Ako sa vám podarilo schudnúť?
Baby prosim vas, uz som skusila asi vsetko, hlavny problem je, ze ak nevidim ziadne vysledky, hned to vzdam. Ale od zajtra idem zasa na to, uz aj keby som nemala cely den jest nic.
Takze co vam naozaj pomohlo, kolko kg za aky cas a co presne ste jedli, nejedli, ako cvicili.
Co som neskusila je trener, tomu by som sa chcela vyhnut.
Za kazdy prispevok dakujem, verim, ze ma to namotivuje.
Moja vysnivana predstava je 10 kg za 5 mesiacov. Z vahy 74 kg , vyska 175.
Donedavna som brala alventu.
@majamat K tomu mi napadol uplny zaciatok mojho chudnutia, asi 2,5 roka dozadu, ked strasne ficalo avokado ako superzdrava potravina. No tak som si spravila krajec chleba s rozrobenym avokadom na ranajky, a druhu polovicu avokada na veceru. Ked som zacala ratat kalorie, zistila som, ze velke avokado ma asi 400-500 kcal, k tomu dva krajce chleba = az 800 kcal iba ranajky a vecera. Obed losos so zemiakmi (ved zdrave), a hned som bola na 1600-1800 kcal. Cudovala som sa, ze nechudnem.
@akiana ved to. hoci niekto na to nie je,a le tie KT maju fakt vyznam.
ked soim cih azcala pouzivat, bola som dost motivovana a schpna zjest za den dost malo kcal. no napr vecer som zistila, ze amma v sebe 1200kcal. a to som mala cez 80kg. tak som si pozrela, co potrebujem doplnit, ci tuky,s acharidy, alebo bielkoviny a podla toho soms a rozhodla, co zjem.

@akiana vsetky orechy tolko maju a nei su prazene na oleji, orechy vseobecne maju podla zdruhu medzi 600-750kcal. orechy obsahuju vela olejov a olej/tuk ma na 1g az 9kcal, co je oproti inym makronutrientom viac ako dvojnasobok.
1g sacharidov, ci bielkovin ma len 4kcal.