodu, takze ked sa odvodnis, aj do siat sa napchas 🙂

cukroska
5. júl 2021

@katkaandy ako píšu niektoré. Proste nejesť. Len veľmi málo (ako dieťa). A hlavne veľa veľa piť.

katkaandy
autor
21. júl 2021

@cukroska u mňa nejesť neznamená chudnúť. následne priberiem aj z vody ako sa povie.
skôr patrím do skupiny, ako píše @elementissa. kvôli nedostatku jedla sa môj metabolizmus zastavil, a absolútne nepracuje tak ako má.
problém je, že som na to prišla až "teraz".

cukroska
21. júl 2021

@katkaandy ved aj u mňa tak. Ja som schudla len vďaka tomu, že som mala stresy, jedla som minimálne. Doslova ako malé dieťa. Ani sladké ani chleba ak len toľko aby mi nebolo zle. Viem bolo to drsné, ale tak to vyšlo. A fungovalo čo môj muž tvrdí roky. Neverí, že kto neje, respektíve málo, že neschudne. Je to tak. Ale začala som jest normálne, navyše všetko aj sladké a behom dvoch rokoch to mám späť.
Ale je pravda že pozor si vôbec nedávam. Čo je veľká škoda,že neviem nájsť v sebe pevnú vôľu.